Sevmek... ne zormuş

Ayy kiyamam...ask acisi ne cektik arkadas biz bu erkeklerden..diger nedeni bilemem ama hoslanmiyorsa elden bisey gelmez be canm...dilerim unutursun bir an once...

Kafanızı uzaklaştırmanız gereken şeyler varsa tek yapmanız gereken bir meşgale edinmek.
Zihninizi birşeyle ne kadar meşgul ederseniz düşünmek istemediğiniz her neyse daha az düşünürsünüz.

Oluru olmamasının en büyük sebebi senden hoşlanmaması değil mi en başta zaten?
Hoşlanmıyorsa diğer sorun her ne ise anlamı kalmıyor ki.
Hiçbir türlü olamayacak bir şey işte.
Kendine aşık edemiyorsun biri sevmezse. Esas o kısmı kabullenip mevzuyu kapatabilmek lazım.

Bi kişi senden hoslanmıyorsa iş zaten bitmiştir... He bu ilerden hoslnamıcak anlamona gelmez..
Ama diger sebeb asılmadan herlade hoslnsada olmaz...

Düşüüyorum ama aklıma bişi gelmiyo

Geçenlerde bana yazdığın nedenden ötürü sanırım. Eğer hoşlanmama kısmı olmasaydı bence diğeri çokta problem değildi.

Çok içten yazmışsınız, ben içimde hissettim. Sebebi bilmesem de olmaz diye bir şey yok. Bak ben "imkansız" dediğim insana 10 sene sonra kavuştum

Kafanızı uzaklaştırmanız gereken şeyler varsa tek yapmanız gereken bir meşgale edinmek.
Zihninizi birşeyle ne kadar meşgul ederseniz düşünmek istemediğiniz her neyse daha az düşünürsünüz.

Derslere vermek istiyorum kendimi, agir bi bölümde okuyorum cok calismam lazim ama kafami toparlayamiyorumki.. hep onu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…