Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor.

Çünkü sukunet cekicidir,onunla kazandilar,sen de farkindasin zaten...
Evet beni çıldırttılar
Ben konuşunca adım dırdırcı oldu
Onlar herseyde eşimi onaylamaya başladılar
Eşim onlar İle Huzur bulur oldu
Çok canım sıkılıyor
Çok eziyet ettiler bize
Eşimin en zor zamanında ben vardım
Ama eşim hepsini unuttu

Şimdi sirada görümcem var
KSımda o da gelir
Doğumgunune kadar gelmezlerse süper diğerleri :))
O, esine iyi bak kardesim,o bizim canımız diyen görümce di mi,uckagitci:)
Ya gelinler sevilmez ezgi,vallahi bunu anliyorum,kardes hatirina hos tutulur bunu da anliyorum.Fakat bunlarin yüzü nün altindan astar görünüyor,ben bile buradan görüyorum,esin de ne yapsin kan can iste,insan konduramiyor ne de olsa...

İste,unutturma.Ayni sukuneti yasat esine.
Biz de esimin aile isinden ayri duzen kurdugumuzda 0 seviyesi yukarilardaydi bizim icin.
Oyle cabaladik,o sukuneti ben de sagladim herseye ragmen.
Arada soguk duş etkisi de olusturdum yalan yok:)
Esim daha iyi gördü durumları bu sayede,biraz temiz hava alani birak,bunalip oksijenli alanlara kaçmasın:)

Haklısın ama artık çok zor
Eşim zaten eskiden sadece benim yanımda huzur bulduğunu söylerdi
Şimdi adım dırdırcıya çıktı

Bazilarinda haklisiniz bazilarinda haksiz.
Pirinc yikanan kap neden yagli olsun. Sadece pirinc yikadiysa calkalayip koymustur.
Salonda uzanmak neden tuhaf sizin annenizin yapmamasi kendi tercihi yapanin yanlisligi degil
Esimin ailesinin gelmesinden rahatsiz degilim. Tamam evimde surekli birileri olur bu rahatsiz eder kim olursa ama ozellikle esimin ailesi degil. Bakin evladiniz var bir cocuk nasil zor buyutuluyor esininiz ailesi onlar.
Wc gibi konularda haklisiniz ama esiniz baba sifonu cek derken bile tebrik ettim ben ne kp ne kendi babama diyemem
Esiniz ailesine gelme diyemez bende diyemem kendi aileme gelme mecbur cekeceksiniz.
Konudan bagimsiz olarak tamam yere dusen emzigi asla bebegime yikamadan vermedim ama o yurumeye emeklemeye baslayinca neler yapti bilseniz akliniz cikar.

Haklısın ama artık çok zor
Eşim zaten eskiden sadece benim yanımda huzur bulduğunu söylerdi
Şimdi adım dırdırcıya çıktı
Nasilsa gidecekler,fazla anmadan gunluk yasantiniza devam edin.
Es kisisi mutludur haliyle,ailesi gelmis,herseyi yanlis anlamaya musaittir simdi...

Yağ şehriye kavrulan kaşıkla pitinci o kaptan tencereye döktü

Valla canim al benden de o kadar. Daa esin ailesini atamaz ama kp cok özür dilerim midemi bulandırdı evinde bebrk var lutfen alkol vs icirme. Midrm kalkti ya. Minicik bebeğe cakmakla ates gostermek ne. Zeka ya bak. Allah sabir versin

Valla canim al benden de o kadar. Daa esin ailesini atamaz ama kp cok özür dilerim midemi bulandırdı evinde bebrk var lutfen alkol vs icirme. Midrm kalkti ya. Minicik bebeğe cakmakla ates gostermek ne. Zeka ya bak. Allah sabir versin
Balkonda içiyorlar
Birseydesem aman biz de çocuk büyüttük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…