- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Evet öyle görünüyor eşim tarafından özellikleİşte böyle de yazık kadıncağız adım atıp duruyor da domuşuk geline bir türlü yaranamıyor gibi görünebilir sizin olayınız viki. Valla kadın büyük düzenbaz eski konulardan biliyorum. Zor yani bu tür insanlar. Ben bu türde insanları genellikle sallamam uzak dururum adam yerine koymam yok sayarım vs. Ama eşimin ailesi olsaydı radyasyon gibi olurdu eminim. Kalacaklar mı daha? Bildiğim kadarıyla az görüşüyorsunuz normalde. Şöyleler böyleler diye sürekli söyleyip eşinin gözünde haklıyken haksız duruma düşme ama mesafeli olmaya da devam et önemsiz insanlar gibi düşün, sifonu çekmediler mi anne baba sifonu çekin de dümdüz normal birşey olarak, gereksiz nezakete de fazla kabalığa da gerek yok.
Aynen öylesizinkilerde tam yüzsüz çıkmış valla ne diceğimi şaşırdım siz bunalrın suratına tükürseniz ya rabbi şükür diyecek
O bütün kaynanalar da varSevmediğim birileriyle aynı ortamda olunca içime sıkıntı giriyor, saatler geçmek bilmiyor sanki. Bizde ailelerden uzak oturuyoruz, farklı şehirde olunca yatılı misafir olayı oluyor mutlaka. Ne bende kalınmasını nede kendim başka evde misafir kalmayı seviyorum. İnsan kendi ailesiyle eş ailesini de bir tutmayı istiyor, eşit davranmak istiyor ama karşı tarafında iyi niyetli olması lazım. Kendi ailem mesela varken benim gözüme batmıyor bir şey, hatta uzun kalsalar sevinirim bile. Eşim de belki onlardan rahatsız oluyordur ama gözlemlediğim kadarıyla erkekler zaten evde fazla durmuyor ki kadının ailesi ne yapabilir erkeğe rahatsızlık verecek. Benim kv bir gece bile kalsa resmen biran önce zaman geçsin diye beklediğim olmuştur, görümcemle görüşmediğimiz halde sürekli ondan ve torunundan bahseder. İki lafından birisi odur,biz görüşmüyoruz eşim de görüşmüyor. Merak da etmiyoruz kendi kendine sürekli onlardan bahsediyor bize, iyidir normalde öyle lafı sözü yoktur gibi durur ama bu konuşmaları falan benim sinirimi bozuyor. Yada aşırı sakinliği, hiç kırılmaz takmaz gibi durur ama surat asar yada kendini geri çeker, haksız da olsa mağdur görünerek herkeste haklı izlenimi uyandırır.Eşime desem görümcemi anlatıyor sürekli diye,sen takıyorsun der anlamaz, o yüzden ona da artık dert yanmıyorum. Mümkün olduğu kadar az görüşüyorum, mesela görümcemle görüşmüyoruz sonuçta,niye onu konuşuyorsun sürekli bize. Birkaç kere güzelce uyardım, ama bir sonraki görüşmemizde yine aynı tas aynı hamam. Bir şey demiyorum artık insanlar değişmiyor ,aile olunca atılmıyor da maalesef.
Benimkinin var hobisi de arkadaşları daO bütün kaynanalar da var
Görümce olunca konusu kızı,
Kızın olmayınca
Eltim
Hiç birinin kendi özel hayatı
Samimi arkadaşı
Özel hobisi yok
İnşallah yaşlanınca hem hobimiz hem arkadaşımız olur
Yoksa hayat böyle geçmezde yaşanmaz da
Sanırım biraz insanın hayat görüşüyle de alakalı şeyler bunlar. Ben kendi aileme de hiç bir zaman yapışık olmadım, insanın ailesi çok kıymetli ancak her şey dozunda güzel. Bazı kv lere bakıyorum nerdeyse yapışık yaşayacaklar gelinle çocuklarıyla. Eskiler sürekli ilgi alaka bekliyor. Ben ilerde de çocuklarım bana bağımlı değil bağlı olsun isterim .O bütün kaynanalar da var
Görümce olunca konusu kızı,
Kızın olmayınca
Eltim
Hiç birinin kendi özel hayatı
Samimi arkadaşı
Özel hobisi yok
İnşallah yaşlanınca hem hobimiz hem arkadaşımız olur
Yoksa hayat böyle geçmezde yaşanmaz da
Aynen hersey dozunda bence deSanırım biraz insanın hayat görüşüyle de alakalı şeyler bunlar. Ben kendi aileme de hiç bir zaman yapışık olmadım, insanın ailesi çok kıymetli ancak her şey dozunda güzel. Bazı kv lere bakıyorum nerdeyse yapışık yaşayacaklar gelinle çocuklarıyla. Eskiler sürekli ilgi alaka bekliyor. Ben ilerde de çocuklarım bana bağımlı değil bağlı olsun isterim .
Hala gitmediler mi? Gerçekten cok zor ya, eskiler boşuna dememiş ev ev üstüne olmaz diye. Yakın zamanda giderler de rahat edersiniz umarım.Aynen hersey dozunda bence de
Belki garip gelecek ama bana 1 hafta başkasının evinde kalınması çok garip geliyor
Çok bunaldım
Ve sırf eşimin annesi diye katlanmak zorunda miyim
Bu kadın eşimi bağımlı yapmak istiyor
Tüm konuşmaları bu yönde
Yarın gidecekmiş 1 hafta olmuş olacakHala gitmediler mi? Gerçekten cok zor ya, eskiler boşuna dememiş ev ev üstüne olmaz diye. Yakın zamanda giderler de rahat edersiniz umarım.
Yarın gidecekmiş 1 hafta olmuş olacak
Eşimde de suç var sürekli kal daha diyor
günaydınAynen hersey dozunda bence de
Belki garip gelecek ama bana 1 hafta başkasının evinde kalınması çok garip geliyor
Çok bunaldım
Ve sırf eşimin annesi diye katlanmak zorunda miyim
Bu kadın eşimi bağımlı yapmak istiyor
Tüm konuşmaları bu yönde
Senede bir kere geldikleri için birsey demiyorumNeden eşinizi darlamıyorsunu ki?
Ben bu tip uzun kalmalarda yatak odasında kıstırıp ona dırdırdır yapıyorum.
Bir daha daha kal dersen ben anneme giderim sen de kalırsın anneciğinle de hatta. Ben öyle demiştim. Bir haftayı geçirirlerse ben annemde kalacağım siz napıyorsanız yapın demiştim.
Sömürü halinde iştegünaydın
ne açıdan bağımlı canım
neyse yarın gidiyorlarmış gözün aydın
yok kızzz unutur muyum hiçSömürü halinde işte
Sen beni unuttun mu ya gülendam
Ezgi ben
Kv mi en iyi sen tanırsın
Yapıyo bebeğimden beriyok kızzz unutur muyum hiç
de malesef bazı şeyleri unutuyorum yaaa yaşlandım mı ne
kv ni görümceni hele o çocuğun bezini bile paylaşan kuzenini
eskiden seninki canım oğlum sen benimsin vs yapmazdı
ağlayarak odaya vs kaçardı da
bizim oraya taşının falan mı diyor
ooooooooYapıyo bebeğimden beri
Taktik değiştirdi.
Eskiler unutuldu
Çekti amaoooooooo
çocuk senin kusura bakmasın
hiç ay torun da var o vesileyle bunları kendime çekeyim demesin
unutmadık oğlunun araba parasına konduğunu (doğru hatırladım dimi kız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?