• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz huyunuz nedir

Kontrolcü olmak. Bu da yeni başladı. Neyin nerde olduğunu, nasıl olduğunu bilmem gerekiyor sanki:işsiz: onun dışında biraz gıcık yönüm var. Eşim sağolsun iyi idare ediyor

kolum kesilecek kadar acısa ağlamazken son bir kaç aydır komik kedi videosu izlediğimde gözlerim doluyor ve bundan nefret ediyorum.
herşeyi kafama aşırı takıyorum ve daha kötü birşey olmamışken olacak gibi panik oluyorum aşırı endişeleniyorum yada aşırı öfkelenip güzelim uykumu/ günümü mahvediyorum.

Herkesi kendim gibi görmem malesef sonunda kendi kendime sinir oluyorum üzülüyorum kendimi malesef çok yıpratıyor um bu huyumu hiç ama hiç sevmiyorum

İnsanları kırıcam diye bazen haklı olsamda susuyorum bana ne derlerse desinler çünkü insanları kırmaktansa kendim kırılmayı yeyliyorum. Buda benim kendimde en sevmediğim nokta şey sebep ama değişemiyorum.

Yalnızlık, mesafeli olma. Elimde olan bir şey değil, isteyerek yapmıyorum. Nasıl oluyor bilmem ama şu çevresi geniş sevilen insanlara hayranım. Keşke düzeltebilsem, gerçekten hayatta beni çok zorlayan bir durum.... :KK35:

Onların çoğu sevilmiyor.
Ben ergenlikden 4 sene öncesine kadar tam o kadindim. Bir bilsen o gruplardaki dedikoduyu... kiskancliklari... dönen pislikleri...
Ama bir doğumgünü partisinde 130 kişi olurdu... cenazede malasef 3.
Hic imrenme...

haksızlıga ugradıgımı düsünmdüğüm an tepemin atması.

öfkelenince cok zor biri oluyıorum

Ooo bende baya var ... sevdiğim kişileri herkesten aşırı kıskanırım ve sıkarım . Öfke kontrolüm yok o an herşeyi yapabilirim. Sabırsızım. İnatçıyım. Çevre kuramıyorum fazla arkadaşım yok . Bana yapılan kötülüğü unutamıyorum

hemencecik ikna edilebilmem herhangi bir konuda bir hayır diyorsam 2 de 3 de karşı tarafı kıramamak sonucu onun istediğini ben istemememe rağmen oldurmak çoook sinirimi bozuyor

Back
X