sevmediğiniz biriyle evlenirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallah sevmeden evlenmek bana göre degil.. büyük konusmiyimde..
benim annem babamda birbirlerini sevmeden, huyunu suyunu bilmeden evlendiler ve suan hala babamin küfürünü yiyo..
yani bastan bilseydi nasil biri oldugunu gec olmadan dönerdi yanlis yoldan... mirmirmirmir

Hayır..
Neden yapayım ki böyle bir iş?
Deliyim ama o kadar da değil!hihoyyyt

omur boyu yalniz yasamaktansa son bi care belki...

hayatın anlamaını mutluluğun karşılığını evlilik zanneden herkes yapabilir...
ben yapmam...
mutlu olmak evli olmak demek olmadığı için bana göre; bir birey olarak mutlu olabildiğim için, şükürler olsun ki hayat bana mutluluk verecek çok şey sunduğu için; sevmediğim adamla evlenmem...
insan sevmediği adama nasıl dokunur ya...

hayatın anlamaını mutluluğun karşılığını evlilik zanneden herkes yapabilir...
ben yapmam...
mutlu olmak evli olmak demek olmadığı için bana göre; bir birey olarak mutlu olabildiğim için, şükürler olsun ki hayat bana mutluluk verecek çok şey sunduğu için; sevmediğim adamla evlenmem...
insan sevmediği adama nasıl dokunur ya...

diyorki...
benim için hayatın anlamı evlilik değil, benim dünyam bir erkeğin merkezinde dönmüyor...
ben mutluyum zaten bir erkek olmadan ne kadar mutluysam eşimle de ancak o kadar mutluyum diyor...
ve diyor ki yine; hayattan mutlu olabilmek için çok şey aldığım için, kendimi arttırdıkça seçimlerimi de arttırdığım için sırf iyi diye bir adamla evlenmem...

evlilik hakkında bilgim tecrübem sıfır ama kadınlar duygusal olduğundan bi takım şeyleri yaşamak için sevmek isterler...yatağa girmek gibi..ben bile diyorum ki sevmediğim adam niye dokunsun bana...zamanla birbirlerini sevenler..madem evlenmek sevmek zorundayım diyorlar heralde bilinçaltında yatan bu...

Ben severek evlendımde ne oldukııııııııııııııııııı ınsan tanıdıkca severrr bence ama ıcını gorebılmen ıcınde evlenmen lazım zor yaaaa ben kac yıl cıktım sonra evlendım ama gercek yuzunu hıc gormememısım uzun lafın kısası tanıdıgım cıktıgım adam baska evlendıgım adam baska bırı cıktı sadece tıpı ısmı aynı sekerrrrrrrrrrrrrr

Sevmedigim bir insanla evlenmektense hic evlenmemeyi tercih ederim galiba fisfisfis

ben esimi görücü usulü tanidim dogrusu ilk baslarda hemen sevemedim her yaptigi her söledi bana batiyordu hatta nisani bile attim ama aile büyüklerinin araya girmesiyle tekrar baristik evlenirken bile henüz esime alisamamis ve sevmiyordüm neden evlendin derseniz bende bilmiyorum maddiyatla ilgisi yok gerçekten hani olurya insanin bazen dili tutulur onun gibi bisey birbirimizi tanimak kisiligimizi çözmek baslarda zordu ama bizamandan sonra alisiliyo bazi konularda sen ona o sana uyum saglıyo su anda esime asıgım onu tanıdıkca çözdükce sevdim ve iyikide onunla evlenmisim diyorum tabiki herkes benim gibi sansli olmayabilir oyuzden tanımadan evlilik bence olmaz allah herkeisn gönlünün muradini versin:içelim::delphin:

Çok zor bişey ya.
Herkes kaldıramaz , göze alamaz..
Yanında idare ettiğini düşün , katlanmak bile ne kadar zorken kalk birde aynı yatağı paylaş.
Bana göre değil , evde kalırım daha iyi gibi geliyor.

Zor yaa..yapamam herhalde insan bazen sevdiği insana bile katlanamıyor...
sevmediği bir insanla nasıl bir ömür geçirsin kii..
Genede büyük konuşmuyimde ben ..

mutlu olaamzki çok severek evlenen bizler gbile arada tartışıyoruz.tanıman lazım sevmekten önce

bence sakın deneme sevmediğin bir insanla bazı yönlerini beğeniyorsun diye evlenilmez çünkü bende aynı hatayı yaptım ama ben seviyordum bazı huyları değişir diye bekledim değişmedi ve sonuç mutsuz bir evlilik ve ortada bir çocuk canım....

Bu çok zor, olmaz.
Bile bile lades demek olur bence.
Hem karşımdakine, hem kendime yazık etmiş olurdum.
Yok evlilik gönül işi sevmeden olmaz.
:1no2:

benm için artık duygusal bişişler olması ımkansızsa..mantık ewliligi anlamında sewmedigim ama ilerde sewebilecegim iyi bir insansa ewlenirim..ne de olsa ewde kaldım =) :jeyyar::jeyyar: Şeniz

benm için artık duygusal bişişler olması ımkansızsa..mantık ewliligi anlamında sewmedigim ama ilerde sewebilecegim iyi bir insansa ewlenirim..ne de olsa ewde kaldım =) :jeyyar::jeyyar: Şeniz

:içelim: bende böyle düşünüyorum ama evde kaldığımı kabul etmiyorm canım. evlenmek zorunda mıyız ya? :teytey:

valal benim annem babam çıkmışlar öle evlenmişler bende severek evlendim öle sevmedim birini ne öprerim ne uyurum ne yatarım ıyyy allah korusun yanii

eğer mantıken olumlu biriyse sevmeden de evlenirim ama ilerde sevebileceğim birine benziyorsa tabi

Back
X