Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım bu aralar kendimi çok umutsuz hissediyorum sanki hep bekar kalacakmış gibi yaşıtlarımın çoğu evlendi ve mutlular bende bu yaşlarda sevmek sevilmek ve ilişkimin evliliğe gitmesini isterdim genç anne olmak isterdim ama nasip olmadı şu an hayatıma biri girse bile sevecek miyim yada o beni sevecek mi belli değil gez toz hayatını yaşayın vs derseniz gerektiğinde onlarıda yapıyorum kişilik olarak çok gezmeyi seven biri değilim zaten evcimenim sosyal çevrem yok ailemde çok sosyal değil evden işe işten eve görücü usulü da kırk yılda bir çıkıyor bu sefer ya beğenmiyorum içime sinmiyor yada beğensem mantığıma uymuyor kolayca etkilenen biri değilim düğüne gitsem kimse çıkmıyor güzellik olarak ortalama bir kızım fakat kişilik olarak sessiz utangaç bir insan olduğum için farkedilmiyorum büyük ihtimal sadece samimi olduklarımla çok konuşan biriyim napıcam nasibimle nasıl karşılaşıp sevip evlenicem hiç bir fikrim yok ve bu duruma üzülüyorum sizlerden umut veren cümleler duymak isterim nasibinizle nasıl tanıştınız neler yaptınız önerebileceğiniz dualar veya esmalar var mıdır? Kısmetimi nasıl açabilirim? 
️