• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek mi, Sevilmek mi?

Hangisi daha güzel?

• Ankete Katılan
    76
sevmek ve sevilmek birbirinden bağımsız kavramlar değildir
sevmek yada sevilmek tek başına yaşanırsa hastalıklı bir durum oluşur
seviliyor sevmiyorsan seviyor sevilmiyorsan orda bir sorun var demektir
ben bu soruya karşılıklı sevgi derim
tek başına düşünüldüğünde olumsuz koşullar yaratabiliyor çünkü

bence her ikiside önemli................sevmek ve sevilmek daha güzeldir:1closedeyes:

sevilmek
aslinda ikiside tek tarafli bir anlam ifade etmez sevmekte güzel sevilmekteŞeniz

sevmek ve sevilmek tabiki...şıklarda o olmadığı içinde (sevilmek) tercihim olurdu canım...:kahve:

sevmek..

sevmiyorsan, sevilsen neye yarar ki o heyecanı mutlulugu yasayamadıktan sonra
ama seviyorsan, o seni sevmiyosa bile hayallerinde yasatırsın sonra gerçeğe dönünce üzülürsün belki ama küçük de olsa bi umudun olur seni mutlu eden..

tabii en güzeli sevilip de sevmek, Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin..:)

valla ben delıcesıne benı seven bı ınsan ısterdım.sonucta insan sevdıgıyle her zamn mutlu olamıyo.ama senı seven olunca el uzerınde tutulursun.sen sev o senı sevmesın sende senı sevecek dıe sıttı sene bekle.melankolı takılmaya gerek yok bence gercekcı olalım arkadaslar.ask da evlılık de mantıklı olmalı bana kalırsa ısın ıcıne duygular gırdı mı olme esegım olme pas pas oluyo valla donup de bakmam dedıklerıne.....ne yalan soyleyeyım cok gectı basımdan :çok üzgünüm:

Evet kızlar fikirlerinizi almak istiyorum,
Birini seçin bakalım ,sevmek mi daha güzel yoksa sevilmek mi???
Bence ---sevmek--- daha güzel ...:asigim: peki ya sizce?:lepi:

senınde fıkrını alalım bakem sen ne dusunuyosun tatlısım??

bende sevmek dedım acıkcası.. :delphin:

bende sevilmek diyorum arkadaşlar ,önce sevilceksin seven kişi seni kazanmak için elinden geleni yapıcak ve değer vericek.zaten değer verdiği zaman yavaş yavaş seversin heralde.sen sevmişin karşıdaki sevmemiş çok kötü :çok üzgünüm:

valla hiç öyle bir ayrım yapamayacağım.

çok sevdiğin birinin seni sevmiyor olması da kötü

hiç sevmediğin birinden sürekli ilgi görmek de...

ikisi bir arada olunca tadına doyulmaz elbette.

2 side tabiki ama erkeğin kadınını daha çok sevmesi gerekir süprizzzzz ben çooook seviyrum çoooook seviliyorum opuyorumnanaktan

Back
X