Sevmiyor ama içindeki kıpırtı (?)

Cogu insan der ki askta gurur olmaz. Hayir efendim olur. Erkekler boyledir zoru severler. Siz ne kadar severseniz o kadar kacarlar. O yuzden kendi degerinin kiymetini bil ve kimsenin seni kararsiz cumleler arasina sigdirmasina izin verme. Asla gururundan odun verme. Tamam unutman zordur ama imkansiz degil. Millet 40 senelik kocasindan ayriliyor. Bence kendine yeni bir baslangic yapmalisin.. emin ol saglikli bi iliski gorunmuyor.

Bana hep derdi,sendeki gururu iyi biliyorum diye. Ayrıldığımızdan bu yana tek bir mesaj dahi atmadım.
Ne aradım ne sordum. Haklısın,artık kendimin değerini bilmeliyim ama öyle bir şey ki tarif bile edilemiyor..
Burukluk,hissizlik,hayal kırıklığı ve daha bir çok duygu..
Başka bir çarem de görünmüyor sanki,bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyorum.
Umarım bu sefer başarılı olurum

Canim seni cok iyi anliyorum,cunku ben de yakin zamanda benzer seyler yasadim. Sevmiyorum lafi zaten artik sozun bittigi yer. Bunu senin duyup incinecegini bile mi dusunmemis..neyse, bundan sonra sen de artik kafanda tamamen bitirmeye calis. Onu hatirlatacak en ufak bir detay bile gozunun onunde olmasin. Hatta bence artik onunla ilgili de eskisi kadar konusma, mumkun oldugunca dusunmemeye calis. Duygularini biraz bastirip bir dusun, 8 yilin anisini ben sıkıldım sevmiyorum diye bir kalemde silen bir adamla yola cikilir mi sence?bu adam evlensen yine ben sıkıldım diye gitmeyecegi ne malum? Boyle sevgisiz, kiymet bilmeyen, guvenilmez adamlari tutma hayatinda zaten. Sen burda aglarken sence o ne yapiyor?

O kalpsizse sen de artik kalpsiz ol,unutma kaybeden o oldu,sen degil. Bence sukretmelisin ki evlenmeden cekti gitti hayatindan, cok daha fazla yara alabilirdin. Olanlari kabullenip yoluna dimdik devam etmek, kadere guvenmek en guzeli..hayatin sana ne surprizler yasatacagini bilemezsin

Bu delikanlı sizinle tekrar beraber olmak isterse kabul etmeyin demek oluyor, ilişkiler istediği kadar uzun soluklu olsun, erkek sıkıldıkça çekip gidiyorsa ilerde ondan sorumluluk sahibi bir eş olmaz.

Gerçekten de sözün bittiği yer. "sevmiyorum" demiş ya.. Öyle yapmaya çalışıyorum,tamamen kafamdan silip atmaya çalışıyorum.
Bu sevmiyorum kelimesini duymasaydım eğer hala beklemeye devam ederdim onu.
Çünkü çok seviyordum,her şeyi yapardım onun için. Bu erkekler hemen kaçıp gitmeyi yani kolayı tercih ediyorlar aslında.
Çok doğru söylüyorsun,evlenseydik evden yine "sıkıldım sevmiyorum seni" diye gitmesi var bir de.
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için,içimi rahatlattın :)

Bu delikanlı sizinle tekrar beraber olmak isterse kabul etmeyin demek oluyor, ilişkiler istediği kadar uzun soluklu olsun, erkek sıkıldıkça çekip gidiyorsa ilerde ondan sorumluluk sahibi bir eş olmaz.

Çok haklısınız Mune Hanım. Şimdiden böyle yapıyorsa eğer,evlenseydik halim nice olurdu..

Artık sevmıyor ıste, hos zamanında böyle bırının ne kadar sevdıgı de muamma ama senın yapacağın tek sey varsa o da U-NUT-MAK; sen de bılırsın 'kıpırtı'sı fln olmaz bu işlerın...sevıyorsa sevıyordur sevmıyorsa sevmıyordur...erkekler bu kadar duz sonuçta; ama yıne de kendınce acık kapı bırakmak ıcın laf ebelıgıne soyunmuş..'istemem yan cebıme koy' mantığı senı yedekte tutmaya çalışıyor; sen fazla duygusal&hayalperestken o bu kadar hıssız ve acımasız...gerısını var sen dusun..

Son düzenleme:

8 yıl ne kadar uzun dile kolay.. yaşlarınız kaç bilmiyorum da bir noktadan sonra adını koymayınca sonuç hüsran olabiliyor.elbette her şey yeniden düzelecek. ama bence şu an neden ve sonuç ilişkileri üstüne fazla yoğunlaşma. belki ikiniz için de hayırlısı böyledir. ya da kısa bir ayrılık daha çok bağlayacak sizi. bekle biraz ama onun dediklerine takılma..uzun bir maratondan sonra zamana ihtiyaç vardır her zaman; dinlenmek için, kafanı toplamak için. ondan sonra neler olacağına bakarsın ama şimdilik ondan haber alabileceğin tüm kaynakları kapat derim ben.

