• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmek

Hayatın başında insan sevgiliye duyulan sevgiyi hayatın kendisi sanır, korkar kaybetmekten

Sonra değişirsin, olgunlaşırsın sevginin yanında başka şeyler de lazımdır yürütmek için onları da istersin

Sonra biraz daha eskirsin dünyada ve onsuz da pekala yaşanabildiğini fark edersin. Sevgi var olmak için tek sebebin değildir artık.

Korkmuyorsa sevmiyordur diye bir şey yok, kendimden misal vereyim; şu anda deli gibi seviyorum ama bana zarar verdiği yerde, kendime saygımla oynadığı yerde, mutsuz ettiği yerde yolları ayırırım çünkü artık biliyorum ki sevgi her şey değil.

Her zaman söylerim; beni kaybetmekten değil,beni kırmaktan,kızdırmaktan,üzmekten korkacak adam!
Bana kıyamayan adam seviyordur beni.

Her zaman söylerim; beni kaybetmekten değil,beni kırmaktan,kızdırmaktan,üzmekten korkacak adam!
Bana kıyamayan adam seviyordur beni.

Aynen aynen aynen aynen aynen aynen ... Kaybetmek değilde üzmekten kırmaktan korkmuyorsa sevmiyordur :(

ama şuda var diyor ki ben seni kaybetmekten korkuyorum çünkü kaybetmicem
buda mantıklı değil mi?

kaybedip kaybetmeyeceğinden nasıl emin olabiliyor ki.
neticede onun kaybetmesi için senin gitmen lazım. yani kaybetmesi sana bağlı, ona değil.
pekala sebepsiz yere de çekip gidebilirsin. o da kaybetmiş olur :)

yani onun dediği mantıksız da sen derdini iyice bir yazsan..
böyle takibi zor oluyor.
evli misin değil misin? tek derdiniz kaybetmekten korkulmaması mı?
neden bunu merak ettin? vs..

Kaybetmemekten korkmak lafla olmaz..zeni istemiyorum başkasından hoşlanıyorum de bakalım :52::52::52: korkuyor mu korkmuyor mu o zaman anlarsın..

kaybedip kaybetmeyeceğinden nasıl emin olabiliyor ki.
neticede onun kaybetmesi için senin gitmen lazım. yani kaybetmesi sana bağlı, ona değil.
pekala sebepsiz yere de çekip gidebilirsin. o da kaybetmiş olur :)

yani onun dediği mantıksız da sen derdini iyice bir yazsan..
böyle takibi zor oluyor.
evli misin değil misin? tek derdiniz kaybetmekten korkulmaması mı?
neden bunu merak ettin? vs..

evli değilim 17 yaşındayım, 7 ay bekledikten sonra amacıma ulaştım ve 2 aydır sevgiliyiz onun için çok şeyler yaptım defter tuttum onun önemsemediği herşeyi sakladım bu deftere, kalp hastasydı ölebilme ihtimali vardı aynı sınıftayız ve aynı sırada oturuyoduk yanımda ağzından kan geliyodu bu benim için çok zor bi durumdu çok ağladım ama ayakta durmaya çalıştım çünkü öyle olmalıydıı allaha çok şükür atlattı şimdi benimle onu gerçekten çok seviyorum ve ilk defa birini seviyorum ve onu gerçekten kaybetme korkusunu hastayken yaşadım ve yinede onu kaybetmekten korkuyorum onunda beni sevdiğini biliyorum tabikii ama bi tartışmadaa sanki beni kaybetmekten korkmuyomuş gibi davranıyo yani o kadar seviyoki aslında hemen yüzük bile takmak istedi , ama ikimizde koç burcuyuz ve sinirli olduğumuzda ikimizde alttan almasını bilmiyorz galiba o almayanın bende almayınca büyüyo

moral oldu valla teşekkür ederim :)

Yani bunu sadece sen bilirsin gidipte dermisin karşındakine durup dururken seni kaybetmekten çok korkuyorum diye :34: Oda sana gelip söylemez yani haraketlerle örneğin kıskanma olsun , yada bazı şeyleri engelleme olsun bunlarla belli eder insan bu duygusunu çoğu zaman

Son düzenleme:
Yani bunu sadece sen bilirsin gidipte dermisin karşındakine durup dururken seni kaybetmekten çok korkuyorum diye :34: Oda sana gelip söylemez yani haraketlerle örneğin kıskanma olsun , yada bazı şeyleri engelleme olsun bunlarla belli eder insan bu duygusunu çoğu zaman

ya beni sevdiğini biliyorum, ama sinirlenince gözü bişey görmüyo , seni kaybetmekten korkmuyorum çünkü kaybetmicem dedii, çok kıskanç bencede korkuyo ya seven korkar arkadaşş gaza geldim :1:

Back
X