Kuzum sevmediğin biriyle evlenmek zorunda misin? Biri mutlu olur, öteki mutsuz olur. İyi düşün
Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
Aslında zorunlu değilim, bir ilişkim var ben onu sevmiyorum neden birliktesin o zaman dersen duygusal boşluktan dolayı, o da benimle ciddi düşünüyor kendisi iyi birisi birçok artı özelliği de var ama içimde ona karşı hiçbir şey yok
Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
o zaman lütfen kimsenin duygulariyla oynama. Empati kur ve ayrıl! Günahtır karşıdakine.Aslında zorunlu değilim, bir ilişkim var ben onu sevmiyorum neden birliktesin o zaman dersen duygusal boşluktan dolayı, o da benimle ciddi düşünüyor kendisi iyi birisi birçok artı özelliği de var ama içimde ona karşı hiçbir şey yok
o zaman lütfen kimsenin duygulariyla oynama. Empati kur ve ayrıl! Günahtır karşıdakine.Aslında zorunlu değilim, bir ilişkim var ben onu sevmiyorum neden birliktesin o zaman dersen duygusal boşluktan dolayı, o da benimle ciddi düşünüyor kendisi iyi birisi birçok artı özelliği de var ama içimde ona karşı hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?