Sevmediği ile evlenip mutlu olanınız var mı 😢

öpüşme yaşandı da sevişme vs olmadı

Adam dürüstse, ahlaklıysa, hak yemiyorsa en önemlisi vicdanlıysa bir an bile düşünmeden evlenirim. O kadar ahlaksız erkek gördüm ki sırf tipini beğenmedim diye kalbi temiz bir erkeğe hayır demem.

işte benim de bu evliliği düşünmemdeki sebep bu Duygularıma tercüman oldunuz

Ya şu çok iyi insan,çok methediliyor,çok seviliyor laflarını geçiniz. beni 20 yaşlarımın sonuna doğru teyzemin çok sevdiği komşunun,yakın akrabası ile tanıştırdılar. Oğlanın tipi iyi,maddi durum iyi huyu suyu o biçim övüyorlar. Teyzemin zoruyla buluştum bi aşırılığını görmedim ama gönül işi beğenmedim. Teyzem başta olmak üzere bana bi dünya söz saydılar neyini beğenmedin diye gel zaman,git zaman aradan 4-5 yıl geçti. bu çok övülen zat iş yerlerindeki bayan sekretere tekme yumruk girişmiş mahkemelik olmuş. Teyzem kendi anlatıp bu zamanda kimseye kefil olmayacaksın iyi ki olmamış dedi Bir adamla aynı ev paylaşıp,aylarını hatta yıllarını geçirmeden asla nasıl biri olduğunu anlayamazsın.

Bizimde çok iyi 5 vakit namaz kılıyor eşine çocuklarına çok düşkün diye baktığımız bir adam vardı. Firma sahibiydi. Firmasindaki muhasebeciyle ve bir müşterisiyle ilişikisi varmış. Karısını aldatıyormuş. Adamın whatsapp profil resme bile eşi ve çocuklarıyla.
Hani hiç beklenmeyen tarzda erkekler vardır ya oyle bir adamdi. Meğerse eşine ve çocuklarına da evde ters davranıyormuş ve o kadar zengin olmasına rağmen çok cimriymis. Yani cidden iyi gibi görünenin içinden de şeytan çıkabiliyor.

Konu sahibi eğer ciddi ciddi evlenmeyi düşünüyorsa tabi ki inancı nedir bilmiyorum ama ten uyumu ve sevgi çok önemli şeyler. Bunları tartmadan evlenirse bir nevi kumar oynamış gibi olur. Sanırım yorulmussunuz herseyden. Ama aybi evde yasamak baska bir sey.
Umarım kararınız ne olursa mutlu olursunuz.

teşekkür ederim

sen zehir olsa yutsanda tenin yutmaz kalbinin uyuşmadıgiyla ten hiç uyuşmuyor maalesef

Yarın evlenmeniz gerekmiyor değil mi?
Adama şans verin. Tanımaya çalışın. Belki zamanla seversiniz.
Sevmediğinle evlenilmez, ama sevmediğinizi düşündüğünüz birisini zamanla sevebilirsiniz.

Yani özetle, sevmediğinizle evlenmeyin tabii ki ama sevebilmek için, zaman verin, görüşün şans verin.

dilerim hakkınızda hayırlısı olur .

Sevmediğiniz biriyle bir ömür geçirebilir misiniz? Bence hayır, belli bir süre sonra her yaptığı her söylediği (ki iyi de söylese) gözünüze batar. Bunu kendinize sakın yapmayın.

Tabi ki evlenmeyin sevmediğiniz biriyle. Şuan iyi hoş ama onunla ayını evde kalacaksın birlikte uyuyacaksın birçok şey paylaşacaksın sevmeden nasıl olacak bunlar? Bir kere sevmediğin insanın kokusu bile rahatsız eder seni. Bu adam her zaman mis gibi kokmayacak ve sen rahatsız olacaksın. Ben nişanlımla bazen iş çıkılı görüşüyorum iş gereği üstü ve elleri mazot kokuyor kendisi diyor ya çok kötü kokuyorum diye ben hiç rahatsız olmuyorum yine sarılıp öpüyorum o benim minnoşum. ama siz öyle diyemezsiniz çok zor... yapmayın bu kötülüğü kendinize bence.

Ve daha bir çok sebep var arkadaşlar yazmış zaten ve en kötüsü gönlünüz bir başkasına kayar o zaman ne yapacaksınız? Boşanacak mısınız? Bir ömür acı mı çekeceksiniz? Yoksa Aldatacak mısınız? İyi düşünün.

aşık değilsen sorun değil.

ama sevmiyorsan; yani sokaktan geçen adamdan farkı yoksa senin için, hatta özel şeyler düşündüğünde itici geliyorsa

kocam bana hiç aşık olmadığını söyler lafı geldiğinde... ama beni sever ve hissettirir. beni arzular ve hissettirir.

En azından biseyler hissetmen gerek hadi sevda yok ama hoslanti olsun değer verme olsun beğeni olsun bişey olsun yanı.. sonuçta eskiden görücü usulü ile evleniliyormuş ve sonradan büyük saygı sevgi ye donusuyormus iliskileri

Sevmediğin kişiyle olmaz,sevgilikte iyi hoş ama evlenince hareketleri vs batar olmaz kısacası

Evlilik nasip işi bence ya da şans. Sevdiğin adamla evlenmek mutlu bir hayat anlamına gelmiyor.
6 ay çıkmışsınız ama işi nedeniyle sık görüşememişsiniz. Size şimdi evlenin diyemem ama beyefendi sanırım bir şansı daha hak ediyor. Ayrıca önceki ilişkilerinizin kötü bitmesi bu kişiye bakışınızı da etkiliyor belki. Erkeklerden ve evlilikten beklentilerinizi gözden geçirmeniz faydalı olabilir.
Aşk filmlerine benziyor aslında durumunuz. Aşık olduğu, hayaller kurduğu adamla yaşanan hüsran ve hiç yüzüne bakmadığı adamla gelen mutluluk :)
Hakkınızda hayırlısı

Madem böyle çelişkileriniz var, size tavsiyem karşı taraftan biraz süre isteyin ve ona karşı kesinlikle dürüst ve net olun. Hislerinizden emin olmadığınızı ve ilişkiyi evlilik boyutuna taşıyacak kadar da bir hissiyatınız olmadığını ancak bir müddet daha kendisinden süre istediğinizi söyleyin. Bu süreçte siz de kendinizi ve duygularınızı tahlil etmiş olursunuz böylece.

Amma ve lakin size tavsiyem aşık olmadığınız, sevmediğiniz ya da en azından arzulamadığınız bir adamla evlenmeyin. Çünkü nihayetinde sevmediğiniz bir adamla kapana kısılmış gibi hissedebilir ve bekar hallerinizi mumla da arayabilirsiniz. Sizi bilmiyorum ama ben sevmediğim, ısınamadığım biriyle yemek yerken bile biran önce akşam olsa da eve gitsem modunda oluyorum. Kaldı ki o kişiyle aynı evi paylaşmak. Çok zor ve yıpratıcı olur eminim.

tepkisi sert diye korkup devam mı ettiniz?
insanlar düğüne 1 gün kala ayrılıyor

kabul mu ettiniz teklifi peki?
evliliği askıya alalım birbirimize zaman verelim diyin en azından
sevgiliniz sizi sıkıştırıyor gibi geldi kaçırmadan baskı ile evlenelim diye

Yaaa işte o koku yanıma hep duş alıp gelir ama parfüm kullanma alışkanlığı yok hep beyaz sabun kokuyo sinir oluyorum bu duruma mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…