sevmiyor mu artık :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
1 senedır beraberız..gecen hafta telefonuma bakıyodu bı arkadasla msjımı gordu bana bırını ayarlamak ıstedı bnde kabul etmedım msjda bunu gordu ver telefonumu dedım elınden aldım o da ver bakıcam ddı vermedım ertesı gunu ayrıldı hedıyelerı getır dükkana dedi.göturdum dukkanda ben bıse yapmadım dıe yemınler ettım sarıldım bıtmesın dedım o da sarıldı tmm dedı.sonra eve döndum soguk gıbıydı ama sonra duzeldı msjlasmalar eskısı gıbı oldu ertesı gunude guzeldı onun ertesı gunu carsıya cıkıcaktım buda bnı gormek ıcın geldı parmagımda yuzuk yoktu(yuzuk takmıstıda kendı aramızda).bunu gorunce yazıklar olsun dıe msj attı.halbukı kendıde takmıyodu bnde o yuzden takmadım o gun.msj attım bısuru cvp vermedı hıcbırıne ertesı gunu attım yıne cvp yok sonrakı gunu yıne attım bısene konustuk sonucta bıttıyse bıttı de bana dedım cvp atmadı sonra tmm cıkıyorum hayatından yazdım.ve carsıya cıktım carsıda gormus bnı msj attı bu yaptıgın ucuncu hata baskasıyla konustun yuzugu takmadın sımdıde dısarı cıkarken bıde sort gıymıssın hoscakal dıe.bnde bunlar sorun bıle dııldı bnı hıc sevmemıssın demekkı dedım.ne dusunursen dusun gıt arkadasın sana bırını ayarlasın aldıgım yuzugude onda takarsın masraf olmaz sıze dedı.bende sen yaparsın oyle seylerı dedım ve msjlasma bıttı.bugun 4.gun oldu.bıttı demı kızlar artık..bn atamam msj cunku bıda cvp gelmezse kaldıramam o da kendı capında haklı sanırım.bılmıyorum o kavga ettıkten sonra araması ıcın ancak benı yolda gormesı ne bılım onu sınır edıcı bısey olması gerekıyo.aramız ıyıyken sureklı msj atar ama..ıcım sızlıyo aramıycakmı artık bukadar kolaymıydı.bılmıyorum bu sefer bıttı sızcede oyle degılmı

birinci hata arkadaşınız sizin sevgiliniz oldugunu bilmiyor muydu da size başkasını ayarlamaya kalktı. hadi oldu diyelim bilmiyor size o tarzda mesaj attı. madem böyle bir şey saklama amacınız vardı o zaman mesajı niye telefonda tuttunuz. aslında en büyük hatanız arkadaşınızın sevgliniz oldugunu bilmemesi sonuçta az buz değil bi yıllık ilişki. nasıl başka birini ayarlamaya kalkar. ikinci hatanız da madem yüzük taktınız kendi aranızda bu yüzük parmağınızda olmalıydı... karşı taraf takmıyorsa güzelce konuşulup takması için ikna edilebilirdi. en azından birbirinize saygı açısından yüzük parmagınızda olmalıydı.

ne garip iş bu böyle.baştan aşağı hata.siz bence olduğu gibi hatalısınız.sevgilinizde cimri mi nedir hediyeleri getir,yüzük almazsınız masraf olmaz falan

19 yasımdayım ..

Bence bukadar dert etme olan olmuş
üstüne gitme yani ...
Zaten mesaj atamam demişsin en doğrusuda bu
Çarşıya çıkarken şort giymene neden karışıyo anlamadım

Şimdiden bu kadar karışan bi insan ilerde daha çok bunaltır seni

evet sort gıymemı ıstemıyor karısıyo herseye.cımrılıgınden dııl tuaf bıraz getır cope atıcam demış sankı ben atamıyorum..sadece anlamadıgım ılıskıler boylemı bıtıyo yanı sımdı bu bıttımı anlamadım off ıı dıılım

eğer aranızda kuvvetli bi sevgi varsa böyle bitmez tabiki.

ıte kaka geldi işte buraya kadar.o kustu aradı bn kustum aradım oyle...hep boyleydı ama bu sefer kararlı sanırım öldum bn onun ıcın sanırım

bu kadar çabuk onun için ölüyorsan bırak bitsin.aşk böyle çabukca bitebilen bişey değil.

bu kadar çabuk onun için ölüyorsan bırak bitsin.aşk böyle çabukca bitebilen bişey değil.

gercekten oylemı :S ben direk unuttu beni aklına gelmıyorum dıye dusunuyorum hayat onun ıcın devam edıyokı bana ıhtıyacı yokkı aramıyo yoksa arardı dıyorum hep.aklına bıle gelmıyosam dıyorum gelse arardı dıyorum

ben senide haksız gördüm açıkcası.arkadaşın sana birini ayarlamak için mesaj atıyor ne cüretle hayatında birisi varken açıklamasını yap ve sakinleşmesini bekle.eğer gerçekten seni seviyorsa sakinleşince döner

acıklamamı yaptım barıstık ama sonra yuzugu gormıyınce...olanlar oldu.artık ne dıycem kı 4gun oldu bıle artık dıcek bıseyım kaldımıkı sevse gıdermydı bılmıorum.

daha yaşın küçük nelerini unutursun merak etme

ben sadece bıtmısmı sızce sevmıyomu artık benı bunların cvbını merak edıyorum yorumlarınızı beklıyorum

çok çocukça geldi bana.
herşeyin bi açıklaması vardır ama dinlememiş bile seni.
bence uzatmasende üstüne düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…