Sevmediğin biriyle evlenmek

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?

Kuzum sevmediğin biriyle evlenmek zorunda misin? Biri mutlu olur, öteki mutsuz olur. İyi düşün

Bazi cevaplarda ewt ben sonradan sevdim dense bile herkesin ayni olamaz ki. Onlar sevmistir belki ama bu sana da böyle olacak diye bi kesinliklik katmaz. Mecbur degilsen ki ne olursa olsun mecbur oldugunu hisseettirmekendine evlenme sevlenmeden

Kuzum sevmediğin biriyle evlenmek zorunda misin? Biri mutlu olur, öteki mutsuz olur. İyi düşün

Aslında zorunlu değilim, bir ilişkim var ben onu sevmiyorum neden birliktesin o zaman dersen duygusal boşluktan dolayı, o da benimle ciddi düşünüyor kendisi iyi birisi birçok artı özelliği de var ama içimde ona karşı hiçbir şey yok

Şuan çıkmam gerek gelince yazdıklarınıza yorum yapacağım teşekkürler şimdiden

Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?

Zorla evlendirilmiyorsa, para pul derdinde degilse kimse hic hoslanmadigi biriyle evlenmez.

Sevmedigi demeyelim de esinin sevgisinden etkilenip evlenen, mutlu olan da var.

Sevdigi adamla evlenip mutlu olmayan da...

Evlilikte mutluluk bastaki sevginin yogunlugundan ziyade...

Zamanla olusan guven, sadakat, saygi ve uyumla alakali bence...

`` kalbinizin isinmadigi insanlardan uzak durun`` demek ki iyi ozellikler sevmek icin yetmiyor...sevmediğinz biriyle belki severim dusuncesiyle evlenmeyin. Belki severim diye sevgili olun,deneyin. Hala sevemiyorsaniz onunda vaktini harcamayin.

Sakıııııın !!!

Evlilige dair en ufak bi tecrubem, yasanmisligim yok ama dusunsenize siz bu adamla şey yapicaksiniz, sabah kalktiginizda bu adamin sac bas dagilmis ilk insanlarin 2.versiyonu haliyle tanisicaksiniz, bu adam tuvalete gidecek bi cikacak ozon delinmis, sevdiğiniz adamdan tiksinmezsiniz ama sevmediğiniz adamdan tiksinme ihtimaliniz cok yuksek bence hic boyle bi risk almayin

O manco o zaman lütfen kimsenin duygulariyla oynama. Empati kur ve ayrıl! Günahtır karşıdakine.

O manco o zaman lütfen kimsenin duygulariyla oynama. Empati kur ve ayrıl! Günahtır karşıdakine.

yüreğini sevmek iyiliğini sevmek davranışlarını sevmek yetmez bence
evlenince bedenini kokusunu sevebilecekmisiniz.
evlenmeden önce sevmeyi deneyin sevemezseniz boşverin.
ama tanıdığım çok kişi var tanımadan görücü usulü evlenen
ve çok severek evlenenlerden daha sevebiliyorlar.
bence bunu sorgulayın sevebilecek misiniz?

Sevmediğim bir insanla aynı evi bile paylaşamazdım. Kaldı ki bir de cinsel hayat olayı var. Bence çok zor. Sonradan sevsem bile yakınlaşmam zaman alırdı.

Aşık olup çok sevdiğin insanın bile bazı hareketlerini yadırgıyor insan yahu.

Bende ayni boslukta ayni hataya dustum sonuc mu;olmuyor be kuzum...sevmeyince,gonlun isinmayinca karsindaki seni degil el ustunde tutmak, goklere cikarsa olmuyor...o yuzden bence ne onun nede kendi hayatindan calma...yanlis kisiyle olmktansa yalnizlik daha iyi...!!emin olll...

Sevdiğin adamla bile bazen kavga ediyorsun tartisyorsun altan alamıyorsunuz evlilik zor geliyor sevgi olunca unutuyorsunuz sarilinca gülen yuzune bakınca ....sevmediginle nasıl katlanilir bütün bi ömür birde sevmediginden nasıl çocuk dünyaya getirirsiniz ki ....Ben riske atamazsınız hayatımı....ki evliliğe çok soğuk bakan biriydim kör kütük aşık oldum onda bile bir erkekle ömür boyu nasıl yaşarım düşüncesine cevap aradım.....anladım ki sevgi olmasa hiç çekilmez sabah kavga ediyorsun ama akşamı iple çekiyordum onu göreyim baris alim diye....bi sarılması herşeyi unutturuyor keyifle yapiyorsun sevdiği yemeği kendinden fedakarlık yaparak....ki bunlar karşılıklı yapılınca daha da keyifli oluyo....sevmiyorsan hem kendine hem ona hayatı zindan etme

Ya sevmeyip evlenip sonradan seven vardir ama onlarin da içi isinmistir ondan evlenmislerdir yani bir hoslanma olmuştur. Ama siz hic sevmiyor ve hicbir sey hissetmiyorsaniz, evlenmeyin. Ne onu ne de kendinizi bir boşluğa atmayın derim...

Çok riskli bence.

İnsanlar yıllarca görüştükleri, aşık oldukları kişilerle evleniyor da anlaşamıyorlar.
Kaldı ki sevilmeyen birisiyle evlenmek nasıl bir şeydir düşünmek bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…