• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz huyunuz nedir

Sevdiğim insana karşı çok korumacı ve kıskancım.
Dinlemeyi bilmiyorum pek önce kendi söyleyeceğim ne varsa makinalı gibi sayıp karşımdakini çoktaaan çileden çıkarmış oluyorum
Fazla duygusalım olayları yaşayan bensem mantık çerçevesinde bakamıyorum çoğu zaman
Mükkemmelliyetçiyim takıntı derecesinde

Dahada düşünemeyeceğim baştan aşağı ofsayt bişey çıkıyor ortaya :KK53:

Tembel olmak:(
Hem temizlige duskunum hem de kalkipta bir cirpida heryeri supurup silemiyorum. Yapmam gerekenleri zamaninda yapmiyorum sonrada sikinti oluyor..bu huyumu hic sevmiyorum:(

Aşırı vefakar olabiliyorum bu huyumu hiç sevmiyorum o zamanlar kendimi önemsememiş oluyorum.

Sinirlenince ağzımı bıçak açmıyor. Sinirim geçecek te tek kelime konuşacam :işsiz: Ve yüzüm hiç olmadığı kadar asılır. Birde bunun aksine herkese hemen inanır güvenirdim. Yavaş yavaş bunu yenmeye başladım.

Dilimi tutamıyorum ne düşünüyorsam pat söylüyorum yaşlı genç rütbeli hiç farketmiyor bazen kırıcı olabiliyor ve ne kadar düzeltmeye çalışsam da yapamıyorum.

Yalnızlık, mesafeli olma. Elimde olan bir şey değil, isteyerek yapmıyorum. Nasıl oluyor bilmem ama şu çevresi geniş sevilen insanlara hayranım. Keşke düzeltebilsem, gerçekten hayatta beni çok zorlayan bir durum.... :KK35:

Ani çıkışlarım, öfke nöbetlerim, tembelliğim, rahatıma aşırı düşkünlüğüm, lafımı sakınmayışım, aşırı hassaslığım, çok ince düşünüp herkesten de aynısını bekliyor olmam...vs :işsiz:

Sabredip sabredip cok pis(ana avrat)patlamam zamaninda versem ayarini boyle olmaz dilin kemigi yok ve herkese samimi davranamamam
Aha vallahi ben. Gören fedakaaar sabırlııı tahammül küpü sanır. Ama o bardğı taşıran damlanın şıp sesi hele bir uyulsun. O minik bardakta ne fırtınalar ne irma kasırgaları ne şimşekler aman ya Rabbi. Bu özellğmden dolayı eeee senle mi uğraşcam tribiyle kaç kişiyi tek kaleme silmiş ve arkama bakmamışımdır. :oha: Bazen kendmi hala babamın küçük şımarık kızı gibi hissediyorum:anne:

Sevdiklerimi çok kıskanmam
Çabuk sinirlenmem ve tahammülümün az olması
( dısarıdan bakınca sabırlı sakin oldugumu soylerler)
Uykudayken en ufak bir ses olsa uyuyamamam
Herseyi gereğinden fazla düşünüyor olmam
Tezcanli olmam
Mükemmelliyetçi kuralcı olmam
Politik olamamam
İnsanlardan tek seferde soğumam

Sevdiklerimi çok kıskanmam
Çabuk sinirlenmem ve tahammülümün az olması
( dısarıdan bakınca sabırlı sakin oldugumu soylerler)
Uykudayken en ufak bir ses olsa uyuyamamam
Herseyi gereğinden fazla düşünüyor olmam
Tezcanli olmam
Mükemmelliyetçi kuralcı olmam
Politik olamamam
İnsanlardan tek seferde soğumam
başak burcu gibi geldi :halay:

Back
X