- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
eşi doktor ama çok geri kafalı bir tiptirOnlarda degisikmis. Simdi en cahili biliyor korunmayi.
2 gün dayak yemişsin çocuk için bu acele neden?
eşi doktor ama çok geri kafalı bir tiptir
teyzemin kızı da ortaokul mezunu, onun da çok bilgisi yok bu konularda
geçen gün bana diyorki doğum kontrol hapı kullandıysan 2 sene çocuğun olmaz senin :)
benim kaynatamda senin eşin gibi sinirli şiddet uygulaysn adammış çocukları nerdeysa elinda kalacakmış o derece yani kaynanam bi katakulliye getip hocaya götürmüş yoksa ne mümkün gitmesi hoca adamın perili olduğunu söylemiş okumuş etmiş şimdi melek gibi eşim ablaları yedikleri dayağı anlatır ama ben şimdiki haliyle zerre bağdaştıramam aradaki fark o kadar bğyük yani
Bu ne yaaa? Ciddi ciddi sinirleniyorum ya size böyle yapan adamdan niye hamile kaliyorsunuz, ay beni atin su kuyudan, dayanamicammmmmmm
modayla alakası diyorum ya burda bu konuyla ilgili aksini idda edei görmedim henüz kaynatamın yanında bile konuşuluyo bu konularperili miymiş :)) kaldı mı yaa böyle şeyler bunları modası geçmedi mi daha :)
başkasından yaptınız mı dedim? kocanız çocuk yaptı diye size seviyor anlamına gelmez demek istiyorum yani.Kocamdan yaptm. Baskasiyla birlikte olmadm
bende öyle üfürükçüye falan inianmam ama bununla ilgili gözü kapalı yemin edecekler nerdeyse o derece
eşi doktor ama çok geri kafalı bir tiptir
teyzemin kızı da ortaokul mezunu, onun da çok bilgisi yok bu konularda
geçen gün bana diyorki doğum kontrol hapı kullandıysan 2 sene çocuğun olmaz senin :)
valla o derece bilemiycem ama kaynanamda namazlı hatta dersli birisiİstedikleri yemini etsinler. Çok az insan o derece derin bir ilme sahip. Onlar da bu işlerden köşe bucak kaçarlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?