- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.675
- 448
yok Allah a şükür öyle ayrıldığım erkek arkadaşlarımla ilgili öyle bir pişmanlığım olmadı hiç sadece sonuncusunda takıldım kurtulamıyorum. bunu da çözemiyorum neden böyle yaptığımı yahu çok değişik birşey. bilmiyorum ya kötü evlenilmeyecek biri olduğumu da düşünmüyorum.karşıma birileri de çıkıyor ama işte ben onlarlayapabileceğimi düşünmüyorum.mesela benim 4 tane sevgilim oldu bir kez buluşup anlaşamadıklarım hariç. ciddi düşünenler oluyor hiç sevgilisi olmamış. hoşlansam tamam belki olur ama ne bileyim olmuyor işte.kiminin tipini beğenmiyorum kimimnin işini kiminin konuşmasını kiminin eğitimini.sonra bir bakıyorum mesela başkalarında beğenmeyip istemediğim özelliklerin hepsi aslında benim sevdiğim sevgilimde toplanmış. sorunlu insanlarda ne buluyorum anlamıyorum.dr pek ilgilenmedi kısa konuştuk ona ilaç kullanmak istemediğimi söyledim o da bana "bir profesyonel olarak ilaç kullanman gerektiğini düşünüyorum deyip ilaç yazdı. tamam eğer sorunlar çözülemiyorsa ve artık psikolojik olarak hayatının akışını çok etkiliyorsa ilaç kullanılmalı ama belki farklı bir şekilde daha az zararlı bir yöntemle de çözülebilecek birşey dr uğraşmak istemiyor.sonuç olarak ben ilaçları kullanmamaya karar verdim ama yine arada kullansam mı diye düşünüyorum. şimdi 8 gün izinliyim izinliyken başlasam daha iyi olur ama ilaçsız çözmek istiyorum.birde insan mutsuzken pek çekici olmuyor saçma sapan davranıyor. böyleykende birilerinin ilgisini çekmek daha zor oluyorValla bir Balik insani olarak benim de hayatta en onemsedigim sey romantizm, aksi gibi hayatimda olmayan tek sey de o. Ben anlamadim, hayat beni siniyor mudur nedir, neden tek istedigim seyi bunca yil vermedi bana? (isyan)
Balik olmak rezillik bence, ben de cocuguma bu kotulugu yapamam.
Peki psikiyatr ne dedi? Yani madem mutsuzsun, bunun bir cozumu de olmali, alttaki nedenler anlasilmadikca bence ilac bir halta yaramaz. Yani ilac ne yapacak, bize a$k mi getirecek, sevgili mi bulacak? Hayata cok ofkeliyim aslinda, benim hayalimdeki asklar baska insanlara benim kadar istemedikleri halde, benim kadar ihtiyac duymadiklari halde , nasip olmus. Adaletine tukureyim dunya.