- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Emin ol geçecek Acıta acıta geçecek sonra bir şekilde yine canın yanacak ve bi süre sonra alışacaksın üzülme inan bugün dertliyim hayat hikayemi anlatsam anlarsın belki ne demek istediğimi
Sadece üzülme...
peki nasıl kesinleşti kendisi mi gelip söylediEvet ondan, hani suphelenmistik ya o kesin çıktıAynen oyle oda sevse asardik bunu bi şekilde
peki nasıl kesinleşti kendisi mi gelip söyledi
sebep yaşam tarzınızın farklı olması gibi birşey mi?Hem duydum hemde anladim artik selamlasmiyoruz bile iyice buz oldu aramiz bitti yani tamamen
aaa olmaz ki canım çok hayati bi sebep var ama söyleyemem
kadınız biz meraktan çatlarız
söyle söyle noldu
bana da yaz özelden banane bananeBeklentiler buyumesin ya cok antin kuntin bisey degil, klasik ask hikayelerinde dizilerinde karsilasilan bi problemllerden
sebep yaşam tarzınızın farklı olması gibi birşey mi?
azıcık araya yalandan bişiler kaynat deşifre olmazsın
Cok canim yaniyo, biseyler yasadim onlari anlatmycam desifre olmamak icin, özetle birini deli gibi seviyorum ama olurumuz yok , evli degil sevgilisi de yok ama oluru yok anlatamıyorum nedenini
Unutmam lazim ama unutamiyorum aglamak istiyorum aglayamiyorum, halbuki aglasam rahatlycam. Napicam nasil hareket edicem bilmiyorum. Ask acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....
anladım. o da var demişsin. kapalı bir bayan mısın? çok meraklıyız ama istersen cevap vermeye bilirsinOnu hesaba bile katmadim, oda var ama baska buyuk sebeplerde varama zaten en buyuk sebep benden hoslanmamasi
Simdi genel olarak birini unutmakla ilgili tavsiye vereyim dicem ama çok yüzeysel olacak o da. Sırf yazmak icin yazmıs olmak istemem.
Anlatırım rahatsız olmam dersen anlat özelden dertleşiriz. Yok simdi anlatmayayım dersen de söyle buradan genel bi seyler yazayım. Gerci herkesin yapısı farklı unutmanın acı cekmemenin genel bi formülü de yok ama.
birini unutmakla ilgili tavsiyenizi bende alabilir miyimçokihtiyacım var şu an bu tarz tavsiyelere...
Tabi ki seve seve. Elimden ne kadar gelirse. Siz ne zaman ve niye ayrıldınız? Süre ve ayrılık şekli, arada kapanmamış yarım kalmış bi mesele var mı önemli çünkü birini unuturken.birini unutmakla ilgili tavsiyenizi bende alabilir miyimçokihtiyacım var şu an bu tarz tavsiyelere...
Tabi ki seve seve. Elimden ne kadar gelirse. Siz ne zaman ve niye ayrıldınız? Süre ve ayrılık şekli, arada kapanmamış yarım kalmış bi mesele var mı önemli çünkü birini unuturken.
Bi de geri dönme ihtimaliniz var mı? Yani unutmak icin caba gösterip üzülüp ondan sonra geri dönecekseniz bosu bosuna kendinize acı cektirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?