Sevmedigim insanlardan nasıl kurtulabilirim

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Yapışkan insanlardan nasıl kurtulurum.mesafe koymak istiyorum ama çok yumuşak yüzlü davrandigim için kurtulamıyorum.konusmak istemiyorum ama yine aynı iyi şekilde davranıyorum.acik açık konuşmak istemiyorum mu demeliyim.hicbirine bir mecburiyetim yok ama sanki konuşmak zorundaymışım gibi hissediyorum.sanki bu benim kaderim ve bu nefret edilesi insanlara dayanmak zorundaymisim gibi hissediyorum.herseyin farkındayım ama kurtulamıyorum.ne yapsam ki bir daha benimle konuşmasalar ?

Yapışkan insanlardan nasıl kurtulurum.mesafe koymak istiyorum ama çok yumuşak yüzlü davrandigim için kurtulamıyorum.konusmak istemiyorum ama yine aynı iyi şekilde davranıyorum.acik açık konuşmak istemiyorum mu demeliyim.hicbirine bir mecburiyetim yok ama sanki konuşmak zorundaymışım gibi hissediyorum.sanki bu benim kaderim ve bu nefret edilesi insanlara dayanmak zorundaymisim gibi hissediyorum.herseyin farkındayım ama kurtulamıyorum.ne yapsam ki bir daha benimle konuşmasalar ?
Tatlım direk olarak ben sizi istemiyorum deme ama araya yavaş yavaş mesafe koy

Bende teyzemden nefret ediyorum öyle böyle değil tiksiniyorum ondan yıllardır annemin hatrına katlandım... kendisi menfaatçi iki yüzlü yalakanın tekidir. En sonunda yüzüne söyledim bunları ve artık görüşmüyoruz. Fakat sorun şu ki eşimin ailesi teyzesi annesi falan sosyal hesaplarında bunda ekli onların herşeyini beğenip yorumlarda bulunuyor hatta sevmediğim insanlarda özellikle yapıyor ve ben görünce sinir oluyorum.. (biz birbirimizde ekli değiliz artık ben çıkardım) eşimin ailesinede birşey diyemiyorum dedikodu olur kendi öz teyzesiyle arası açık derler vs... kısacası nefret ediyorum ondan adice davranmasından düşün iki eltim var biriyle çok samimiyim diğeriyle neredeyse düşmanız sevmediğimin fotoğraflarına kalp koyuyor iğrenç yaratık ve bu insanlarla benim sayemde tanıştı. Neyse işte senin derdine destek olmak varken kendi derdimi yazdım.... yani seninle benziyormu bilmiyorum durumum ama gerçekten çok sinir oluyorum hayatımdan tamamen çıksın defolup gitsin istiyorum ama olmuyor...

Bende teyzemden nefret ediyorum öyle böyle değil tiksiniyorum ondan yıllardır annemin hatrına katlandım... kendisi menfaatçi iki yüzlü yalakanın tekidir. En sonunda yüzüne söyledim bunları ve artık görüşmüyoruz. Fakat sorun şu ki eşimin ailesi teyzesi annesi falan sosyal hesaplarında bunda ekli onların herşeyini beğenip yorumlarda bulunuyor hatta sevmediğim insanlarda özellikle yapıyor ve ben görünce sinir oluyorum.. eşimin ailesinede birşey diyemiyorum dedikodu olur kendi öz teyzesiyle arası açık derler vs... kısacası nefret ediyorum ondan adice davranmasından düşün iki eltim var biriyle çok samimiyim diğeriyle neredeyse düşmanız sevmediğimin fotoğraflarına kalp koyuyor iğrenç yaratık ve bu insanlarla benim sayemde tanıştı. Neyse işte senin derdine destek olmak varken kendi derdimi yazdım.... yani seninle benziyormu bilmiyorum durumum ama gerçekten çok sinir oluyorum hayatımdan tamamen çıksın defolup gitsin istiyorum ama olmuyor...
Neden nefret ediyorsunuz?

Neden nefret ediyorsunuz?
İki yüzlü menfaatçi yalaka bi insan. Mesela üç kuruşun peşindedir. Öksüz yeğenlerim var dayımın çocukları.. bir kız bir oğlan anneleri yok... onlara gittiğimde hediye götürürüm örnek en son halı götürdüm iki tane odalarına koysunlar diye bu atladı bunlar benim olsun oğlum ayrı Eve çıktı (oğlu memur ilçede) ona götüreyim dedi... o an bile iğrendim ondan... diğer bir örnek bende kaldı bi süre eniştemle kavga etmişler bende kaldığı sürede bende eşimle sorun yaşamıştım eşimin teyzesi ve kayınvalidemde dahil oldu duruma bu adi onlar oğullarını savunurken benim yanımda durmak yerine onlara yalakalık yaptı.. tarafsız durmasını istedim ondan ben böyleyim siz iyi olursunuz iki gün sonra ben kötü olmayayım kimseyle dedi. Kötü olma zaten ama o kadar yalakalık yapmana gerek yoktu dedim ve o gün iplerimiz koptu. Biz görüşmüyoruz ama kendisi Hale’n eşimin tüm ailesini sosyal medyadan takip eder ve yorumlar yapıp beğenilerde bulunur.

