- Konu Sahibi bikusolsam
-
bence bu ilişkide çok bunalmış demek oluyor. ne yaşadınız, nasıl ayrıldınız bilmiyorum daha öncesindeki paylaşımlarınızı okumadım ama 8 yıl dile kolay. gercekten sevmiyorsan sevmiyorsundur içinde kıpırtı filan olmaz. kıpırtı ne zaman olur flört döneminde. henüz çiftlerin birbirini sevmedikleri ilk dönemde olur. kafa karıştırmak istemem ama bence sizin ilişkinizde hala umut var. biraz uzak durun derim sizi gercekten kaybettiğini anlamasını sağlayın
Bu ne demek..
Sevmiyorum sevebileceğim birileri var mı diye etrafa bir bakayım.
Bi özgürlüğün tadını çıkarayım,çapkınlığımı yapayım.
Bulamazsam gönlüme göresini o kıpırtı ile belki dönerim.
Döneyim diye gözümün içine bakıyor zaten ne olacak..
Cepte olan cepte zaten
Ne mi yapmalısın?
Ona onsuz gayet mutlu olabildiğini, hatta başka taliplerin olduğunu
ve senin de onları tanımak için fırsat verdiğini göstermelisin...
kurttur o içindeki kıpırtıhey allahım ya, acaba bilerek mi yaptı bunu, arkadaşı neden ondan sana laf taşıyor, zaten bittiyse neden bu defterler tekrar açılır ki, bence için acımasın ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama sonuçta 8 yıldan sonra bittiyse iyice düşünüp tartıp bitirmişsinizdir, "sevmiyorum ama...." ama dan sonrası tamamen geçersiz unutma
Canım lütfen ama lütfen, onunla ilgili tüm kanallarını kapat.
Arkadaşlarıyla görüşme, onunla ilgili soru sorma, bir şey duymak isteme, onun konusunu kimseye açma v.s diye uzar gider.
Sonu yok çünkü.
Sevmiyorum demiş, bundan ötesi yok değil mi?
Şu sancılı süreci bunlarla uzatma be tatlım
Arkadaşınız neden laf taşıyor onu anlamadım bende.Sizin acınız var zaten alevlendirmeye ne gerek var.
Kırpıntı olayına gelince 8 senenin illaki izlerini taşıyacak.Buna kırpıntı desin,acı desin,tuhaf bi his desin adı mühim değil.
Şu an netim çok berbat tatlım yarın ö.m. konuşalım olurmu hadi şimdi güzel bir gece için mutlu et kendiniyani neyi seviyorsan onunla uğraş şimdilik olurmu mutlu rüyalar diliyor ve çıkıyorum kusuruma bakma nolur şu cevabı bile 50 kez gönder tuşuna basıcam sırf gelsin diye sana
Canim yanlis anlama sadece anlayabilmek icin soruyorum, sizin iliskiniz 2 yil surmemismiydi? Tanisikliginiz 8 yil ama iliski olarak 2 yillik diye aklimda kalmis sanki?
8 yılı birlikte geçirdiniz, sevmiyor ama içi kıpırdıyormuş öyle mi? bence cehennemin dibine gitsin, öylesi daha iyi..
Ne kadar rahat bu erkekler yaa.
Hiç rastlamadım bırakmıyor, çabalıyor ikimiz için diyeni..
Nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorlar.. bizim aşkımız nasıl bitmiyor da onların sevgisi bitebiliyor ..
Konuna gelince canım; bu onu unutman için geçerli bi sebep.
Çünkü diğer türlü içinde hala bi umut olucaktı.
O umut ölünce rahatlıyo insan ama oda hep varlığını sürdürüyor içimizde
Canım o kıpırtı dediği şey alışkanlıktan başka birşey değildir.. O da zamanla aşılacak bir durum, kaldı ki 8 sene onun içinde çabuk atlatılası bir durum değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?