Öncelikle herkese merhaba ,birkaç haftadır sevgilimle aramızda sorunlar var nedense 3 haftadır uzağız tatilde ve kötü ayrılmıştık tabi telefondada yıldızlarımız bir barışık bir kavga devam etti ... birgün benimle ilgiliyken diğer gün mesajı kesiyordu ... dün upuzun seni seviyorum bilmem ne diye yatarken mesaj attı bugün de günaydın yazdım gülümseyerek günaydın bitanem dedi herneyse sonra gece geç eve baya erken gelmişsin diyerek gülümsedim (arkadaşlarıyla okey oynuyordu ) geç geldiğini ima ederek .. o da baya güzeldi eğlendik dedi gülümseyerek sabahları kötü oluyor ya böyle dedi bende yaa öyle taş gibi olur kafan gece geç satte kadar kalırsan demek istedim gülümsedim mesajı kesti öğlen bitanem dedim ... cevap yok ... face girip doğum gününü kutlayanlara teşekkür etmişl ama mesajıma dönmedi...onca saat yokken demin mesaj atmış aynen şöyle ;sen benimle yaşayamazsın sana sinirleniyorum evlensek dayakta atarım sana..bir gelecek yok ...aynen mesajı böyleydi ..ben aylar önce ona sen beni döversinde evlensek fln demiştim (bunu mu ima etmiş olabilir ) off iki gün öncede seni sevmiyorum diye mesaj attı ... sonra ben aradım yumuşadı ...of Allah ım lseviyor mu sevmiyor mu ... doğum gününü unutmuştum vs zor günler geçirdim ilgilenemedim onla onu kötü şekilde de uğurladım bu yüzden mi yapıyor ... dün biraz sıkıştırdım ... kendımı özletmek için yapıyorum dedi off ne yapmlaıyım .. nefes bile almak zor geliyor

şuan kötüyüm ...mesaj attım eee? diye sonra seni seviyordum neden böyle yaptım dedim cevap yok hala

yaa