- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Sakıııııın !!!
Evlilige dair en ufak bi tecrubem, yasanmisligim yok ama dusunsenize siz bu adamla şey yapicaksiniz, sabah kalktiginizda bu adamin sac bas dagilmis ilk insanlarin 2.versiyonu haliyle tanisicaksiniz, bu adam tuvalete gidecek bi cikacak ozon delinmis, sevdiğiniz adamdan tiksinmezsiniz ama sevmediğiniz adamdan tiksinme ihtimaliniz cok yuksek bence hic boyle bi risk almayin
Ne zaman evlendin missnu yanlış hatırlamıyorsam evli değildinBende ayni boslukta ayni hataya dustum sonuc mu;olmuyor be kuzum...sevmeyince,gonlun isinmayinca karsindaki seni degil el ustunde tutmak, goklere cikarsa olmuyor...o yuzden bence ne onun nede kendi hayatindan calma...yanlis kisiyle olmktansa yalnizlik daha iyi...!!emin olll...
sana evet ilk başlarda sevmiyordum ama şimdi sevdim diyenler olacaktır ama unutma onlar görücü usulu tanımadığı insanla evlenip onu tanıdıkca sevenlerdir.Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
Bende ayni boslukta ayni hataya dustum sonuc mu;olmuyor be kuzum...sevmeyince,gonlun isinmayinca karsindaki seni degil el ustunde tutmak, goklere cikarsa olmuyor...o yuzden bence ne onun nede kendi hayatindan calma...yanlis kisiyle olmktansa yalnizlik daha iyi...!!emin olll...
bence sevmediğin biri ile evlenmek doğru değil..Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
ya evlendikten sonra aşık olursan birine..Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?