Sevmemem lazım

arabatavyki

Night is still young.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
333
4 bucuk sene sadece bir erkeği sevdim sadece bekledim ve bunun sonucunda elime hicbir sey gecmedi sadece cok üzüldüm

Simdi karsıma baskası cıktı zorla da olsa en sonunda 4 bucuk sene sevdigimi unuttum.Fakat inanıyorum icime doguyor suan cıksakta bu yeni cocukla ben yine mutsuz hissediyorum ayrılıcaz o da bırakacak gibi hissediyorum.Ama 4 bucuk sene sevdigim insana hissettiklerimi ona hissetmekten alamıyorum kendimi.Bir daha asla sevmem demiştim.Maalesef yine sevdim.Yine hep merak icindeyim yine paranoyaklıklar yapıyorum kısa cevap atsa sevmiyor diye deliriyorum kendi kendimi yiyorum.Ayrılsak yine acı cekeceğim cünkü sevdigim zaman kolay kolay bırakamadıgımı anladım artık.Bu cocugu da sevmemeliyim.Lütfen yardım edin.Ben sevdikce üzülen bir insanım mutlu da olsak üzüleceğim üzülüyorum.Sonu yine aynı bitecek eminim.Yardım edin icimden bu fazla sevmeyi alın lütfen.Normal sevsem tamam diyeceğim ama bir mesajından anlamlar cıkarıp deliriyorum bunu daha fazla kendime yapmak istemiyorum cok fazla sevmek istemiyorum.Cok sevdikce daha fazla yıpranıyorum.Nasıl normale döneceğim ?

Seninki fazla sevmekten çok, fazla yalnız kalma korkusu gibi yani bir insan her hayatına gireni böyle psikopat gibi sevmez ki. Altında farklı birşey var belkide tedavi olmalısındır. Bu sadece fazla sevmek değil gibi görünüyor. Emin değilim.

Aynı senin gibiyim bu yüzden kendime sipsevdi diyorum. Ama ben sevdiğim gibi ayrılınca hemen unutabilen biriyim (birini hala unutmadım gerçi o farklı bir yerde kalbimde )
Bunun çözümü çok da begenmedigim ama mantiken uygun biriyle birlikte olmak diye düşünüyorum. Çünkü azıcık hoslansam zaman geçince aşık olabilen ve bağlanan biriyim. Ben de artık aşık olmak istemiyorum . Allahtan başka kimseyi çok sevmeyeceksin bu hayatta. Yoksa hep acı çekersin ben bunu anladım

Ama hayatıma
Seninki fazla sevmekten çok, fazla yalnız kalma korkusu gibi yani bir insan her hayatına gireni böyle psikopat gibi sevmez ki. Altında farklı birşey var belkide tedavi olmalısındır. Bu sadece fazla sevmek değil gibi görünüyor. Emin değilim.
bu sürede bir cok cocuk girdi emin olun cok fazla 4 bucuk seneden bahsediyoruz ben hicbirine böyle hissetmedim

Aynı senin gibiyim bu yüzden kendime sipsevdi diyorum. Ama ben sevdiğim gibi ayrılınca hemen unutabilen biriyim (birini hala unutmadım gerçi o farklı bir yerde kalbimde )
Bunun çözümü çok da begenmedigim ama mantiken uygun biriyle birlikte olmak diye düşünüyorum. Çünkü azıcık hoslansam zaman geçince aşık olabilen ve bağlanan biriyim. Ben de artık aşık olmak istemiyorum . Allahtan başka kimseyi çok sevmeyeceksin bu hayatta. Yoksa hep acı çekersin ben bunu anladım
Çoktan oldum :(

7 yıllık nişanlılar ayrılıyor, kadınlar 20 yıllık kocasından boşanıyor, 4 buçuk sene ne ki.... bir daha kimseye değer vermeyin

Back
X