sevmediğiniz biriyle evlenirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır sevmediğin bi iinsanla evlenmem her yaptıgı şeyler gözüme batar yaaa sevince insan katlanır bazı şeylere zaten herkes dört dörtlük diil

bilgili,ilgili,duygu anlamında çok romantik.ama ona bakınca bir dr.değil de bir tır şöförü görüyorum.iki gündür açmıyorum telefonunu.çok kızıyor,sitem ediyor.haklı.iki buçuk aydır acaba sever miyim diyorum.o aşkından yanıyor ben sevemiyorum.:sm_confused:

Ben çokça aşk ve çokça mantıksızlığın olduğu bir evlililik yaptım.Çokça çektim...ayrıldım hala çekiyorum..Anladım ki aslolan huzurmuş...Eğer güven veriyorsa,huzurlu olacaksam,birlikte vakit geçirmekten hoşlanıyorsam,sorumluluk sahibi ise çok aşık olmasam ya da sevgimden ölmesemde olur artık.. Beni mutlu etmeye çalışan bir insana aşktan daha sağlam duygular beslerim ve en azından artık üzülmem diye düşünüyorum...Boşmuş bu aşk meşk...Yanında başka şeyler gerekiyormuş...
Kişilik iyiliği 1 ise aşk onun yanındaki 0 mış...Tek 0 bir işe yaramıyor...

ben sevdiğim adamla evlendim ama onu sevme nedenim daha çok iyiliği oldu yüzde yüz yada körü körüne aşk değildi ama hiç sevmeden de evlenilmez ki bence aşk bişeye yaramaz önemli ve kalıcı olan sevgi ve hayata aynı noktadan bakabilme derecesi
aşkda neymiş gavur icadı :roflol: :delphin:

ya aşık mı olmak daha önemli güvenmek birlikte konuşabiliyosan iletişim kurabiliyosan ama arkadaşalrından bi farkı yoksa ama o seni seviyosa olur mu sizce bacılar

ben evlenemzdim herhalde. evlilik çok zor bir zanaat. o zanaatı severken bile sürdürebilmek çok zorken sevmezken nasıl sürdürülebilirdi şu an yaşamadığım için bilemiyorum. a.s.

:olmaz: evlenmezdım.. :umursamaz: sevdıgım ınsanı yıllar gecırdıkten sonra evlendıgım ınsanı bıle yenı yenı bastan tanıyormusum gıbı hıssedıyorum bazı zamanlar.. ve sevmedıgım hoslanmadıgım yenı yenı huylarını ogrendım desem yalan da olmaz hanı.. :1closedeyes: sevdıgım ıcın o taraflarını gormezden gelıyorum mesela.. :lepi: sevmedıgım bırıyle hıc yapamazdım sanırım.. :delphin: her hareketı davranısı gozume batardı.. şakkıdı dıdık dıdık yerdım adamı.. kötükedihüso Rabbım cok sukur kı gonlume gore verdı.. :asigim: :Saruboceq:

asla sevmediğim aşık olmadığım birisiyle evlenemezdim,evlenmedimde.

insan sevmedigi kisiyle tabiki evlenmez.ben esimle cok asik olarak evlenmedim.konustugum anlastigim birisi vardi.ama sonunu getiremiyo.ne bileyim mantigima sigmiyodu.onunla evlilik .belki onu cok cok sevmiyodum.sonra esimin ailesi geldi beni görmeye onu görür görmez .nasil kanim isindi.cok hosuma gitti yakisikliligi ,tatligi tanidikca da cok sevdim.sevgi zamanla gelisiyo.zamanla sana tavirlari degeri saygisi seni hos tutmasi seni kirmamaya calismasi.asik olmadim ama zamanla sevdim. arkadasim vardi cok asik olarak evlendi .ailesi vermedi buda tuttu kacti.simdilerde esi siddet cok uyguluyo diyo .sonra da özür özür gönlünü almaya calisiyo.bu ne bicim ask ne bicim sevgi.

Büyük konuşmayayım ama evlenmezdim.

Burda bir abla çok güzel bir laf söylemişti. "Geceleri mantığınızı koynunuza almayacaksınız"

Ki evlilik çççok büyük tahammül gerektiren birşey iken ve sevdiğinizi bile bazen tolere edemezken, bir ömür sevemediğiniz biriyle nasıl olur ki. Ben yapamam, birde ilk başta sevememişsem sonradan da sevemiyorum ben. Huyum böyle...

Son düzenleme:
Sevmediğim biri ile evlenmek çok zor. Allah herkese karşılıklı sevdikleri ile nasip etsin. Karşı tarafın sevmediğini bildiği halde onu evlenmeye zorlayan kişileride ıslah etsin. Bu arzularına ulaştırmasın inşallah.

Son düzenleme:
yok isterse dünyanin en zengin adami olsun, sevmedigim biriyle asla evlenmem.Sevmedigin bir adamla bir ömür gecer mi hic

İnsan Sevmediği Biriyle Nasıl Evlenir Ya Saçmalık.. ! Ben Evlenmem :20:

Back
X