- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
tuzu biberi diyosunSizi sevmemesi çok büyük bi sorun bencede. Napıp edip yatağına girin.
Öyle dövmesi sövmesi boş şeyler erkek dediğin döver.balayında dövmeside zaten o ayının balındandır...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuzu biberi diyosunSizi sevmemesi çok büyük bi sorun bencede. Napıp edip yatağına girin.
Öyle dövmesi sövmesi boş şeyler erkek dediğin döver.balayında dövmeside zaten o ayının balındandır...
Cok hataliyim cookk. Ondan ayrilmak yerine olurum daha iyi. Ben onu seviyorum duzeltmek istiyorum kotu huylarini.
Merak etme bu gidisle o seni oldurur zaten sen ogune kadar sabirla bekleCok hataliyim cookk. Ondan ayrilmak yerine olurum daha iyi. Ben onu seviyorum duzeltmek istiyorum kotu huylarini.
Daha neler neler diyorumtuzu biberi diyosun![]()
Daha neler neler diyorum![]()
İyide adam senden sans falan istemiyokioYa ben her insanin sansa ihtiyaci oldugunu dusunuyorm. Duzelebilir. En azindan ben kotu bisey yapsam bile esim beni idare etmeli. Hata yapmaktan korkuyorum. Yine tartisiriz diye.
Aynen. Sevşme şekli o adamceyizin![]()
erkek tabi döver de sever de
bu sevgisini döverek gösteriyo demek ki
![]()
ee demekki bi sorun yok. kadınları anlamak zor azizimAynen. Sevşme şekli o adamceyizin![]()
bende öyle üfürükçüye falan inianmam ama bununla ilgili gözü kapalı yemin edecekler nerdeyse o dereceGözünüzü seveyim yapmayın böyle şeyler.
Hap iyi gelmedi bana. Geri cekme yontemi kullandim olmus. Allahin verdigine nasil engel olabilirm peki ablacm
teyzemin kızı geri çekilmeyle tam 3 kez hamile kaldı
her seferinde de ah vah etti
dedimki kusura bakma sen kaşınmışsın
eşi de doktor yani
yok gerçekten dünya başına yıkıldıKorunmamissin iste. Geri cekilme bi korunma yontemi mi? Ya bi arastirmadan bakmadan evlenmeyin ya. Ayrica boyle biriyle ayni yataga girebilmen asil mesele. Ya bana gore senin bir sorunun falan yok cidden. Dayaktan rahatsiz olsan ayni yataga giremezdin. Otur oturdugun yerde bi kac cocuk daha yap sen.
Bence kendi cocuk istemiste sirf eglence olsun diye millete oyle soyluyor bence. 3 defa da yani pek inandirici degil. Hele kocasi doktormus yani oyle cahil insanlar da degiller.
daha önce başıma gelmedi ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorumDoktorla kesin cozulebilir bisey mi ofke tedavisi. Bi arastirma yapaym hemen
yok gerçekten dünya başına yıkıldı
hiç istemiyordu gezme tozma meraklısıydı bakamam diyordu
eşi de diğer korunma yöntemlerini zararlı buluyormuş o yüzden bu şekilde korunmaya! çalışmışlar