sevmedigini soyluyor

siz bu mantikla yurudukce daha cok dayaklar yer cok hakaretler duyarsiniz madem 2 gunluk evliyken dayak yediniz neden 3.gun bosanmadiniz tamam bosanmadiniz neden cocuk yaptiniz bu nasil pervasizliktir nasil bi kendinden gecistir anlam veremiyorum yarin bigun cocuk dogunca ne olacak sana soyliyim adam iyice azitacak ve cocugun yaninda dovmeler hakaretler devam edecek ve cocugun kisiliginide olumsuz etkiliceksiniz bu durumda yapman gereken tek sey var gencsin ayril ve geri donmeyi dusunme bile

Buradan çok fake göründün gözüme

Seni daha balayında döven bir adamdan bir de hamile kalmışsın. Cesaret mi desem, ne desem bilemedim ben. Ha bu arada daha balayında döven derken, balayında dövülmez sonra dövülebilir anlamına gelmesin sakın. Ama ne bileyim şu an hayret içindeyim. Keşke hamile kalmasaydın bari. Genellikle insanlara boşan falan demem ama ben senin yerinde olsam bir saniye çekmezdim.

Esin duzelmez. İnsanin icinde merhamet yoksa vicdan yoksa sonradan asilayamazsiniz. Esin sanki sana dusmanmis senden nefret ediyormus gibi hareket ediyor

Hap iyi gelmedi bana. Geri cekme yontemi kullandim olmus. Allahin verdigine nasil engel olabilirm peki ablacm

Korunmamissin iste. Geri cekilme bi korunma yontemi mi? Ya bi arastirmadan bakmadan evlenmeyin ya. Ayrica boyle biriyle ayni yataga girebilmen asil mesele. Ya bana gore senin bir sorunun falan yok cidden. Dayaktan rahatsiz olsan ayni yataga giremezdin. Otur oturdugun yerde bi kac cocuk daha yap sen.

teyzemin kızı geri çekilmeyle tam 3 kez hamile kaldı
her seferinde de ah vah etti
dedimki kusura bakma sen kaşınmışsın
eşi de doktor yani

Bence kendi cocuk istemiste sirf eglence olsun diye millete oyle soyluyor bence. 3 defa da yani pek inandirici degil. Hele kocasi doktormus yani oyle cahil insanlar da degiller.

yok gerçekten dünya başına yıkıldı
hiç istemiyordu gezme tozma meraklısıydı bakamam diyordu
eşi de diğer korunma yöntemlerini zararlı buluyormuş o yüzden bu şekilde korunmaya! çalışmışlar

Onlarda degisikmis. Simdi en cahili biliyor korunmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…