özlüyorsun ama gelsin istemiyorsun
mesaj atsın istiyorsun ama konuşmak istemiyorsun
sesini duymak istiyorsun ama aramaktan bıktın
umrunda degıl ama aklına geldiğinde o sızıya engel olamıyorsun
sevmek mi acaba bu ? unutmak mı yoksa yavaş yavaş
kıskanıyorsun paylaşmak ıstemıyorsun hayallerini başkasıyla paylaşacak olması üzüyor ama artık devam edemeyeceksın , etmemelısın
Alışkanlık
Zaman'ında değer vermiş olmanın getirisi bunlar. Bir başkasıyla aynı şeyleri yaşamını istemiyorsun ama seninle de olmuyor. Zamana bırak geçecektir. Unutmaya başlamışsın.
Yara bandını taktığın andan itibaren yaranı görmüyorsun ama orada derin bir kesik var. Öyle bir şey işte.
Alışkanlık hepsi
Ana ne güzel demişim he dur ben bunu yaziim duvarıma
inş alıskanlıklardan kutrulmakta ayrı dert beynı formatlıyamıyorsun kiAlışkanlık hepsi
Tak kız, iyileştiriyor iştehehe cok tatlısın
o yara bandını takamadım henuz ay bi becerememe korkusu işte
acını ıcıne gom yoluna devam et mı dıyorsunTak kız, iyileştiriyor işte
Yavaş yavaş yazıdaki "ama"dan sonraki kısım kalacak sadece
nefret bıle bı duygu oysa ben yoruldumAşkın yavaş yavaş yerini nefrete bırakması.
Bir süreç , geçer.
Sen dik dur .
Ezdirme kendini arayıpta.
En kolay yolunu söyleyeyim mi sana. Oluruna bırakmak her hissettiğin duyguyu örtbas ermek yerine dibine kadar yaşamak acı veriyorsa sen o acıyı daha çok içine çek o Zaman duyguların senle uğraşmayı bırakıyor kalbin beynin diyor ki bırakın bu manyağı bunun ayarı yok ne hali varsa görsün diyorlar. Sonra bi bakıyorsun a a gamsız takmayan Relax bi insansın bu sefer de ulan ben niye hiç bişeyden etkilenmiyorum ruhsuzmuyım diyorsuninş alıskanlıklardan kutrulmakta ayrı dert beynı formatlıyamıyorsun ki
haklısın acıysa dıbıne kadar asksa dıbıne kadar olsun kı o derdı de sevıncıde bırakıp gundelık hayata devam etmek sanırımEn kolay yolunu söyleyeyim mi sana. Oluruna bırakmak her hissettiğin duyguyu örtbas ermek yerine dibine kadar yaşamak acı veriyorsa sen o acıyı daha çok içine çek o Zaman duyguların senle uğraşmayı bırakıyor kalbin beynin diyor ki bırakın bu manyağı bunun ayarı yok ne hali varsa görsün diyorlar. Sonra bi bakıyorsun a a gamsız takmayan Relax bi insansın bu sefer de ulan ben niye hiç bişeyden etkilenmiyorum ruhsuzmuyım diyorsunkısacası balataları yakmak şart
Hah şöyle duygu dediğin nedir 2 hormon 3 kimyasal salgı bitti gitti onlar seni değil sen onları kontrol et o bedenin sahibi sensin bütün hormonlar haddini bilecekhaklısın acıysa dıbıne kadar asksa dıbıne kadar olsun kı o derdı de sevıncıde bırakıp gundelık hayata devam etmek sanırım
ayy tşk ederım yorumunuz ıcınn
haklısınız
direk yazacaktım..Alışkanlık
cok dogru haklısın canımHah şöyle duygu dediğin nedir 2 hormon 3 kimyasal salgı bitti gitti onlar seni değil sen onları kontrol et o bedenin sahibi sensin bütün hormonlar haddini bilecek
olabilirdirek yazacaktım..
Direk değil direkt. Sevgiler :)direk yazacaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?