• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek benimde hakkım ama...

Aslında ne yapacağım kesin ama sizinle dertleşmek istiyorum beni dinlerseniz...
Geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle kalıcı yüz felci oldum yani doktorlar tamamen iyileşme olmaz diyor. 3 senedir tedavi görüyorum bu soruna yönelik.
İnternette karşı cinsten birisiyle tanıştım onunla konuşmak o kadar iyi geldi ki hafif flörtleşmelerimiz var ikimizde bir heyecan içindeyiz bu tanışma görüşme ikimizede iyi geldi çünkü... bana anlık kendini atıyor kiminle konuştuğumu biliyorum instagramda 10 bin takipçiyi geçik açık hesabı var. Biz farklı platformda tanıştık. Konuşmasından kim olduğunu görebildiğimden aldığım güvenle Bende daha sonrası kendi fotoğrafımı attım. Ama eski sağlığımın iyi olduğu fotoğrafı. Sorun şu ki ben bu çocuğa gittikçe bağlanmaya başladım bulunduğum şehre iki saat uzaklıkta görüşmek istiyor o da ama bende cesaret yok çünkü şu an ne ile uğraştığımı bilmiyor. Ya konuşmayı bitirmek zorundayım ya da gerçeği söylemek. Hoş sohbete önem verdiğini fiziksel özelliklerin ikinci planda olduğu söylemişti. Ama yinede insan çekiniyor. Az önce ağladım insan keşkeleri sıralıyor... keşke farklı şekilde tanışsaydık diyorum o kadar uyuştu tarzımız çünkü
Bağlanmanız tamamen boşluktan. Yüz felci tamamen geçmez ama en aza indirilebilir. Bol bol sakız çiğneyin.

Diğer konuya gelecek olursak gerçeği söyleyin. Bu onu kandırmak olur.

Öncelikle geçmiş olsun.Bence baştan doğruyu söylemeliydiniz.Ben bana doğru söylenmesine isterim.Olabilir siz psikolojik olarak bunu dert edinip böyle davranmış olabilirsiniz.Sonuc dürüst olmadığınız gercegini değîştiriyormu?Belki o konuştuğunuz kişi için görsellik arka planda dürüstlük kırmızı çizgi ise.Gerçegi söylemenizi ve bunu kendinize güvenle söylemenizi öneririm.Olacak olanı ertelemeyin.En güzeli olsun mutlu olun bunu yürekten yazıyorum

Hastalık vs hiç fark etmez yalan söylemiş oluyorsunuz. Psikolojiniz durumunuzu kabullenmenize izin vermiyorsa hiç bu işlere girmeyin. Daha büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.
İstediği kadar fiziksel görünüşüne önem vermesin insan karşısındaki onu kandırır gibi hayatına girerse gerçeği öğrendiğinde elbette soğur.

Korkuyorum... insanlar o kadar kotu ki Türkiye nin ilk yuz naklini bilirsiniz belki Uğur Acar kendisi universite sınavlarına hazirlaniyormus. Instagramda haberini gordum. Bazilari acimasiz yorumlar yapmışlar. Herkes sizin gibi iyi kalpli olmayabiliyor. Bu çocuğun bana histterdigi seyler cok ozel. Matruska gibi fotoğrafımi atmadan onceki zaman icin ben senin sohbetin icin guzel kalbin icin buradayim. Niyetim kizlarla mesajlasmak degil demişti benim icin fiziksel ozellikler on planda degil hos sohbeti tarzi onemli dedi Bir kere agzini aradim. Engelli birisini sevmeme ve engeline bagli olarak isterim dedi. Bir kere suphelendi gibi bende bir sey olduğundan hayir dedim.

