sevmediğiniz biriyle evlenirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pakize10

Ziyaretçi
sevmediğiniz biriyle bazı karakter yönlerini beğeniyorsunuz diye evlenirmisiniz?evlenince insan karşısındakini sevebilirmi?

severek evlenince bile arada sorunlar çıkabiliyorken sevmeden evlenince ne olur bilemiyorum.....sevmek onun hatalarını yanlışlarını kabul etmektir....ki ne kadar sevseniz-sevilsenizde arada bir sürü sorun çıkıyorken sevmediğin bir insana nasıl tahammül edip aynı evde yaşarsın hiç fikrim yok.....ama bence çokta mümkün olmaz gibi...

Valla mantık evliligi olur bu bana sorarsan olmaz ama bu şekilde evlilik yapan insanda yok degil

sevipte evlenince ne oluyorki daha büyük acılar çekiyor insan ,ve diyorki "benim sevdiğim ,değer verdiğim,uğrunda her zorluğun üstesinden geldiğim adam bumuyduuuu"akıtılan gözyaşlarının ağırlığı kat ve kat daha büyük oluyor ve ben sevmediğim ama huyu suyu iyi olupta maddi durumuda çok iyi olursa kesin evlenirdim en azından sevgim hançer olup bana saplanmazdı,belki öyle evlilikler daha iyi.....

bence sevmeden olmuyo ben çok sever evlendim allaha şükür sevmezsen eğer daha çok yalışını bulur görürsün sevmediğin insanın herşeyi sana batar zaten

ben kendi adıma konuşayım asla böyle bir evlilik yapmamam aynı evi paylaşyı bırak aynı yatağı bile paylaşamam ama böyle evlilik yapanlarada saygım sonsuz sonuçta elbet bi bildileri vardır ya aileliri için yapmışlardır yada başka bi neden her neyse ama bana göre değil malesef... saygılar sevgiler....

evlilik zaten zor bir olay bir de sevmeden hiç çekilmez. ancak sevdiğin biri için katlanabilirsin.

zor yahu sevilmeyen biriylede evlenilirmi. Gerçi ana babalarımız birbirlerini sevmişlerdemi almışlar ama devir değişti olmuyor sevgisiz

mutlaka bi tanışma döneminiz olucaktır.belki tanıdıkça seversin:bbo:

Slm! ben 15 senelik evliyim ve görücü usulüyle evlendim! Maddi durumumuz çok iyi eşim bana her türlü imkanı maddi manevi sağladı ama sevmeden olmuyor kardeşim!!!!!! Evliliğin ilk zamanlarında çok fazla anlamıyorsun daha sonra da çoluk çocuk monoton bir hayatın içinde buluyorsunuz kendinizi ve daha sonrada düşünmeye başlıyorsun BİR DAHA MI GELECEĞİM HAYATA?:a015:

sevmediğiniz biriyle bazı karakter yönlerini beğeniyorsunuz diye evlenirmisiniz?evlenince insan karşısındakini sevebilirmi?

Sadece sevgi, aşk da yeterli değil. Karakteri sana nasıl davrandığı da önemli.ikisi bir araday olsa ne iyi olur.

Biri vardı görünce kalbim yerinden fırlardı sanki, konuşunca bu yaşımda kızarırdım. Ben onu sevdim, acı çektim, ağladım o geri çekti kendini çok kırdı beni.
Tam o zamanlar eşimle tanıştım insan olarak sevdim eşimi, yani karakterini,insancıl olmasını, beni kırmamasını sevdim.Ama aşk,tutku yoktu. Şimdi çok daha fazla seviyorum. Pişman değilim mutluyum.
Ama insanın beklentileri önemli bence. Yani herkes aynı olmayabilir.
Hep huzur için dua ettim çok şükür şu an öyleyim.

bence sevgi tek başına yeterli değil... seviyorum diye hayatımı mahvedemem ama sevmediğim biriyle de çok zorda kalmadıkça evlenmem

Ben mantık evliliği yapan bir kişi olarak konuya dahil oldum arkadaşlar,dış görünüşünü bazı huylarını benimseyemediğim halde yaş ilerliyo çocuklarıda çok seviyorum hiç olmazsa bir çocuk sahibi olurum kendime ait bir yuvam olur düşüncesi ile birde babam ve annem benim evlendiğimi görmeyi çok istiyorlardı,1 senelik nişanlılıktan sonra 07/07/07de evlendim ve sonuç 25günlük bir evlilik! eşim benden ümitlerimi hayallerimi yarınlarımı eşyalarımı herşeyimi çaldı.Elde var sıfır.Yani sevmeden benimsemeden kimse ile evlenmiyeceksiniz .

severek evlenenler bile kavgalar sorunlar oluyor sevmeyerek evlenen kisiler in isi daha zor olur diye düsünüyorum.

kendi adıma konuşacak olursam ben ewlenmezdim. Çünkü koskoca ömür paylaşıcaksın o kişi ile. Asla evlenmiş olmak için kimse ile evlenme güselim.

Bir Ablamin Söylediği Söz Beni Bu Konuda Biraz Kararsiz Birakti Insan Evlendiği Kişiyi Bir Süre Sonra Gönül Gözüyle Görüp Daha Bi Fazla Severmiş Dogrumu Bilmiyorum Ancak Ben Sanirim Sevmediğim Biriyle Yapamazdim Zor Olurdu

bence sevgi zamanla oluşur eğer karşındaki kişinin karakter yönünü beğeniyorsan,o insanla mutlu olacağını düşünüyorsan,seni seviyorsa evlenilir...bu yönleri varsa sen zaten zamanla o insanı seversin....

gülenay33 arkadaşım eşinden ayrıldın mı ?anlamadım

Back
X