Kendisi de söylemiş, sıkılmış. 8 yıl dile kolay! Kendimi onun yerine koyuyorum da ben de sıkılırdım. 2+ yıl bile çok gözüküyor gözüme. 8 yıllık sevgili mi olunur? Tamam imkanlarınız evliliğe fırsat vermemiş olabilir ama mesela devamlı beraber vakit geçirdiyseniz o da haklı. Uzak durmalısınız, özlemeli sizi bence. Gözüne biraz gözükmeyin bakalım belki o kıpırtı harlanabilir.

Erkek ve ya kadın 8 yıl biriyle çıktığında ve ya zamanında değer verdiğinde, bittikten sonra bile biraz olsun bir his kalır. Görünce filan bir tuhaf olursunuz vs ...
Eski sevgilinizdeki kıpırtı da buna denk düşüyor :)

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi sanırım unutmak,uzak kalmak,iletişimi kesmek en hayırlısı olacak benim için.
Umarım bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatabilirim. Sadece ona verdiğim emekler,aştığımız engeller,duygularım boşuna gitsin istemiyordum. Giderken canımı öyle acıttı ki..
Sadece dua ediyorum başka çıkış yolum yok

Çok temiz kalpli bir insan olarak hissediyorum seni yeşilpapyon ve derdine bir parça dahi çare olamamak çok üzüntü verdi bana ama senin için Rabbim'den en hayrlsının sana gelmesi için dua edicem inanki,sevgi ile kal canım

Nasıl teşekkür etsem bilemedim.
Duyarlılığın ve ilgilendiğin için de sana ayrıca teşekkür ederim.
Desteğinle zaten gayet de yardım etmiş oldun sen bana.. Amin inşallah.
Umarım seninde her şey gönlüne göre olur

Amin canım amin bir şey yapamadımki

Canım kimse birini sevmeden 8 yıl birlikte olamaz bence..önceden ne engelmiş ki şimdi aklına gelmiş..kesinlikle sevdiğini ama ilişkiden sıkıldığını düşünüyorum..senin başkalarıyla görüşmeye başladığını duyunca nasıl tutuşacak görürsün..

Son düzenleme:

Bende öyle düşünüyorum aslında.
Ben üzülmeyim diye bana söyleyemiyormuş bunca zamandır,giderken böyle dedi. Bilemiyorum.
Kafam öyle karışık ki, belki de dediğin gibi olacak..

Canım sevgisi bitmiş demek ki, sıkılmış yada alışkanlık olduğu için, baktıki yokluğuna alışabildi yapabiliyor o yüzden böyle bir laf söylemiş.. Hep alttan aldığın için, mutlu eden, emek veren çaba sarfeden sen olduğun için fazla şımartmışsın kalbini onun, israf etmişsin sevgini boşu boşuna.. Severken,aşıkken, değer verirken bunun derecesini ayarlayamıyoruz evet ne yazık ki, ama işte bu iyi niyetimiz saflığımız temiz duygularımız, tam terisine alışık kişiler için meze oluyor, değer görmüyoruz gözlerinde.. Herşeye rağmen sevmese bile şuanda, bunu dile getirip yaymamalı, hiç değilse o günlerin hatrına bunu yapmamalı.. Bunu söylerken kendini nasıl küçük düşürdüğünü o söylediği kişilere bir bilse!.. Alışıcaksın canım, insanoğlu nelere alışmıyor ki? Unutursun demiyorum hayır asla unutamazsın ama alışırsın acısına.. Allah verdiği derdin dermanınıda veriyor canım, sen gönlünü kapatma hep açık ol, belkide en güzelini yollamak için onun değerini bil diye bunları sokuyor yaradan hayatına, imtihanın bu olsun canım buna şükret.. Yürek yorgunluğundan başka birşey değiller işte..

Ne güzel anlatmışsın. Tam da hepsi dediğin gibi.
Ne yazık ki sonradan "keşke" demek bir işe yaramıyor. Keşke bu kadar sevgimi belli etmeseydim.
Keşke bu kadar alttan alıp her şeye evet demeseydim,keşke onu bu kadar yüceltmeseydim.
Bu keşkeler böyle uzayıp gidiyor ama ne fayda.. Çok haklısın.
Tam aklımdan çıkarıyorum başka şeylerle ilgileniyorum derken,arkadaşı gelip bana bunu söyledi.
Oysa ki benim duyacağımı da biliyor.
Doğru diyorsun unutulmaz bu kadar yaşanmışlıklar. Şuan ayrılık,acım taze olduğundan mantıklı düşünemiyorum sanırım.
Umarım dediğin gibidir de en hayırlısı budur.
Çok teşekkür ederim yorumun için

Beyefendi kapıyı tam kapatmak istemiyor belli ki... İşler istediği gibi gitmezse, sizi özlerse dönmeyi isteme olasılığıyla sizin ona bağlılığınızı tam kopartmıyor. Duyabileceğiniz yerlere bunu söylemesinin nedeni bu olabilir, aman unutmayın onu, aman tam anlamıyla kopmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…