Sevmiyor muyum ne oluyor bana ya

Şöyle bir düşündüm de 16 yaşında kimle çıkıyordum onu bile zor hatırladım, yaşın bunlari önemsemek için çok küçük... Hayatı akışına bırakmalisin biraz...

Erkek arkadaşıma eskisi gibi değilim galiba 1 ay öncede aynı soruyla gelmiştim. Şimdi şöyle düşünüyorum bi insan sevmediği biriyle buluşmak konuşmak sarılmak öpmek,öpüşmek dertleşmek istemez değil mi ama bunların hepsini seve seve hala yapıyorum içimden geldiği için. Ama 4,5 aydır aklımı yiyip bitiren kötü hisler var içimde ona olan sevgim azaldı mı ne oldu bilmiyorum aynı okuldayız her gün görüşüyoruz ç. Yazın işe giricez gçrmüşemiycez daha mı kötü olur ne olur bilmiyorum. 1 yıldır devam ediyoruz asla ayrılmak istemiyorum bazen tartışırken ayrıl dese bile tamam demem onu seviyorum benim her şeyim ama bu hislerimden kurtulmak için Allaha çok dua ediyorum psikiloğa bile gidicem tek isteğim ilişkim otursun bu sorular gelmesin artık eskisi gibi olayım. Aşk bitti sevgiye mi geçti diye düşünüyorum olumsuz bir şey asla düşümek istemiyoehm. Sorgulamadan üzülmeden sevmek istiyorum bu durum beni çok üzüyor nolucak halim yardımcı olun lütfen
ne çok sorgulamalarınız var arkadaşım ya, 3435983843 senelik beraberliğimde hiç aklıma artık bu aşk mı sevgi mi alışkanlık mı, az mı seviyorum çok mu aşığım diye düşünmek gelmiyor. görüşünce mutluysan, onunla paylaşımın iyiyse, kafa dengiyseniz, hayatında önemli önemsiz başına gelen bir şeyi hemen ona anlatmak istiyorsan, görmeyince özlüyorsan, onsuz olabilirim ama böyle bir hayatın tadı olmaz diye düşünüyorsan neyine kasıyorsun?

16 oda aynı sınıftayız

biraz ayrıl barış yapın aşk hayatınız çalkantılı geçince düzelirsin. senin aşk acısı çekesin gelmiş :)
bu arada ben 15 yaşından beri birlikte olduğum kişiyle evliyim (18 seneye yakındır birlikteyiz) kimileri için o yaşlardaki flörtler önemsizdir, kimilerinin de sonunda birlikte olacağın insan odur. eğer iyi bir çocuk ise kalbini kırma derim

ne çok sorgulamalarınız var arkadaşım ya, 3435983843 senelik beraberliğimde hiç aklıma artık bu aşk mı sevgi mi alışkanlık mı, az mı seviyorum çok mu aşığım diye düşünmek gelmiyor. görüşünce mutluysan, onunla paylaşımın iyiyse, kafa dengiyseniz, hayatında önemli önemsiz başına gelen bir şeyi hemen ona anlatmak istiyorsan, görmeyince özlüyorsan, onsuz olabilirim ama böyle bir hayatın tadı olmaz diye düşünüyorsan neyine kasıyorsun?
Haklısınız evet bu güzel duyguların hepsi var ama bi yandanda alışkanlığa dönüştüğü için mi neden bilmiyorum bi monotonluk var heyecan yok yani üzücü benim iöin onu seviyorum eski haliam dönmeyi çok isterşm

Şöyle bir düşündüm de 16 yaşında kimle çıkıyordum onu bile zor hatırladım, yaşın bunlari önemsemek için çok küçük... Hayatı akışına bırakmalisin biraz...
Bırakıyorum ama düşünüyorum hep çünkü o benim her şeyim kaybedememde ayrılmak gibi bi düsüncem zaten yok tek isteğim raatça ilişkşmş yaşamak

Back
X