Sevmediği ile evlenip mutlu olanınız var mı 😢

Evlilikten beklentinize bağlı. Bu zamana kadar onu hiç sevmediğinizi düşündünüz mü ? Yoksa teklif alınca mı dank etti. Evlilikten beklentiniz büyük aşklar olmasın. Aşk geçiyor sevgi saygı baki kalıyor.

Sevdiğimiz, aşık olduğumuz insanlarla evliliği yürütürken zorlandığımız zamanlar oluyor.

Sevmediğiniz adamın hiçbir şeyine tahammül edemezsiniz. Size dokunması bile eziyet gelebilir bir yerden sonra.

Oluru, mantıklı hiçbir yanı yok bu düşüncenin.

Zamaninda bana eski milletvekili ayni zamanda doktor, bi şehrin büyük bolumunde arsaları olan üstüne üstlük bir piknik alaninin sahibi olan bi adam evlenme teklif etti, yaşı da vardı, evlensem 10 senede çürütüp öldürür bütün mali da alirdim, bi kizkardesinden baska hic kimsesi yoktu... ama sevmeden olmuyor iste... yoksa inan o servet ye ye bitmezdi aşk olmazsa olmaz

Benim görümce sevmedgi ama parası olan bi adamla evlendi dısarıdanki görüntüsü sürekli araba degişio yeni hediyeler aldırıyo sürekli restoranlar lüks tatil yerleri hep bunları paylaşıp anlatıyo sosyal medyadada bunları paylaşıo mutlu mu degilmi içini anlamadım cocuguda oldu

Sırf yaşım geçiyor, anne olmaya geç kaldığım için ve çok yanlış bir insana kapılıp gittiğim için (bana pislik gibi davranıyormuş şimdi daha iyi anladım)aşık olmadığım sadece insan olarak gördüğüm ve yanıma yakıştırmadığım adamla 6 ay üzerine düğün yaptım.
Resmen kumar oynadım hayatıma.
Ben kime ne iyilik yapmışım Allah benim hangi sevabıma karşı eşimi anlıma yazmış hep sorgularım. Yanıma yakıştırmadığım adama kendimi layık görmüyorum. Ve ona bu kadar çok aşık olduğum için korkuyorum onunla sınanmaktan.
İyi biri ise deneyin derim

konu sahibesinin demek istediği zaten bu değil, sevmediğim derken nefret ediyorum demiyor ki, duygusal anlamda hoşlanmamaktan bahsediyor. sizin yorum ağır geldi biraz
Bende nefret ediyorum demiyorum aynı yolda yürümek gerçek manada değil mecaz olarak soyledim yani hiç bir işbirliğine girmem .bu da benim yapım

O işler öyle olmuyor ya. İnsanın sevilmek kadar sevmeye de ihtiyacı var. O ihtiyacınız tatmin olmadıkça yaşadığınız ilişki de sizi asla tatmin etmez. Bu da mutsuzluk demek. Biri olmazsa diğeriyle idare ederim kafasıyla evlilik olmaz kısaca. Sevilmek kadar sevmek de lazım.

Riskli durum. Ona aşıkta olabilirsin olamayıp başkasına da ilgi duyabilirsin. O riski almaya değer mi ona karar vermen lazım. Şunu söyleyebilirim evlilikteki problemleri sevmiyorsan kaldıramazsın pire deve görünür gözüne.

Eşim dış görünüş olarak hic hayalimdeki gibi değildi hala da cekici gelmez dış görünüşü ama huyunu sevdim ve o bana aşıktı emindim. Evlendim pişman değilim dış güzellik gecici huy güzelliği daha değerli.

Teyzemi zorla amca oğlu ile evlendirmisler. Her zaman anlatır nasıl bir işkence olduğunu.

Enişte askere gitmiş yeni evliyken, teyzem askere gittiği gün benim bayram günümdu der.
Tabi askerlik bitmiş enişte gelmiş sabah zil çalmış kapıyı acsaki kocası, yıkılmış. İki sene üç gün gibi geldi diye anlatır.
Bize hep tembihlerdi sevdiginizle evlenin diye.
Yaşarken cehennemde olmak sevmediğin biriyle aynı yatağı paylaşmak der durur.

Evet yatak meselesi daha onemli. Aşık olmadığın biriyle yemek yersin, film izLersin,gezersin, alışveriş edersin. Peki iş aynı yatağa girip sevişmek olunca nasıl için alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…