böyle bi adamı hala nasıl seviyosun hala anlamış değilim be canım
Doktorla kesin cozulebilir bisey mi ofke tedavisi. Bi arastirma yapaym hemenbu normal birşey değil ama
öfke kontrol sorunu var sanırım
Aferin sana yapmaman gereken herşeyi yapmışsın zaten... Adamın toto şu an göklerdeNazli tuzlu bi insandim. Ama evlendikten sonra gecti. Cunku gercekleri gordum. Butun kiyafetleri utulu istedigi yemekler hazir. Ailesiyle aram iyi. Sirf kotu dusunmesin diye kendi ailemin evine bile sık gitmiyorum. Uyumlu olmaya calisiyorum daha yapabilecegim bisey varsa bileym. Manevi acidan onu sevgiye doyuruyorm dirdirci da degilim.
Aferin sana yapmaman gereken herşeyi yapmışsın zaten... Adamın toto şu an göklerde
Allah bilir "ne yaparsam yapayım bu kadın bi halt yapmaz, bana deliler gb aşık ben ne mükemmel bir adamım"diye düşünüyordur şu an...
Kimseye birşey belli etmeki ilerde dayanamayıp ayrılmaya karar verdiğinde ailen bile senin tarafında olmasın!
Çok doğru yoldasın.
iyide canım bu yuva temelden çürük sen ne zamana kadar dayanacaksın bu duruma senin kocan böyle gelmiş böyle gidecek belliki sana eksilerle artıları kıyasla ona göre karar ver diycem ortada artı yokBazen insan kalbine soz geciremiyor. Evlenmeden once bende benzer seyler duyunca bosan ayril yapma etme derdim. Ama yuva yikmak cok zor bisey. Hele yaparken bu kadar zorlandiysan daha zor.
Eşinizi psikoloğa gitmeye ikna edin öfkesini kontrol edebilirse sıkıntınız çözülür Allah'ın izniyle
o zaman allah yar ve yardımcın olsun bacımCok hataliyim cookk. Ondan ayrilmak yerine olurum daha iyi. Ben onu seviyorum duzeltmek istiyorum kotu huylarini.
Allah razi olsun. Nolur dua edin bana. Kocamla mutlu olaymo zaman allah yar ve yardımcın olsun bacım
şimdi ben bi öneride buluncam cahil işi diyeceksiniz
Ortada yuva var mı sence?Cok hataliyim cookk. Ondan ayrilmak yerine olurum daha iyi. Ben onu seviyorum duzeltmek istiyorum kotu huylarini.
iyide canım bu yuva temelden çürük sen ne zamana kadar dayanacaksın bu duruma senin kocan böyle gelmiş böyle gidecek belliki sana eksilerle artıları kıyasla ona göre karar ver diycem ortada artı yok
benim kaynatamda senin eşin gibi sinirli şiddet uygulaysn adammış çocukları nerdeysa elinda kalacakmış o derece yani kaynanam bi katakulliye getip hocaya götürmüş yoksa ne mümkün gitmesi hoca adamın perili olduğunu söylemiş okumuş etmiş şimdi melek gibi eşim ablaları yedikleri dayağı anlatır ama ben şimdiki haliyle zerre bağdaştıramam aradaki fark o kadar bğyük yani
benim kaynatamda senin eşin gibi sinirli şiddet uygulaysn adammış çocukları nerdeysa elinda kalacakmış o derece yani kaynanam bi katakulliye getip hocaya götürmüş yoksa ne mümkün gitmesi hoca adamın perili olduğunu söylemiş okumuş etmiş şimdi melek gibi eşim ablaları yedikleri dayağı anlatır ama ben şimdiki haliyle zerre bağdaştıramam aradaki fark o kadar bğyük yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?