söylüyorum aslında yeri geldiğinde ama anlayanabunları onada söyledin mi yani yüzüne yüzüne öyle dümdük
Kaynanam 70 yaşında ölse de kurtulsam ama ölmüyor pis insansöylüyorum aslında yeri geldiğinde ama anlayana
ölsün demiyorum bizi rahat bıraksın istiyorum sürekli görüşmek istemiyorum ama aksine eşimde çok düşkünKaynanam 70 yaşında ölse de kurtulsam ama ölmüyor pis insan
melek görünümlü şirret denebilir doğruAbovvv bune giz..kaynanani yüzyılın şirret kaynanası seçtim..işin çok zordur..kolay gele..
bu çok ağır bi itham degilmi sizce oğlunuz varsa eğer sizde yakında kaynana olacaksınız sizin de gelininiz böyle düşünse ah ölsede kurtulsam diye hoş olurmu ha benimde başımda kaynana var evet bende sevmiyorum ama yeri geldiğinde açıyorum hoş öyle şeyler söylüyor ve yapiyo ki onu bile haketmiyo aslında benim anlatmak istediğim allah nasıl biliyosa öyle yapsın bizden uzak nehali varsa görsün demeniz şahsen ben öyle diyorum kaynanam için ve sunuda not geçeyim benimde bir oğlum var büyüdüğü zaman evlenecek ben öyle bir kaynana olcamki inşallah onunla hem arkadaş hem anne kız gibi çünkü ne demişler tatlı soz yılanı deliğinden çıkarır allah size yardım etsin kaynanalar neden böyle davranıyorlar gelinleri biktiriiyorlar hala anlamış değilim iyiilk varken neden kötülük be kaynanalar demi ama arkadaşımKaynanam 70 yaşında ölse de kurtulsam ama ölmüyor pis insan
kendi kızları gelini olsa olacak olanları çok iyi biliyorum ama işte.. samimiyetsiz insanlarSadece dünyada kendileri anne ve kendi çocukları evlat çünkü. Bizi de zaten leylekler getirdi. Ben bu insanlara diyecek söz bulamıyorum artık
bazen ben de soyluyorum ama kadın o kadar yuzsuz kı hala ececim dıye dolanıyor etrafımda gorustugumuzdesöylüyorum aslında yeri geldiğinde ama anlayana
kendi kızları gelini olsa olacak olanları çok iyi biliyorum ama işte.. samimiyetsiz insanlar
yoo şükrediyor benim gibi gelini olduğu için.. çünkü çok farklıyız onunlaO da size karşı aynı hisleri besliyordur muhtemelen.
yoo şükrediyor benim gibi gelini olduğu için.. çünkü çok farklıyız onunla
sürekli görmek zorunda kalınca ,, kaç yaşında insanlar ,, insan güzel ahlaklı olup küçüklere örnek olur ama nerde .. allah yardım etsinbazen ben de soyluyorum ama kadın o kadar yuzsuz kı hala ececim dıye dolanıyor etrafımda gorustugumuzde
kaynanayı seven ınsan yok zaten takmayın bu kadar:)
yüzüme karşı şükrediyor .. gerisini bilmiyorum ona kalmış .. sevmezsede sevmesin umrumda değil .. ben doğru olayım da yanlışı savunmayayım da varsın sevmesinNormal şartlar altında bir insan kendini sevmeyen insanı sevmez.
Ya siz iki yüzlülük yapıp seviyor gibi görünüyorsunuz ya da hissiyatınız karşılıklıdır, o da sizi sevmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?