Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor.

Evet öyle görünüyor eşim tarafından özellikle
Mesafeliyim zaten
Ben ne kadar mesafeli olsam o daha çok yapışıyor sinir oluyorum
Birkaç gün daha kalacak sanirim toplam bir hafta gibi düşün
Eskiden çok daha az görüşürdük 1 bucuk senede bir gibi gelirlerdi sadece 2 gece kalırlardı
Bebeğim olunca süre azaldi
Eskiden çekinirdi kv de bizim evde
Şimdi kendi evi gbi davranıyor hatta o kadar benimsiyor ki beni bile eleştiriyor
Aynı şekilde bebeğim içinde yapıyor
Sürekli annesi benim diyorum ama kime tabi ....

sizinkilerde tam yüzsüz çıkmış valla ne diceğimi şaşırdım siz bunalrın suratına tükürseniz ya rabbi şükür diyecek

O bütün kaynanalar da var
Görümce olunca konusu kızı,
Kızın olmayınca
Eltim
Hiç birinin kendi özel hayatı
Samimi arkadaşı
Özel hobisi yok
İnşallah yaşlanınca hem hobimiz hem arkadaşımız olur
Yoksa hayat böyle geçmezde yaşanmaz da

Benimkinin var hobisi de arkadaşları da

Görüşmüyorum,gitmiyorum kabul etmiyorum seninde cenaze ne düğününe gelmezler koca kadınsın düşün böyle şeyleri bla bla bla en kötü belediye gömer ortada çürütecek değilim çocuklar da nikahtan gitsin düğüne harcayacak paralarını balayı yapsınlar başkalarını mutlu etmek için çok feda edildim zaten yapamıyorum içimden gelmiyor tavsiyem görüşmeyin ha deyince olmuyor çok savaştım ama yanlızlığımı yanlız yaşamaya karar verdim kalabalıklar içinde değil

Sanırım biraz insanın hayat görüşüyle de alakalı şeyler bunlar. Ben kendi aileme de hiç bir zaman yapışık olmadım, insanın ailesi çok kıymetli ancak her şey dozunda güzel. Bazı kv lere bakıyorum nerdeyse yapışık yaşayacaklar gelinle çocuklarıyla. Eskiler sürekli ilgi alaka bekliyor. Ben ilerde de çocuklarım bana bağımlı değil bağlı olsun isterim .

Aynen hersey dozunda bence de
Belki garip gelecek ama bana 1 hafta başkasının evinde kalınması çok garip geliyor
Çok bunaldım
Ve sırf eşimin annesi diye katlanmak zorunda miyim
Bu kadın eşimi bağımlı yapmak istiyor
Tüm konuşmaları bu yönde

Hala gitmediler mi? Gerçekten cok zor ya, eskiler boşuna dememiş ev ev üstüne olmaz diye. Yakın zamanda giderler de rahat edersiniz umarım.

tezgaha ne istiyorlarsa koysunlar cüzzamlı insanın sargı bezi değil yağlı tabak sadece. bunlara pek takılmayın. Kp pek aklı yerinde değil. Alkol çok alıyorsa. Alkol alan belli yaşın üstündeki erkekler aşırı pasaklı olabiliyorlar. O adamı o haliyle kabul etmeniz lazım. sifon konusunda ve el yıkama konusunda eşiniz uyarsın. Çakmak konusunda engel olun. Sarhoş sanırım adam biraz. Küfürlü konuşmaya gelince gene yapabileceğiniz hiçbişey yok. Bu saatten sonra konuşması değişmez.
bana mı öyle geliyor bilmiyorum bizim toplumun kadınları temizlik konusunda çok huylu yetiştiriliyor. Bu onların sosyal hayatını çok negatif etkiliyor ileri yıllarda.
böyle çok şikayet duyuyorum. Şikayetlerin çoğu tezgaha yağlı kap koydular gibi boş şeyler.
onlar eşinizin ailesi sevmesenizde saygı duymaya çalışın. Her yaptıkları gözünüze batmaya başlamış. Onlar siz beğenmesenizde oğulları için bir ömür harcadılar. Oğulları tarafından yargılanmadan sevilmeleri gerekiyor. Ve tabiki oğullarını düzenli olarak görmek isteyecekler. yani sık sık biraraya geleceksiniz.
Sizi anlıyorum başkalarının yaşamına uyum sağlamak zor takmamaya çalışın. Herkesin temizlik düzen anlayışı farklı. Bir başkası da sizi aşırı pasaklı bulabilir. İnanın bu işler böyle. Her zaman daha titizi vardır. Birileride sizi öyle görüyor. Bu bakış açısıyla bakmaya çalışın. Küçük çocuğunuz var zaten çok yoruluyorsunuzdur. Kendinizi böyle şeylerle yıpratmayın. Rahatlamaya çalışın.

Yarın gidecekmiş 1 hafta olmuş olacak
Eşimde de suç var sürekli kal daha diyor

Neden eşinizi darlamıyorsunu ki?
Ben bu tip uzun kalmalarda yatak odasında kıstırıp ona dırdırdır yapıyorum.
Bir daha daha kal dersen ben anneme giderim sen de kalırsın anneciğinle de hatta. Ben öyle demiştim. Bir haftayı geçirirlerse ben annemde kalacağım siz napıyorsanız yapın demiştim.

günaydın
ne açıdan bağımlı canım
neyse yarın gidiyorlarmış gözün aydın

Senede bir kere geldikleri için birsey demiyorum
Bebeğim çok küçük ve huysuz benim annem de geliyor ara ara
Eşim aileme çok iyğ davranır
Şimdi ben de dırdır etmek istemiyorum

Sömürü halinde işte
Sen beni unuttun mu ya gülendam
Ezgi ben
Kv mi en iyi sen tanırsın
yok kızzz unutur muyum hiç
de malesef bazı şeyleri unutuyorum yaaa yaşlandım mı ne
kv ni görümceni hele o çocuğun bezini bile paylaşan kuzenini

eskiden seninki canım oğlum sen benimsin vs yapmazdı
ağlayarak odaya vs kaçardı da
bizim oraya taşının falan mı diyor

Yapıyo bebeğimden beri
Taktik değiştirdi.
Eskiler unutuldu

oooooooo
çocuk senin kusura bakmasın
hiç ay torun da var o vesileyle bunları kendime çekeyim demesin

unutmadık oğlunun araba parasına konduğunu (doğru hatırladım dimi kız )
Çekti ama
Eşim resmen onlara döndü
Araba parasına DEĞİL arabaya konmuştu komple
Sende de hafıza iyiymıs masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…