• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz birinin çocuğuna karşı davranışınız?

ne kadar zorlasam da sevemem doğamda var bu
bir arkadaşı sevmezdim çocuğunu sevesim gelmezdi o da kızardı neden sevmiyorsun diye
yalancıktan da olsa sevemezdim...:dilcikar:

annenin hiç alakası yok bence
annesini sevsemde sevmesemde iş çocukta biter
ikisinin sevgisini ayrı tutarım

yalan deil ben hoşlanmadığım birinin çocundanda hoşlanmıorumm :umursamaz:
heleki çocuk şımarık yaramazın teki ise :olmaz:

Sevmediğim kişilerle aynı ortamda pek bulunmadığım için sorun olmaz yani...
Ama aynı ortamda bulunma gibi bi durumla karşılaşırsam açıkçası pek muhattap olmam görmezden gelirim her ikisinide..

valla bebek için bişey diyememde bizim bi tanıdık vardı sevmezdim kendisini..kızınıda hiç sevmedim hatta nefret ettim..nasıl şımarık,ukala,yaramazlık hat safhada..hırsız vs vs..valla sevmiyorum kızı...

Ben çocukları bir sebep yokkende yakın hissetmeyebiliyorum, içimden sevmek gelmiyor.Ama dengeli olmaya çalışıyorum, kesinlikle kötü davranamam..

Özellikle sevmediğim birinin çocuğuna şöyle böyle davranayım diye plan yapmam.

Ama yaşam tarzı bana uygun değilse birinin çocuğuna verdiği terbiye ve öğretilerde o şekilde olacaktır.
Dolayısıyla çocuğun hareketlerine göre hareket ederdim yani çocuk mesela annesi gibi arsızsa,yalaka biriyse baştan kuralcı olurdum ama kötü davranmazdım sadece mesafeli ve birazcık daha az iletişmi içinde olurdum...
Sonuçta ona yanlış terbiyeyi veren kişi ailesi , o daha masum..

Benim annem eski görümcesiyle hiçç görüşmezken, çocuklarına bunu hiç yanstımazdı belli ölçüde ve çaktırmadan çok iyilik yapardı. Ama YÜZ GÖZ OLMAZDI...
Bizimle ilişkilerini ne koparırdı ne de bizim çok çok içlerine girmememizi sağlardı.
Denge olmalı işte bunda da her alanda olduğu gibi...kaydirigubbakcemile5
Çok güzel çıkarımlar olmuş, keyifle okudum..

Ne biliyim bebekleri çok severim ama annesine yada babasına uyuzum diye de çocuklarına ne biliyim olamam Herhalde sositosositosositososito
Ama mesela şu zengin ailelerin şımarık anne ve babasız büyümüş çocuklarına sinir olurum
Hali hazırda var bi tane 12 yaşında 1 kaşık suda boğucam neredeyse her dediği olmuş
Hayır nedir bilmez:bbo::bbo:​

valla sarıboceqcım ben gorumcemı hıc sevmem.cadalozun onde gıdenı.ama cocuklarını cok severım.hıc ayıramam.onların ne gunahı var dıye dusunurum.eltımı de hıc sevmem cocugu yok daha,yenı gelın.ama olsa severım heralde cocugunu.gercı gorusmuyoruz ama,konuları bılıyosun zaten saruboceqcım.ama severım heralde.ama anası gıbı olursa belkıde sevmem...

ebeveynlerini sevip sevmediğim kirli temiz vs vs hiç önemli değil
ben çok severim çocukları özelliklede bebekleri
Allah'ım banada nasip etsin inşallah
:Saruboceq:

Bende kesinlikle çocuğa bile mesafeli oluyorum maalesef.
Oysaki ne kötü birşey en masum olan çocuğa tavır almak...
Görümceme kırgın olduğum dönemde çok sevdiğim kızının yüzüne bile bakmadığımı hatırlıyorum.
Sonra oturup şöyle düşündüm, ben şu anda hasta olsam kızıma ilk bakacak insanlardan biri görümcem.
Ya o da benim kızıma aynı mesafeyi korsa, kendimi onun yerine koyduğumda daha da çok kızdım kendime :(

Ama ben maalesef böyleyim :(

bana çok çok yakın biri var
okadar kötü şeyler yaşattı ki bana içimdeki sevgiisni öldürdü
artık adını duysam bile yüzümün şekli değişiyor
malesef bende sizin gibi
annesini sevmediğim gibi çocuğunuda sevemiyorum kucağıma bile almak istemiyorum
ne acı süreklide görüşüyoruz

tam bana göre bir konu
bende bu konudan muzdaribim.
bir tanıdığın çocuğu var annesini sevmiyorum
evet çocuğun ne suçu var diyorum içimden ısınmaya çalışıyorum
ama olmuyor.
Allahın gücüne gitmesin yapamıyorum işte.
millete ayıp olmasın diye masuscuktan naber falan demek zorunda kalıyorum...

Adi üzerinde cocuk annesinin,babasinin,v.s.kimsenin sucunun acisini cocuktan cikarmam ve diger cocuklara nasil davraniyorsam öyle davranirim ben o cocuga annesinden dolayi soguk davrandigimi bilecek yastayim ama o cocuk bunu anlamayacak yasta bence cocuklara cocuk gibi davranilmali annelerinin yada babalarinin cocugu gibi degil.....

Back
X