Sevmek sevilmek evlilik

Bizler de güllük gülistanlık ailelerle pamuklara sarılarak büyütülmedik. Hayatımızda yapmadığımız, yapamadığımız şeyler için aileleri suçlamak kolay yol. Ama asıl sorun insanın kendi çabasızlığıdır genelde kabullenmek zor olsa da. Kabullendiğiniz zaman çabalamaya başlar ve hayatınızı değiştirirsiniz. Ya da evde oturup huzursuz aileye sitem ederek hayırlı kısmet beklersiniz. Seçim sizin.
Başımıza gelen kötü şeyleri nasıl değiştirmemizi bekliyorsun ?? Çabalamadığımı nereden biliyorsun bu kadar kolay yorum yapabiliyorsun?

Arkadaş ortamin yokmu izin günlerinde günü birlik turlara katil ben hayatta kimse ile olmam derken eşimle tanıştım hic öyle sevgili yapayım evleneyim kafasinda değildim sirf evlenmek için evlenilmez zaten
Üniversitede vardı şu an yok herkes koptu zaten kimse kimseyle buluşmak istemiyor o dediğin turları kardeşimle veya iş arkadaşımla yapabilirim anca zaten yapsam bile içimdeki boşluk dolmayacak

Yani nası herkes evlendi cevrenizde anlamıyorum ki. Üniversite zaten 24 yaşında bitiyor. Bir insan okulu bitirir bitirmez nasıl evlenir anlayamıyorum🧐
Doğru insanı bulduktan sonra evlenmeleri gayet normal değil mi sence ? Ayrıca herkes üniversite okumuyor

30’da evlendim, 25 yaşıma kadar evlilik düşünmedim, eşimle tanıştığımızda evlenmek isteyen taraf o oldu çok istedi. Hala keşke biraz daha geç evlenseydim diye düşünüyorum 😀 evlenme sebebim artık aile evinin üzerime çok gelmesi yoksa evlilik çok da aman aman bir şey değil. Eşimi seviyorum ama evlilik kurumunu değil.

Başımıza gelen kötü şeyleri nasıl değiştirmemizi bekliyorsun ?? Çabalamadığımı nereden biliyorsun bu kadar kolay yorum yapabiliyorsun?
Kötü şeyler sadece senin başına geliyor sanıyorsun herhalde. Bu kadar negatiflikle ne hayatını yoluna sokabilirsin ne herhangi bir erkeği kendine çekebilirsin. Yerinde sayarsın, biri gelip beni oğluna alsın diye beklersin.

Ne kadar olumsuz konuşmuşsun kimse kötü bir evlilik içn mutsuz olmak için evlenmek istemez öyle olsa önüme çıkan ilk kişiyle evlenmiş olurdum
Bence de kimse mutsuz olmak için evlenmiyor ama sonuç ortada. Evliliklerin büyük kısmında kadınlar mutsuz. Ben özellikle senin durumunun ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetttim. Çünkü sırf evlenmek için büyük olasılıkla herşeye katlanacak, adamın tüm olumsuLuklara ve işaretlere rağmen bunları görmezden gelecek gibi duruyorsun.

Sevmek sevilmek istemenin evlenmek yuva kurmak istemenin nesi yanlış pardon?? Ezbere laflarla bana gelmeyin kimse sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil
Sevmeyi sevilmeyi istemek normal elbette. Ama hayatta başka amaçları da olmalı insanın. Mesela kariyer yapmak, gezmek, kendi paranı harcamak gibi. Bunları yaparken elbet biriyle tanışırsın. Ben de 25 yaşındayım. Ama şimdiki önceliğim yüksek lisans ve iş.

25 yaş çok genç denilmesinin neyine bu kadar öfkelendin?
Evet daha çok gençsin.
25 yaşında ay evde kaldım kafasına girmek saçma.

Kötü şeyler sadece senin başına geliyor sanıyorsun herhalde. Bu kadar negatiflikle ne hayatını yoluna sokabilirsin ne herhangi bir erkeği kendine çekebilirsin. Yerinde sayarsın, biri gelip beni oğluna alsın diye beklersin.
Negatif biri olduğumu nerden biliyorsun boş yapma

Sevmeyi sevilmeyi istemek normal elbette. Ama hayatta başka amaçları da olmalı insanın. Mesela kariyer yapmak, gezmek, kendi paranı harcamak gibi. Bunları yaparken elbet biriyle tanışırsın. Ben de 25 yaşındayım. Ama şimdiki önceliğim yüksek lisans ve iş.
Dediğin şeyleri yapıyorum o başka bir mesele

Üniversite okumadın anladığım kadarıyla, bu durumda 25 yaşında evlenmek istemeni normal karşıladım. İşe girme ihtimalin varsa üzerine git. Kısmetin bol olsun.

W

Sen dikkat etseydin üslubuna bende ederdim
Benim üslubumda bir anormallik yok. Sadece doğruları yazdığımı bildiğin için iyice agresifleşmeye başladın. Ki burada iyi tanınırım şu an sana gayet yumuşak yazıyorum. Nedense bi sabırlı davrandım 😂

Benim üslubumda bir anormallik yok. Sadece doğruları yazdığımı bildiğin için iyice agresifleşmeye başladın. Ki burada iyi tanınırım şu an sana gayet yumuşak yazıyorum. Nedense bi

Benim üslubumda bir anormallik yok. Sadece doğruları yazdığımı bildiğin için iyice agresifleşmeye başladın. Ki burada iyi tanınırım şu an sana gayet yumuşak yazıyorum. Nedense bi sabırlı davrandım 😂
Doğruları bir tek sen biliyorsun ya zaten 😄 ayrıca sinirlenme sebebim insanların sevmek sevilmek evlenmek gibi gayet doğal istekleri anormal bulması hayatına bak erken vs demesi buna anlam veremiyorum 20 olsa anlarımda doğru insanı bulsan mantığında yatsa 25 gayet ideal bir yaş benim için

Doğruları bir tek sen biliyorsun ya zaten 😄 ayrıca sinirlenme sebebim insanların sevmek sevilmek evlenmek gibi gayet doğal istekleri anormal bulması hayatına bak erken vs demesi buna anlam veremiyorum 20 olsa anlarımda doğru insanı bulsan mantığında yatsa 25 gayet ideal bir yaş benim için
Size üzüldüğümüzden diyoruz da hata bizde. Umarım en kısa zamanda evlenir evliliğin bütün muhteşemliği ile tanışırsınız 😀

Back
X