• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek mi sevilmek mi?

Ay seveyim :spor:
Yok sevileyim :rolleyes:
Severken sevilip sevilirken seveyim :KK8:
Seni seveni sen de sev:KK53:
Konu cok sey degil mi ya, klise

seni sevenle ol demişler ama hesaba katmadıkları bir durum var belki söyleyen olmuştur. sizi seven insan da bir süre sonra sizin onu onun sizi sevdiği gibi sevmediğiniz için yoruluyor, usanıyor ve daha fazla devam etmek istemiyor, sevgisi bitiyor. tek taraflı sevgi nereye kadar? diyelim ki adam aşık, deli gibi seviyor, kadın aşık değil, öyle yoğun bir sevgi de duymuyor. evlenseler bir süre sonra adam da kendisini sevmeyen bir hatuna ne kadar katlanabilir? yani bir insanı sırf sizi seviyor diye hayatınıza alıp ona güveniyorsunuz belki ama insan bunun karşılığını alamayınca artık kendisini sevmeyenle birlikte olma isteğini kaybediyor doğal olarak.
Ben sevebilirim gibi geliyor zamanla

Ben sevebilirim gibi geliyor zamanla
o işler öyle olmuyor işte :) duygu meselesi bunlar, sevmem dediğin insana deli gibi aşık olabilirsin, severim dediğinden nefret de edebilirsin. bir de şunu unutma ki ters tepebilir. sen sevmek istedikçe bir türlü sevemezsin o zaman ne olacak? yani ben anlamıyorum daha yaşın kaç ki böyle hayat bitmiş, dünya yanmış gibi bir ruh halindesin? sevmediğin adamla evlenmeyi düşünecek kadar ne yaşadın? aşk her yaşta olabilir. ben bu mantığı hiç mi hiç anlamıyorum, ben mesela seninki gibi yapsam, örneğin birisiyle sırf beni seviyor, iyi biri vs vs. diye evlensem ya da sevgili olsam... ve o kişiyi zamanla da sevemezsem açık seçik söylüyorum aldatırım. yani aldatmaktan kastım, ben o kişiyle birlikteyken gözüm dışarı kayar, başkasına aşık olurum ya da dışarıdakilerden daha kolay etkilenirim. kendimi biliyorum çünkü. sevmiyorsam beni o kişinin yanında hiçbir şey tutamaz. neyi yaşamazsam o bende eksik kalır ve tamamlamak isterim. bu benim hissim benim düşüncem.

selvi boylum al yazmalım'ı izlemişsinizdir, orada Türkan Şoray ilyas'a aşık aslında ama birşeyler oluyor ve kendisini seven cemşit'le evleniyor. ama ilyas'ı bir türlü aklından atamıyor. "sevgi neydi? sevgi emekti" diyor ve evleniyor ama sonuç malum.

o işler öyle olmuyor işte :) duygu meselesi bunlar, sevmem dediğin insana deli gibi aşık olabilirsin, severim dediğinden nefret de edebilirsin. bir de şunu unutma ki ters tepebilir. sen sevmek istedikçe bir türlü sevemezsin o zaman ne olacak? yani ben anlamıyorum daha yaşın kaç ki böyle hayat bitmiş, dünya yanmış gibi bir ruh halindesin? sevmediğin adamla evlenmeyi düşünecek kadar ne yaşadın? aşk her yaşta olabilir. ben bu mantığı hiç mi hiç anlamıyorum, ben mesela seninki gibi yapsam, örneğin birisiyle sırf beni seviyor, iyi biri vs vs. diye evlensem ya da sevgili olsam... ve o kişiyi zamanla da sevemezsem açık seçik söylüyorum aldatırım. yani aldatmaktan kastım, ben o kişiyle birlikteyken gözüm dışarı kayar, başkasına aşık olurum ya da dışarıdakilerden daha kolay etkilenirim. kendimi biliyorum çünkü. sevmiyorsam beni o kişinin yanında hiçbir şey tutamaz. neyi yaşamazsam o bende eksik kalır ve tamamlamak isterim. bu benim hissim benim düşüncem.

selvi boylum al yazmalım'ı izlemişsinizdir, orada Türkan Şoray ilyas'a aşık aslında ama birşeyler oluyor ve kendisini seven cemşit'le evleniyor. ama ilyas'ı bir türlü aklından atamıyor. "sevgi neydi? sevgi emekti" diyor ve evleniyor ama sonuç malum.
İlyasla da mutlu olamadı ama

Demek istediğim aslında şu beni seviyor tamam evleneyim değil hiç sevmediğim insanla evlenmek değil aynı ortamda bulunmak bile istemem. Sadece çok aşırı sevdiğim biriyle mutlu olamam gibi geliyor. Çevremdeki evliliklere bakıyorum mesela kadın veya adam kırıcı konuşmalar içinde ve bu doğru değil tabiki ama karşısındaki sevgisinin fazlalığından olsa gerek sert kırıcı değil tahammül gücü yüksek o üzülmesin diye düşünüyor ve evlilikleri güzel gidiyor.

