Sevmediği ile evlenip mutlu olanınız var mı 😢

Bu aşka tövbeli hüsranlı psikolojin eninde sonunda bitecek. Ve o zaman varsa çevdende aşk evliliği yakan, iyi anlaşan çift kıyasa girersin. Aynı evde aşık olsan sevsen fe bazen sinirini bozuyor hele sevmezsen çok zor olur senin için.
Evlilik flört gibi değil. Gün sonunda kavga etsen de aynı evdesin. Kaçamazsın hep yanında. Bir süre sonra yorulursun.
Yapma.
Bu hislerin bitecek. Ama bir ama Üç sene sonra yeniden aşk istersin. O zaman birine bağlı olmak kendine ceza.

benim bi arkadaşım sevmeyerek evlendi beni çok seviyor beni çok mutlu ediyor ama aşk dersen yok derdi hep çocuk pervaneydi etrafında tabi evlendi yinede.. şuan kocasına aşık deliler gibi tam tersi oldu bizimki kocasına pervane şimdi adam uzaklaştı.. valla herkes aynı olacak diye bi kural yok ben olsam sevmediğim biriyle evlenmezdim tabiki..

Seni seveni zehir de olsa evlilik mevzu oldugun da yutamazsin. Tam tersi olur hatta. Sen seversen sevdigin, bazı seyleri zehir etsede yutabilirsin. Karşı cinse çekim olmadan olmazz...

Aşık olmak zorunda değilsin ama sevmek zorundasın
Sevmedigin adamla aynı hayatı paylasmak aynı yataga girmek ne kadar dayanılanilirki

fakat aşık olmaksızın bir erkeği sevmek nasıl olur ki . İnsan olarak seviyorum bu kişiyi. Ama diğer türlü hislerim yok . Zaten diğer türlü hisler girince aşk oluyor .

24 yaşında sevmediğin biriyle evlenmek delilik yalnız. Çok pişman olursun . Karşına aşık olacağın biri çıkar neden olmasın ? Insanlar boşanıp yine aşık olup evleniyor.
Hiç sevmiyorsan nasıl beraber olacaksın adamla bu da ayrı bir konu. Aynı eve girince sende ki isteksizliği ve tutkusuzlugu görüp seni aldatabilir bile.
40li yaşlarda çaresiz bir kadın olsan yine mantıklı düşün derdim ama 24 yasinda olacak sey degil.

sevmediğiniz adamı sırf önceden canınız yandı diye niye bu raddeye kadar oyaladınız ki? sevmediğin biriyle evlenilmez, bi taraf aşık mutlu öbür taraf sevmiyo dümdüz evlenmiş.Ne aşklarda tahammül kalmıyo bunun sonu çirkin biter.

24 değilim onu yanlış yazdım değişemiyorum sistemden. 30 yaşındayım.

evet de severek de evlensen sonu kötü olabiliyor diye düşünerek değer gördüğüm yerde olmak mantıklı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…