Sevmediğin biriyle evlenmek

Eşimle ilk tanıştığımda aşık falan olmadım karakteri çok hoşuma gitmişti birlikte zaman geçirdik ve yaklaşık 6 ay sonra onu çok sevdiğimi anladım .. 3 yıl sonunda evlendik şimdide 1,5 yıllık evliyim .. Ilk sevgiliyken Paylaştıkça yaşanmışlıklarla ona olan duygularım gelişti ve şekillendi şuan ayağını masaya çarpsa içim acıyor o kadar seviyorum (farkındayım kızlar biraz saçma bir örnek oldu) ama bir şey hissetmiyorsan zaman geçirdiğin halde bir duygun yoksa ne kendini nede onu yak canım

çok hoş anlatmışsınız

konu sevmediğin bi insanla bi süre vakit geçirmek değil,,bi ömür geçirmek..arkadaşlara katılıyorum bu şekilde ömür nasıl geçer? ayrıca karşıda ki insana da haksızlık yapmış oluyorsunuz.bende hiç böyle bişeyin içine girmeyin derim.

Ne zaman evlendin missnu yanlış hatırlamıyorsam evli değildin

Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
sana evet ilk başlarda sevmiyordum ama şimdi sevdim diyenler olacaktır ama unutma onlar görücü usulu tanımadığı insanla evlenip onu tanıdıkca sevenlerdir.
ama sen zaten suan o insanla bir ilişki içindesin ve onu sevemediysen dahada sevmen çok zor. o yüzden herkesin durumu aynı değil sakın kimseyle kıyaslayıpta kendini kandırma canım . evlilik hayati birşey.
mutlu evlilik insanı vezir eder mutsuz evlilik insanı rezilde eder hastada eder.
çok iyi düşün derim.. senin bir ömrünü etkileyecek birşey..

Sevdiğin aşık olduğun kişinin canim demesi seni nasıl göklere çıkarıyorsa sevmediğin bir kişiden bu sözleri duyunca hakaret gibi geliyor rahatsız ediyor her hali her hareketi ağzıyla kuş tutsa da olmuyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
bence sevmediğin biri ile evlenmek doğru değil..

Sevmedigim biriyle asla evlenmezdim..
Öncelikle onunla evlenip ayni yataga asla giremezdim.
Midem kaldirmaz bu durumu , ben ancak sevdigimin elini tutarim icimin isindigi adamla ayni.ortamda kalirim.

Sevmedigin biriyle cok zor , insanin ici kaldirmaz...
Sonradan sevmeyede inanmiyorum ben, basta sevmedigini ayni evde zoraki sevebilirsin ancak mecburen.

Duygusal bosluktan dolayi , iliskiye baslamissin ama giderek ciddiye binerse pisman olacagin seyler yapabilirsin.

eskiden evleneceği kişinin yüzünü dahi görmezlermiş...ama daha sonra mutlu evliliği olanlar çok...şimdi ise aşık olup evlenenler şiddetli geçimsizlik...evlilikler daha kısa sürüyor...aşk belli bir süre sonra sönüyor...yeterki karşı taraftaki iyi bir insan olsun...sana değer verirse zamanlada sevilir diye düşünüyorum....

eğer kafanızda soru işaretleri varsa ve o kişiyle evlenmek istediğinizden emin değilseniz evlenmeyin.evlilik bu evlilik, çocuk oyuncağı değil.sonuçta "şu marka diş macunundan alsam memnun kalır mıyım acaba?" diye sormuyorsunuz yani.ciddi konularda risk alınmamalı diye düşünüyorum.

Sevmediğin bir insanla evlenmek kabus gibi olmalı. Kendisini bırak onun anasına babasına bacısına dıdısına asla katlanamazsın. Bu dediğimide ancak evlendikten sonra anlarsın ama geç olur
Sevmek sevilmek aşık olmak dunyanın en guzel duygularından biri

Evlenmedimki canim..keske bulsam gonlume gore birinide evlensem
Ama arkadasin yasadigi gibi bi durum yasadim...eski konularimda var...olmuyor yani sevmeyince

E="birgaripyalnizzzz, post: 36899998, member: 606595"]Sevdiğin aşık olduğun kişinin canim demesi seni nasıl göklere çıkarıyorsa sevmediğin bir kişiden bu sözleri duyunca hakaret gibi geliyor rahatsız ediyor her hali her hareketi ağzıyla kuş tutsa da olmuyor.[/QUOTE]
oyle valla canim..sevdiginden duyunca hayat buluyorsunda sevmedigin dedi mi tum yasam hucrelerin oluyor...aklina sevdigin geliyor keske o deseydi o olsaydi diye dusunuyor insan...ahh ahhh...bulmak ne zormus bu dogru adami....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…