Bu durumu sorun eder mi etmez mi yüzleşmeden bilemezsiniz ama şunu unutmayın onun da duyguları var, o da size karşı bir şeyler hissediyordur. Yalan söyleyerek insanı kandırmak hoş bir durum değil. Yüzleşirsiniz, açıkça söylersiniz yürür ya da yürümez ama bu şekilde olmaz

Doğruyu paylaşın.
Ama paylaşmadan önce kendinizi olabilecek tüm cevaplara duygusal olarak hazırlayın.
Sonra da deyin gitsin.
En azından içinizde kalmamış olur

Benim sevgilim bisikletiyleyken bir araç ona çarpmış, helikopter ambulansla hastaneye taşımışlar, kafatası falan açılmış, bayağı operasyon geçirmiş.
Şimdi de alnında derin kırışık gibi duran kocaman bir yatay çizgi var. Ve her iki kaşindan kulağına kadar olan yerler bir değişik, pürüzsüz normal ten gibi değil.
Ama bunu hiç sorun etmedim, çünkü harika bir insan. ve aynı kazayı Allah korusun yarın benim, ileride çocuğumun gecirmeyeceginin garantisi mi var?

Merhaba bence size kusurunuz oldugundan fazla geliyor olabilir genelde insanlarda öyle olur ve ayna da yanıltabiliyor. Hem gülmediğim zaman eski halim gibiyim diyorsunuz. Doğruyu söylemeseniz de bitecek o zaman şansınızı deneyin. Ama ben burada başka bir şeyden huylandım herkese açık on bin takipçili erkek guvenilir mi sizce? Ne özelliği var da on bin yani, böyle tipler kız avcılıgında uzman olur genelde. Uzak ve tek başına olmayın onunla buluşurken yine de. Birilerinin haberi olsun

Yani sevgi elbet kabullenmek tır.Sizde kendinizi bı sevin kabullenin.Boyle tanismalarda dürüstlük benim kırmızı cizgimdi mesela.İnsaniz kolum olmayabilir ayağım olmayabilir dikiş izlerim olabilir suratımda bir defarmasyon olabilir mesela benimde burnum yamuk .Konu bu degilki.Konu olduğun gibi görünebilmek cesaretini göstermek bunu ne kadar saklayabilirsiniz ki.Bu ayıp utanılacak hatta bence çirkin birşey değilki.Bu sizede iyi gelir iyileşme döneminde saklanmayin sizin elinizde degilki bu.

Yani sevgi elbet kabullenmek tır.Sizde kendinizi bı sevin kabullenin.Boyle tanismalarda dürüstlük benim kırmızı cizgimdi mesela.İnsaniz kolum olmayabilir ayağım olmayabilir dikiş izlerim olabilir suratımda bir defarmasyon olabilir mesela benimde burnum yamuk .Konu bu degilki.Konu olduğun gibi görünebilmek cesaretini göstermek bunu ne kadar saklayabilirsiniz ki.Bu ayıp utanılacak hatta bence çirkin birşey değilki.Bu sizede iyi gelir iyileşme döneminde saklanmayin sizin elinizde degilki bu.
Iki kere yorum yapmissiniz tesekkurler. Evet dunya hayati insanin basina her sey gelebilir. Bende dusunmezdim boyle bir seyle karsilasacagimi biranda hayatim değişti. Utanmıyorum elbette bu durumdan. Normal bir arkadasimla disaru cikar gezer tozarim onda sıkıntı yok kendimi kasmamda. Ama iste bu durum cok farklı karsi cinsi begenme durumu var. Yani biz onunla bulussak normal bir arkadasim olarak goremeyecegim. Suslenmek isteyecegim guzel gozukmek isteyecegim belki ustume birkac bir sey alacagim o ozel gun için. Kadiniz hepimiz boyle dusunuruz. Oyle iste🙄 eksik bilgi vermisim bide attigim fotoğrafın eski fotograf oldugunu biliyor. Kandirmaya girer mi dersiniz yuzumun güldugu bir fotograf değildi.

