sevmediğin biriyle ilişki yaşayınca nasıl bir duygu olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haz ile yaşayanlar birbirlerini asla sevemezler. Sevgi haz ile yaşayanlar için boş bir şeydir. Çünkü haz nesneleştirilemez. Nesneleştirilemeyen her şey bilinçsizler için bir anlam taşımaz. Çünkü nesneleştirilen şey ancak yok edilebilir. Yok edilemeyen her şey bilinçsizler için bir boşluktur, tanımsızdır. erkeklerin(bu durumu yaşayan kadınlar da var günümüzde yazık....)bu pis nefsini kalıplaştırıp tanımlamak istemiyorum çünkü henüz adını koyamadım kafa da yormuyorum hasta onlar hasta.....

ben 1 kere ayrıldıgım erkek arkadasıma ınat onun en yakın erkek arkadasıyla ön sewısme tarzı bısıler yasadım.ve erkek arkadasım duydugunda cılgına donmustu.bende ıntıkamımı almıstım

:1shok::1shok::1shok::1shok:

bunu gerçekten merak ediyorum.sevmediğin birine nasıl dokunuyor şu erkekler .iğrençler ya...bunu yapanlar erkekler doğru yapmıyorlar ama yinede yapıyorlar ::.neden yaa !

sevmeleri önemli olmuyorki o olsun yetiyor onlara sevmiyorum bu kadini birsey hissetmiyorum demiyorlarki onlara kadin olsun da ister beyaz ister kara olsuun

ben 1 kere ayrıldıgım erkek arkadasıma ınat onun en yakın erkek arkadasıyla ön sewısme tarzı bısıler yasadım.ve erkek arkadasım duydugunda cılgına donmustu.bende ıntıkamımı almıstım

şakkıdı:1ninca:lülülülülülülülülülülülü

sevmediğim kişilerle konuşmaktan bile hoşlanmam.kaldıki ilişki yaşıcam...
tahamül edebilenlerede ...aşk olsun ..nasıl ..iştir bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…