- Konu Sahibi bikusolsam
-
Cogu insan der ki askta gurur olmaz. Hayir efendim olur. Erkekler boyledir zoru severler. Siz ne kadar severseniz o kadar kacarlar. O yuzden kendi degerinin kiymetini bil ve kimsenin seni kararsiz cumleler arasina sigdirmasina izin verme. Asla gururundan odun verme. Tamam unutman zordur ama imkansiz degil. Millet 40 senelik kocasindan ayriliyor. Bence kendine yeni bir baslangic yapmalisin.. emin ol saglikli bi iliski gorunmuyor.
Bana hep derdi,sendeki gururu iyi biliyorum diye. Ayrıldığımızdan bu yana tek bir mesaj dahi atmadım.
Ne aradım ne sordum. Haklısın,artık kendimin değerini bilmeliyim ama öyle bir şey ki tarif bile edilemiyor..
Burukluk,hissizlik,hayal kırıklığı ve daha bir çok duygu..
Başka bir çarem de görünmüyor sanki,bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyorum.
Umarım bu sefer başarılı olurum
Kızlar beni biliyorsunuzdur bazılarınız. 8 yıllık bir ilişkiden çıktım (yani toplam 8 yıl)
Çok çok seviyordum,evlilik planları kurduğum insandı.
Kendimi zar zor toparlamakla uğraşıyorum. Onsuzluğa alışmaya çalışıyorum.
Bugün bir arkadaşıyla konuşmuş.
Benim için;"gerçekten sevmiyorum,ama yine de içimde ona karşı bir kıpırtı var" demiş.
Yahu bu ne demek oluyor? Sevmiyorum demesi içimi öyle acıttı ki bir kez daha.
Bende ki tüm onu hatırlatan her şeyi bir koliye toplayıp kilere koydum. Yeter ki daha fazla canım acımasın diye.
Hepsini ağlayarak kaldırdım onca yıl,onca yaşanmışlıklar,o burukluk hissi.
Ve ardından kurduğu cümledeki çelişkiye bakar mısınız? "sevmiyor ama içinde kıpırtı var"
Sizce bu ne demek oluyor?
Canim seni cok iyi anliyorum,cunku ben de yakin zamanda benzer seyler yasadim. Sevmiyorum lafi zaten artik sozun bittigi yer. Bunu senin duyup incinecegini bile mi dusunmemis..neyse, bundan sonra sen de artik kafanda tamamen bitirmeye calis. Onu hatirlatacak en ufak bir detay bile gozunun onunde olmasin. Hatta bence artik onunla ilgili de eskisi kadar konusma, mumkun oldugunca dusunmemeye calis. Duygularini biraz bastirip bir dusun, 8 yilin anisini ben sıkıldım sevmiyorum diye bir kalemde silen bir adamla yola cikilir mi sence?bu adam evlensen yine ben sıkıldım diye gitmeyecegi ne malum? Boyle sevgisiz, kiymet bilmeyen, guvenilmez adamlari tutma hayatinda zaten. Sen burda aglarken sence o ne yapiyor?
O kalpsizse sen de artik kalpsiz ol,unutma kaybeden o oldu,sen degil. Bence sukretmelisin ki evlenmeden cekti gitti hayatindan, cok daha fazla yara alabilirdin. Olanlari kabullenip yoluna dimdik devam etmek, kadere guvenmek en guzeli..hayatin sana ne surprizler yasatacagini bilemezsin
Bu delikanlı sizinle tekrar beraber olmak isterse kabul etmeyin demek oluyor, ilişkiler istediği kadar uzun soluklu olsun, erkek sıkıldıkça çekip gidiyorsa ilerde ondan sorumluluk sahibi bir eş olmaz.
Kızlar beni biliyorsunuzdur bazılarınız. 8 yıllık bir ilişkiden çıktım (yani toplam 8 yıl)
Çok çok seviyordum,evlilik planları kurduğum insandı.
Kendimi zar zor toparlamakla uğraşıyorum. Onsuzluğa alışmaya çalışıyorum.
Bugün bir arkadaşıyla konuşmuş.
Benim için;"gerçekten sevmiyorum,ama yine de içimde ona karşı bir kıpırtı var" demiş.
Yahu bu ne demek oluyor? Sevmiyorum demesi içimi öyle acıttı ki bir kez daha.
Bende ki tüm onu hatırlatan her şeyi bir koliye toplayıp kilere koydum. Yeter ki daha fazla canım acımasın diye.
Hepsini ağlayarak kaldırdım onca yıl,onca yaşanmışlıklar,o burukluk hissi.
Ve ardından kurduğu cümledeki çelişkiye bakar mısınız? "sevmiyor ama içinde kıpırtı var"
Sizce bu ne demek oluyor?
Çok temiz kalpli bir insan olarak hissediyorum seni yeşilpapyon ve derdine bir parça dahi çare olamamak çok üzüntü verdi banaama senin için Rabbim'den en hayrlsının sana gelmesi için dua edicem inanki,sevgi ile kal canım
Nasıl teşekkür etsem bilemedim.
Duyarlılığın ve ilgilendiğin için de sana ayrıca teşekkür ederim.
Desteğinle zaten gayet de yardım etmiş oldun sen bana.. Amin inşallah.
Umarım seninde her şey gönlüne göre olur
Canım kimse birini sevmeden 8 yıl birlikte olamaz bence..önceden ne engelmiş ki şimdi aklına gelmiş..kesinlikle sevdiğini ama ilişkiden sıkıldığını düşünüyorum..senin başkalarıyla görüşmeye başladığını duyunca nasıl tutuşacak görürsün..
Amin canım aminbir şey yapamadımki
Haklısın. Tek anlayamadığım 8 yıldan sonra nasıl "sevmiyorum hiç" diyebiliyor aklım almıyor.
Hep alttan alan,yüzünün gülmesini sağlayan bendim.
Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatabilirim,çünkü artık çok zorlanıyorum.
Canım sevgisi bitmiş demek ki, sıkılmış yada alışkanlık olduğu için, baktıki yokluğuna alışabildi yapabiliyor o yüzden böyle bir laf söylemiş.. Hep alttan aldığın için, mutlu eden, emek veren çaba sarfeden sen olduğun için fazla şımartmışsın kalbini onun, israf etmişsin sevgini boşu boşuna.. Severken,aşıkken, değer verirken bunun derecesini ayarlayamıyoruz evet ne yazık ki, ama işte bu iyi niyetimiz saflığımız temiz duygularımız, tam terisine alışık kişiler için meze oluyor, değer görmüyoruz gözlerinde.. Herşeye rağmen sevmese bile şuanda, bunu dile getirip yaymamalı, hiç değilse o günlerin hatrına bunu yapmamalı.. Bunu söylerken kendini nasıl küçük düşürdüğünü o söylediği kişilere bir bilse!.. Alışıcaksın canım, insanoğlu nelere alışmıyor ki? Unutursun demiyorum hayır asla unutamazsın ama alışırsın acısına.. Allah verdiği derdin dermanınıda veriyor canım, sen gönlünü kapatma hep açık ol, belkide en güzelini yollamak için onun değerini bil diye bunları sokuyor yaradan hayatına, imtihanın bu olsun canım buna şükret.. Yürek yorgunluğundan başka birşey değiller işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?