Demek istediğim aslında şu beni seviyor tamam evleneyim değil hiç sevmediğim insanla evlenmek değil aynı ortamda bulunmak bile istemem. Sadece çok aşırı sevdiğim biriyle mutlu olamam gibi geliyor. Çevremdeki evliliklere bakıyorum mesela kadın veya adam kırıcı konuşmalar içinde ve bu doğru değil tabiki ama karşısındaki sevgisinin fazlalığından olsa gerek sert kırıcı değil tahammül gücü yüksek o üzülmesin diye düşünüyor ve evlilikleri güzel gidiyor.

Çok sevip de mutlu olan var mı çok merak ediyorum. Fazla sevgi hep üzüntü getiriyor bence. Ben de beni çok seven değer veren bir insanla evlenmek istiyorum olursa öyle biri tabi. Bencillik gibi de gelmiyor bana bu. Sanki hep bir taraf daha fedakar daha özverili ama asıl üzülen taraf hep o. Seni sevenle ol demişler ya doğru bence. Dış görünüm zenginlik gibi şeylere de önem vermiyorum pek. Efendi değer kıymet bilen insanlar daha iyi bence ama asıl sorum şu KALDI MI BUNLARDAN :)
Sevilmek te sevmekte değil sevişmek diyesim geldi:) şaka bi yana da ikisi hatta üçüde lazım. Yani domino taşı gibi biri yıkılınca diğerleride yıkılıypr :)

Çok sevip de mutlu olan var mı çok merak ediyorum. Fazla sevgi hep üzüntü getiriyor bence. Ben de beni çok seven değer veren bir insanla evlenmek istiyorum olursa öyle biri tabi. Bencillik gibi de gelmiyor bana bu. Sanki hep bir taraf daha fedakar daha özverili ama asıl üzülen taraf hep o. Seni sevenle ol demişler ya doğru bence. Dış görünüm zenginlik gibi şeylere de önem vermiyorum pek. Efendi değer kıymet bilen insanlar daha iyi bence ama asıl sorum şu KALDI MI BUNLARDAN :)
Hiimmm. Guzel soru tabi, dogrudur tabi bi taraf daha fedakar oluyor.ama sevmek uzmez insani, ya sevilmedigini hissetmek uzer yada sevgine degmedigi dusunmek. Bilmiyorum bulabilir misin ama ben buldum. Cok severek evlendik, 3sene olacak insansallah, tarsismalar olur,kavgalar olur ama gercekten seviyosan ve seviyosa kolay kolayda bitmez tek kelimeyle.. Arama sakin sevecegim diye, o seni fizanda da olsa eliyle koymus gibi bulur. Akisina birak zaman eninde sonunda sizi biraraya getirir. Kaderse bu isler zaten bahane hazirdir tanismak karsilaasmak icin. Acele etme ;)

Hiimmm. Guzel soru tabi, dogrudur tabi bi taraf daha fedakar oluyor.ama sevmek uzmez insani, ya sevilmedigini hissetmek uzer yada sevgine degmedigi dusunmek. Bilmiyorum bulabilir misin ama ben buldum. Cok severek evlendik, 3sene olacak insansallah, tarsismalar olur,kavgalar olur ama gercekten seviyosan ve seviyosa kolay kolayda bitmez tek kelimeyle.. Arama sakin sevecegim diye, o seni fizanda da olsa eliyle koymus gibi bulur. Akisina birak zaman eninde sonunda sizi biraraya getirir. Kaderse bu isler zaten bahane hazirdir tanismak karsilaasmak icin. Acele etme :KK66:
Aynen buluversin beni :)

olamayabilir bu hayatın ta kendisidir, seni sevenle de mutluluk garanti değil ki?
bence çok fazla kafa yoruyorsun ya, ne diyeyim, hayırlısı olsun hakkında. bana pek sağlıklı gelmedi ama neyse.
Yaşayacağımızın bile garantisi yok zaten :)

Çok paraya da gerek yok evde oturup huzur bulam bir insanım çocuklarımı sevgiyle büyütmek gibi hayallerim var
Çocuk oyuncak ister, dışarda ne görse ister, telefon tablet ister. Hayal dünyasından çık.

Seni sevenle olmakta ne saçma. E sen ne olacaksın? Sen onu sevmiyosunki o zaman. Başlıkta çok abuk buyüzden. Bu hayallerden çıkıp gerçek dünyaya dönün.

Back
X