Rica ederim canım benim, aşk acısını çok derinden bilen biri olduğum için seni bu yüzden çok çok iyi anlıyorum.. O keşkeler çok acıdır ama en büyükte tecrübedir. Olmuşla ölmüşe çare yok ne yazık ki, bundan sonrası için doğru adım atmakta mesele.. Artık çok daha temkinli olucaksın yeni ilişkinde, bunda yaptıklarını onda yapmamaya çalışıcaksın, bu yüzden çok sıkılacaksın ilk dönemler,ve sonra bir nevi kıyas yapacaksın ama sana tavsiyem asla kıyasa gitme, yada o böyle yapardı ama bu öyle yapmıyor,o şöyle derdi bu demiyor deme sakın, inan bu daha çok acıtır canını bu günkinden çok daha fazla, unutma sakın bu dosdoğru olan değildi, yeni gelecekte bunu arama o da yanlış kişi olmayabilir.. Neden bunları söylüyorum çünkü acın taze ve bundan sonra artık gönül kapısını kapatmış hissine sahip olacağını düşünüyorum muhtemelen, sakın böyle olma.. Tamam acını yaşa ama abartma, zamanında kaldır rafın ennnn uzağına at.. Ve böyle birininde tekrar hayatına girmesine izin verme, bırak o seni kaybetmenin sana reva gördüklerinin acısını sensiz kalınca anlayabilsin, kahırlansın.. İşte o zaman sen inşallah mutlu,huzurlu değer kıymet bilen biriyle hayatına yön vermiş olursun.. Sıkma canım canını inan ki bu erkekler için değmiyor asla...