Doğruyu söylemeniz gerekliydi. Benim de vucudumda iz var, ergenlikten özentilikten kalan. Anlayan anlamıştır zaten şu an..
Neyse sevgilime en başta söyledim, belli zaman sonra sorun oldu çünkü normal, hastalık sonucu oluşan izler değildi ama hallettik.
En baştan söylemen o güveni verdi demişti, saklasan daha kötü olur görüşmezdim demişti.
Şu an bunu buraya yazmak bile istemezdim çünkü insanlar yargılamak için yer alıyor, her yerde bu tipler var. Size fikir olsun diye yazıyorum bunları. Kendimi bildiğim için ve deştiremeyeceğim için anlatıyorum.

Bazı insanlarda düsürtlük kırmızı çizgidir. Yolun başındasınız, durumu açıklayın. Söyleyememe sebebini de psikolojinizle açıklayın. Gerisi zaman

Doğruyu söylemeniz gerekliydi. Benim de vucudumda iz var, ergenlikten özentilikten kalan. Anlayan anlamıştır zaten şu an..
Neyse sevgilime en başta söyledim, belli zaman sonra sorun oldu çünkü normal, hastalık sonucu oluşan izler değildi ama hallettik.
En baştan söylemen o güveni verdi demişti, saklasan daha kötü olur görüşmezdim demişti.
Şu an bunu buraya yazmak bile istemezdim çünkü insanlar yargılamak için yer alıyor, her yerde bu tipler var. Size fikir olsun diye yazıyorum bunları. Kendimi bildiğim için ve deştiremeyeceğim için anlatıyorum.

Bazı insanlarda düsürtlük kırmızı çizgidir. Yolun başındasınız, durumu açıklayın. Söyleyememe sebebini de psikolojinizle açıklayın. Gerisi zaman
Anladim aciklamaniz icin teşekkürler ben soylemeden konusmayi bitirecegim ya zaten gorusemeyiz biz dedim.

Anladim aciklamaniz icin teşekkürler ben soylemeden konusmayi bitirecegim ya zaten gorusemeyiz biz dedim.
Neden peki kolay değil ama bunu denemen lazım deneye deneye normalesecek senin içinde . Terapi al terapist eşliğinde bunları deneyimle . Korkmam sadece kendini kapatma yol açar bak gerçekten takılmayan takılmıyor ama takılan da olacak onunla da iletişimi öyle bitireceksin. Hayatımın büyük çoğunluğunun kendimle mücadele ederek geçti, kendime eziyet ettim . Bedenimi kendime layık görmedim bütün hislerini yaşadım anlıyorum ama gerçekten takilmyanlar da var . Lütfen kendini kapatma

İçimden geçen şey internetten tanışılan erkeklere güvenilmemesi gerektiği, nitekim niyetleri çoğunda aynı düşünce oluyor, tabi istisnalar olabilir. Bu hayatta yaşanılan her şey insanlar için yarın başımıza ne geleceğini hiç birimiz bilemeyiz bu durumu ondan saklamak yerine doğrularıyla karşı tarafa anlatmalısınız. Çok önceden yayınlanan bir dizi vardı Baraj diye orada da sizinkine benzer bir hikaye vardı ve sonunda birbirlerine aşık olmuşlardı, sizde de böyle olabilir. Cesaretinizi toplayıp konuşmalısınız

Neden peki kolay değil ama bunu denemen lazım deneye deneye normalesecek senin içinde . Terapi al terapist eşliğinde bunları deneyimle . Korkmam sadece kendini kapatma yol açar bak gerçekten takılmayan takılmıyor ama takılan da olacak onunla da iletişimi öyle bitireceksin. Hayatımın büyük çoğunluğunun kendimle mücadele ederek geçti, kendime eziyet ettim . Bedenimi kendime layık görmedim bütün hislerini yaşadım anlıyorum ama gerçekten takilmyanlar da var . Lütfen kendini kapatma
Cok tatlısın ❤ ama olmaz ya cidden o kabul etse ailesi laf eder belki internetten bu kızı mi buldun falan derler belki ya da demezler ama benim icin hep bir stres olur

Cok tatlısın ❤ ama olmaz ya cidden o kabul etse ailesi laf eder belki internetten bu kızı mi buldun falan derler belki ya da demezler ama benim icin hep bir stres olur
Ya bu korkuları yaşadım bizde internetten taşındık. Yazın kız isteme günü en büyük gerginliğim buydu , ailesinin yorum olumsuz bir yorum yapması vs vs . Hayatımın en büyük korkusuydu :( şükür hiç biri olmadi herkes aşırı mutlu mesut süreçleri geçirdik . Aksi de olabilirdi ama denemeden asla bilemezdim .

