sevmedigini soyluyor

Onlarda degisikmis. Simdi en cahili biliyor korunmayi.
eşi doktor ama çok geri kafalı bir tiptir
teyzemin kızı da ortaokul mezunu, onun da çok bilgisi yok bu konularda
geçen gün bana diyorki doğum kontrol hapı kullandıysan 2 sene çocuğun olmaz senin :)

Sen inanıyormusun değişicegine allassen aklını başına devşir..

geçen gün bana diyorki doğum kontrol hapı kullandıysan 2 sene çocuğun olmaz senin :)

Ayy cahilin dibi. Onlar geri cekme olayina devam etsin dicem de sonra da cogalip duruyorlar, cahilliklerini sonraki nesle aktariyorlar.

Hem gençliğine hemde karnındaki doğmamış bebeğine yazık etmişsin .... Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

perili miymiş :)) kaldı mı yaa böyle şeyler bunları modası geçmedi mi daha :)

Bu ne yaaa? Ciddi ciddi sinirleniyorum ya size böyle yapan adamdan niye hamile kaliyorsunuz, ay beni atin su kuyudan, dayanamicammmmmmm

belkim düzeli çocuk olunca bi de bunu deneyelim demişlerdir...

perili miymiş :)) kaldı mı yaa böyle şeyler bunları modası geçmedi mi daha :)
modayla alakası diyorum ya burda bu konuyla ilgili aksini idda edei görmedim henüz kaynatamın yanında bile konuşuluyo bu konular

hatta ilk duyduğumda inanmayın böyle şeylere demiştim

bende öyle üfürükçüye falan inianmam ama bununla ilgili gözü kapalı yemin edecekler nerdeyse o derece

İstedikleri yemini etsinler. Çok az insan o derece derin bir ilme sahip. Onlar da bu işlerden köşe bucak kaçarlar zaten.

Madem iki yol çocuk olmuyor da niye bu hanınlar her gün içmek zorunda?
Bir kere içer 2 yıl oturur aşağı.
İnsanın cahiline dayanamıyorum. Hani elime verseler böyle pinçik pinçik ederim o derece.

bu konularla ilggili derin bilgilerim yok gördüğümü söylüyorum sadece

Daha balayında sana dayak atan adama çocuk yapmışsın. Ayrılmak istemiyorum diyorsun. Böyle yüz vermeye devam et, dayak ye otur, ayrılmak isteme, sana mustehak. Boyle söyleyince de kızıyorsunuz, valla isteyen istediği kadar kızsın umurumda değil, benim fikrim bu. Buraya gelip "şiddet görüyorum ama ayrılmak istemiyorum" diyen kaçıncı kadınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…