sevmek bu mu?

birce456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1
0
86
İstanbul
doğumgünümde tanıştık.hiç bilemezdim birgün bukadar sevebileceğimi tahmin edemezdim.o gece hayatımın dönüm noktasıymış.aşk bu nezaman bulacağı belli olmuyor insanı.çok güzel günler geçirdik.herzaman yanımdaydı.hep tanrıya dua ederdim ne olur karşıma doğru insanı çıkar diye.sonunda dedim ki evet doğru insan sensin 3 sene oldu çok sevdim çok ama keşke yalanları ihaneti olmasaydı.yine afffettim.sustum ne kadar acı çektim hergün içeme ateş düştü hergün canım acıdı.zaman işte şimdi sadece bomboş bakıyorum şu yaşadıklarıma biraz canım yanıyor sadece...sevmek bumu böyle bişeymi?

ıhanet ve yalan. Bunlara maruz kaldıktan sonra hala neden beraber oldunuz ki bence saygı ve sevgi uçup gitmiş.

sevmek mi?

sevilmeye değer olmayan bir insana duyduğun alışkanlıktan öteye geçmeyen bir duygu

doğumgünümde tanıştık.hiç bilemezdim birgün bukadar sevebileceğimi tahmin edemezdim.o gece hayatımın dönüm noktasıymış.aşk bu nezaman bulacağı belli olmuyor insanı.çok güzel günler geçirdik.herzaman yanımdaydı.hep tanrıya dua ederdim ne olur karşıma doğru insanı çıkar diye.sonunda dedim ki evet doğru insan sensin 3 sene oldu çok sevdim çok ama keşke yalanları ihaneti olmasaydı.yine afffettim.sustum ne kadar acı çektim hergün içeme ateş düştü hergün canım acıdı.zaman işte şimdi sadece bomboş bakıyorum şu yaşadıklarıma biraz canım yanıyor sadece...sevmek bumu böyle bişeymi?

Sevgi karşılıklı verilen emektir..Bunun temelinide saygı oluşturur...
Ama bir ilişkide sürekli taviz verilirse bu alışkanlığa dönüşür.
Zamanla aradaki saygı yitirilir.
Bu ilişkide emekte tavizde veren sen olmuşsun..
Keşke deme yaşanan herşeyin bi sebebi vardır önce bunu düşün...
Herşey gönlünce olsun...

yok bu sevgi değil, saplantı.. :umursamaz:

işte o değilmidir bütün duyguarı yok eden YALAN
seversin görmezden gelirsin
seversin duymazdan gelirsin
seversin yalan olduğunu bile bilmek istemezzin
ama olmamalı sevgi yürek istediği kadar emekte ister
asla tek tarafla olmuyoo

Sewmek acı çekmektir belkide için yandımı acıdım sewdiğini weya sewmedğini anlarsın

Back
X