Sevmek mi sevilmek mi?

laaalemmm ne güzel olmuşun öle...bakakaldım resmine sonra yorumuna...

peki yüreğimizin çarptıklarımız böyle değer vermezlerse bize...o zaman napcaz:5:

Çok çok teşekkür ederim canım..
Ben uzun zamandır böyleydim de fotoğrafı değiştirmek anca nasip oldu!
Sana gelince; bilemem ki canım ya herkes farklıdır..
Ben illa aşk isterim işte!
Aşk bu elbet gelip konar omuzlarımıza!

Ter kokusundan tiksinmemen lazım.... sabah kaltığında öpmek istediğinde dişini fırçala dememen lazım.. çunki seviosan onlar sana bebek kokusu gibi geliyor...

Bak bunlar çok doğru tespit!:31:
Bak ben evlenirken çok büyük aşk duymadığım halde hiç tiksinmedim ondan...
Yani Türk Filmlerindeki aşkı yakalayamazsan bile tenlerin uyuştuğu biri şart!:69:

heeee
"yok ben mantığıma bakarım arkadaş!
Bana iyi davransın,aç açıkta bırakmasın,bir de anne olam bana yeter" diyorsan hiç sorun yok!
O şekilde evlilik yapan da çok!!!

ama ama aşık olduğun romea..piskopatlık yaparsa sanaa...üzerse...
Kokmazsaa birde mis gibiyse....o zaman ne yapcannn

kuzum birazda şöyle farklı baksan o kişye karşı nasıl düşünürsen öyle olurmuş derler ya bakış açını değiştir bi bakalım hani bi alıcı gözüyle bak tabiricaizse anladın canım nedenk istedğimi

ama ama aşık olduğun romea..piskopatlık yaparsa sanaa...üzerse...
Kokmazsaa birde mis gibiyse....o zaman ne yapcannn

Eeeee o zaman sokağa da çıkmıyayım araba çarparsa di mi?:3:
Ben yapamam canım öyle ya..
Öyle olursa böyle olursa diye..
Akışına bırakıyorum ben artık hayatı..:31:
Napiyim olmazsa da olmaz,sevişecek birini bulurum elbet!:69:

canım evlilik aşk olmadan, sevgi olmadan yaşanacak birşey değil, ileride belki olur düşüncesiyle hiç olmaz. bu ilişkini bitir ve yenilerine şans ver. ben evleneceğin kişinin kaderin olduğunu inanırım hep. o yüzden sakin ol ve bekle. ama eğer bu kişiye karşı bir çekim, bir heyecan yoksa mutlaka bitir ki insanlar sana yaklaşabilsin. hakkında hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin

canım evlilik aşk olmadan, sevgi olmadan yaşanacak birşey değil, ileride belki olur düşüncesiyle hiç olmaz. Bu ilişkini bitir ve yenilerine şans ver. Ben evleneceğin kişinin kaderin olduğunu inanırım hep. O yüzden sakin ol ve bekle. Ama eğer bu kişiye karşı bir çekim, bir heyecan yoksa mutlaka bitir ki insanlar sana yaklaşabilsin. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin

iyi dileklerin için çok teşşekür ederim..çok doğru..başka kısmetlerimede mana oluyor..ben üzmeden onun bırakmasını istiyorum aslında..

onun seni bırakmasını beklersen çok beklersin daha.. arayı açmaya bak bence çünkü ^^işte bu^^ diyebilecegin biri deil demekki o.

kızlar çok daralıyorum vallahi huy iyi ama çekim yok..dün arkadaşlarım ve onlan dışarı çıktık gezmeye..bir arkadaşım toredo çocuğun huyu çok iyi böyle brini bulamazsın ama çok zıt kutuplar gibisiniz..bir sana bir ona baktım dedi.bende görüntüyü veren allah dedim böyle konuşma günah..yok yok görüntüsüne demedim kötü değilki hem dedi.ama senlen çok alakasız dedi..demek sorun bende değilmiş.bazen diyorum kötü benmiyim haksızlıkmı ediyorum die.

canım sen iyi misin ya :) bu aralar bir bunalmışsın sanki değişiklik arıyorsun diye sevmediğin insanla evlenilir mi? seks bile aşıkken bir başkadır. diğer türlü tuzsuz yemeğe benzer. doyurur ama tat vermez.

Bir yıl önce bende senin gibi düşünüyordum. Tanıştığım, her şekilde dört dörtlük olan ama sırf ona duygusal anlamda bir şey besleyemiyorum diye umursamadığım insan ile şu an bir ilişki içindeyim ve deli gibi seviyorum.. Önceden olsa şöyle düşünürdüm; "Bir insandan ilk başta elektirik aldım aldım, alamadım ömür billah alamam"... Ama yaşadıklarım bana bunun tersinin de olabileceğini ve zamanla o insanı sevip benimseyebileceğimi ispatladı. Arkadaşım bu zamanda doğru erkek gerçekten karaborsa o yüzden belkide bu senin için bir şans ve iyi düşün derim..

Back
X