Son düzenleme:
Bence önce tavrınızın hatalı olduğunu kabul edin. Şöyle düşünün karşınızdaki kişiler ne derece kötü olursa olsun sizin konuşmak istemediğinizi bilmiyor bile. Çünkü gerçek tavrınızı gizleyip iyi davranmaya devam ediyorsunuz. Belki de sizin onları çok sevdiğinizi düşünüyorlar.

Sizi eleştirmek adına söylemiyorum kesinlikle. Bunu insanları üzmemek için yaptığınızı düşünürseniz zaten uzaklaşamazsınız. Ama gerçek hislerinizi yansıtmadığınızı, yapmacık davranmanın size göre olmadığını düşünürseniz uzaklaşmak kolay olacaktır.

Bence önce tavrınızın hatalı olduğunu kabul edin. Şöyle düşünün karşınızdaki kişiler ne derece kötü olursa olsun sizin konuşmak istemediğinizi bilmiyor bile. Çünkü gerçek tavrınızı gizleyip iyi davranmaya devam ediyorsunuz. Belki de sizin onları çok sevdiğinizi düşünüyorlar.

Sizi eleştirmek adına söylemiyorum kesinlikle. Bunu insanları üzmemek için yaptığınızı düşünürseniz zaten uzaklaşamazsınız. Ama gerçek hislerinizi yansıtmadığınızı, yapmacık davranmanın size göre olmadığını düşünürseniz uzaklaşmak kolay olacaktır.
O kadar iyi davranıyorum ki bazen bende sizin gibi düşünüyorum yani iyi davradanigim sürece onları sevdiklerimi düşünecekler.ama kötü davranmayı bilmiyorum ben nasıl davranırsam onlarla konuşmak istemediğimi anlar ve uzaklaşırlar.

O kadar iyi davranıyorum ki bazen bende sizin gibi düşünüyorum yani iyi davradanigim sürece onları sevdiklerimi düşünecekler.ama kötü davranmayı bilmiyorum ben nasıl davranırsam onlarla konuşmak istemediğimi anlar ve uzaklaşırlar.
Davranış arayıp onların uzaklaşmasını beklemek çok yorucu değil mi? Açıkça belli edemem diyorsanız mesajlarına cevap vermeyin; aramalarını yanıtlamayın, görüşmelerinizde sıkıldığınızı belli edin. Güleryüzlü olmayın. Zaten bu şekilde anlarlar herhalde.

Davranış arayıp onların uzaklaşmasını beklemek çok yorucu değil mi? Açıkça belli edemem diyorsanız mesajlarına cevap vermeyin; aramalarını yanıtlamayın, görüşmelerinizde sıkıldığınızı belli edin. Güleryüzlü olmayın. Zaten bu şekilde anlarlar herhalde.
Zaten senelerdir çok yoruldum.artik zamanı geldiğinde açık açık söyleyip kurtulacağım.bazen sadece dinliyorum bu kez de sen neden hiç konuşmuyorsun diyorlar.akillarina konuşmak istemediğim gelmiyor demekki

Zaten senelerdir çok yoruldum.artik zamanı geldiğinde açık açık söyleyip kurtulacağım.bazen sadece dinliyorum bu kez de sen neden hiç konuşmuyorsun diyorlar.akillarina konuşmak istemediğim gelmiyor demekki
Söyleyin. Inanın aksi cok sahte. Size ne kadar yakın bu kişiler bilmiyorum fakat konuşmak istemediğinizi açıkça belirtmek inanin daha kolay. Siz onlara iyilik adı altında istediğinizden farkli bir şekilde davranırken tabi ki akıllarina gelmez.

Söyleyin. Inanın aksi cok sahte. Size ne kadar yakın bu kişiler bilmiyorum fakat konuşmak istemediğinizi açıkça belirtmek inanin daha kolay. Siz onlara iyilik adı altında istediğinizden farkli bir şekilde davranırken tabi ki akıllarina gelmez.
Iyi davranmayı bilerek yapmıyorum ki içinden iyi davranmak geldiği için iyi davranıyorum.onlarla konuşmaya devam ederek kendime haksızlık yaptığımı düşünüyorum.herseyi affedip unutmayı artık istemiyorum sesimi çıkarmak istiyorum

Çat kaşlarını sözlerine yarım ağız verin esprilerine gülmeyin yardımlarını kabul etmeyin maddi manevi paylaşımda bulunmayın görmezden gelin çizgiyi çekmek isteyin önce gerisi gelir

Back
X