- 23 Ağustos 2012
- 51.203
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.336
- 898
Valla canim bende oyle dusundum amaBana asla sevdigim biriyle olacakmisim giolsunda lmiyor......durum boyle olunca benim de yalniz kalmamak icin sevmedigim biriyle evlenmeyi dusundugum oluyor. Garipsenecek bir sey degil bence, herkes asktan yana sansli degil, olmayinca olmuyor. Ask hayatim kotu diye hayatimin sonuna kadar yalniz olmak istemem, mutlu olamasam da en azindan cocuklarim olsun isterim. Bence cok ucuk bir fikir degil.
Aslında zorunlu değilim, bir ilişkim var ben onu sevmiyorum neden birliktesin o zaman dersen duygusal boşluktan dolayı, o da benimle ciddi düşünüyor kendisi iyi birisi birçok artı özelliği de var ama içimde ona karşı hiçbir şey yok
Kuzum sevmediğin biriyle evlenmek zorunda misin? Biri mutlu olur, öteki mutsuz olur. İyi düşün
ne kadar dogru bir yorum, tebrikler"""beni seviyor çok iyi biri""" diye evlenilen kişiler "sevilmemekten" canavara dönüşebiliyor yıllar içinde canım bunu da unutma..
Ayynen ben de.Bana asla sevdigim biriyle olacakmisim gibi gelmiyor......durum boyle olunca benim de yalniz kalmamak icin sevmedigim biriyle evlenmeyi dusundugum oluyor. Garipsenecek bir sey degil bence, herkes asktan yana sansli degil, olmayinca olmuyor. Ask hayatim kotu diye hayatimin sonuna kadar yalniz olmak istemem, mutlu olamasam da en azindan cocuklarim olsun isterim. Bence cok ucuk bir fikir degil.
sevmediğim biriyle yalnız kalmak istemediğim için evlenip mutsuz bir evlilik yapmaktan korkuyorum malesef geldik 30 a bakıyrum millete çocuk çocuğa karışmış.bu bana öyle zor geliyorki . birde eski sevgilime takıldım.mesela birisinden hoşlanıyorum diyelim direk bana onu unutturabilir mi acaba ben onu sevmesemde bir anlık gaflete düşüp sevmediğim biriyle evlenirmiyim. ne güzel bazı arkadaşlar kendilerini seven birisiyle evlenip sonradan kişiyi sevip mutlu yuva kurmuşlar keşke benimde öyle olsa. çünkü beni sevmeyen bir insanla mutlu olacağıma da inanmıyorum kendi sevmediğim biriyle yapabileceğime. yani çıkmazlardayım amafarkındayım bunu kendime yapanda benim. zor iş kader kısmet ne bileyim anlamadım bu işten bişey.
valla hayatımda hiç birşey için hırs yapmamışımdır hiçbişeyi pek önemsememişimdir tek önemsediğim şey aşkı yaşamak olmuştur. öyle çok büyük istekleri olan biri de değilim. neden yalnızım neden sevdiklerim beni sevmediler çözemedim kabullenemiyorumda. pazartesi günü psikiyatra gittim mutsuz olduğum için bana antidepresan ve uyumam için bir ilaç verdi.işte bunlarda beni ağırlaştırıyor birde bu siteden bir arkadaşın tavsiyesiyle "duygudurum tedavisi" kitabı aldım .yahu yalnızken hiçbişeye hevesim olmuyor. zaten ben öyle kız arkadaşlarım olsun onlarla gezeyim eğleneyim kafasında biri değilim. keşke öyle olsam.sevgilim oldumu herşeyim o oluyor bekliyorumki hep benle ilgilensin onunda bütün dünyası ben olayım.nerdeeeeeeeeeeeeeeee galiba sorun balık olmamızVallahi ben de anlamadim, mutlu olmak neden bu kadar zor be Rapisa'm.
valla hayatımda hiç birşey için hırs yapmamışımdır hiçbişeyi pek önemsememişimdir tek önemsediğim şey aşkı yaşamak olmuştur. öyle çok büyük istekleri olan biri de değilim. neden yalnızım neden sevdiklerim beni sevmediler çözemedim kabullenemiyorumda. pazartesi günü psikiyatra gittim mutsuz olduğum için bana antidepresan ve uyumam için bir ilaç verdi.işte bunlarda beni ağırlaştırıyor birde bu siteden bir arkadaşın tavsiyesiyle "duygudurum tedavisi" kitabı aldım .yahu yalnızken hiçbişeye hevesim olmuyor. zaten ben öyle kız arkadaşlarım olsun onlarla gezeyim eğleneyim kafasında biri değilim. keşke öyle olsam.sevgilim oldumu herşeyim o oluyor bekliyorumki hep benle ilgilensin onunda bütün dünyası ben olayım.nerdeeeeeeeeeeeeeeee galiba sorun balık olmamızolur ya şaşırıp evlenip şaşırıp çocuk doğurursam balık çocuk yapmıycam çok mutsuz oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?