- 11 Şubat 2023
- 11.102
- En iyi cevaplar
- 2
- 26.004
- 528
Bağlanmanız tamamen boşluktan. Yüz felci tamamen geçmez ama en aza indirilebilir. Bol bol sakız çiğneyin.Aslında ne yapacağım kesin ama sizinle dertleşmek istiyorum beni dinlerseniz...
Geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle kalıcı yüz felci oldum yani doktorlar tamamen iyileşme olmaz diyor. 3 senedir tedavi görüyorum bu soruna yönelik.
İnternette karşı cinsten birisiyle tanıştım onunla konuşmak o kadar iyi geldi ki hafif flörtleşmelerimiz var ikimizde bir heyecan içindeyiz bu tanışma görüşme ikimizede iyi geldi çünkü... bana anlık kendini atıyor kiminle konuştuğumu biliyorum instagramda 10 bin takipçiyi geçik açık hesabı var. Biz farklı platformda tanıştık. Konuşmasından kim olduğunu görebildiğimden aldığım güvenle Bende daha sonrası kendi fotoğrafımı attım. Ama eski sağlığımın iyi olduğu fotoğrafı. Sorun şu ki ben bu çocuğa gittikçe bağlanmaya başladım bulunduğum şehre iki saat uzaklıkta görüşmek istiyor o da ama bende cesaret yok çünkü şu an ne ile uğraştığımı bilmiyor. Ya konuşmayı bitirmek zorundayım ya da gerçeği söylemek. Hoş sohbete önem verdiğini fiziksel özelliklerin ikinci planda olduğu söylemişti. Ama yinede insan çekiniyor. Az önce ağladım insan keşkeleri sıralıyor... keşke farklı şekilde tanışsaydık diyorum o kadar uyuştu tarzımız çünkü
Diğer konuya gelecek olursak gerçeği söyleyin. Bu onu kandırmak olur.