Ya bu korkuları yaşadım bizde internetten taşındık. Yazın kız isteme günü en büyük gerginliğim buydu , ailesinin yorum olumsuz bir yorum yapması vs vs . Hayatımın en büyük korkusuydu :KK43: şükür hiç biri olmadi herkes aşırı mutlu mesut süreçleri geçirdik . Aksi de olabilirdi ama denemeden asla bilemezdim .
Ben artik sinir stres yasamaya cekiniyorum. Hala kontrole gidiyorum bu nalet olasica sorunda bi sıkıntı var mı diye. Siz iyi insanlara denk gelmissiniz ne mutlu❤ama bende o yurek yok

Ben artik sinir stres yasamaya cekiniyorum. Hala kontrole gidiyorum bu nalet olasica sorunda bi sıkıntı var mı diye. Siz iyi insanlara denk gelmissiniz ne mutlu❤ama bende o yurek yok
İnşallah bir gün hazır hissedersiniz. Biriyle date yapma düşüncesi bile uzun yıllar mide kamplarına neden oluyordu . Kolay demiyorum ama cesaret gerekiyor bazen . Tabii kötü anilarimda oldu . Bir tanıdık aracı olmuştu biriyle görüşmem icin . 2. Görüşmede durumumu söylediğimde o bilmiyordu da senle beni tanıştırdı diye resmen sinirlenmisti. Bazı olaylar çok canımı da yaktı ama ben kendim için kende şans verdim :) biraz zaman geçsin biraz terapi ile her şey umarım daha çok yoluna girer. Hepimiz çok değerliyiz

İnşallah bir gün hazır hissedersiniz. Biriyle date yapma düşüncesi bile uzun yıllar mide kamplarına neden oluyordu . Kolay demiyorum ama cesaret gerekiyor bazen . Tabii kötü anilarimda oldu . Bir tanıdık aracı olmuştu biriyle görüşmem icin . 2. Görüşmede durumumu söylediğimde o bilmiyordu da senle beni tanıştırdı diye resmen sinirlenmisti. Bazı olaylar çok canımı da yaktı ama ben kendim için kende şans verdim :) biraz zaman geçsin biraz terapi ile her şey umarım daha çok yoluna girer. Hepimiz çok değerliyiz
Kalbinizi kiran kırdığı noktadan incinir umarim ama evladindan anne babasindan yasamasin bunu👀

Kalbinizi kiran kırdığı noktadan incinir umarim ama evladindan anne babasindan yasamasin bunu👀
Ya şöyle ki iyi ki kırmış , sonrasında çok sorunlu bir insan olduğu ortaya çıkmıştı m her olanda vardır bir hayır . Kendimizi guclendirip bu hayatta keyifli yaşamalıyız. Çok güzel gunleriniz olsun

Ya şöyle ki iyi ki kırmış , sonrasında çok sorunlu bir insan olduğu ortaya çıkmıştı m her olanda vardır bir hayır . Kendimizi guclendirip bu hayatta keyifli yaşamalıyız. Çok güzel gunleriniz olsun
Kendimizi güçlendirip bu hayatta keyifli yasamaliyiz. Cok doğru dediniz. Ask olmazsa da olur ama nefes aldığımız sürece elimizden tutmazsak hayat azap olur. Kalkacagim ayağa kendim icin boyle kalmayacak. Bu motto guzel oldu su an❤

Back
X