sevmiyorum seni kaynana..

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....

Kaynanam 70 yaşında ölse de kurtulsam ama ölmüyor pis insan
bu çok ağır bi itham degilmi sizce oğlunuz varsa eğer sizde yakında kaynana olacaksınız sizin de gelininiz böyle düşünse ah ölsede kurtulsam diye hoş olurmu ha benimde başımda kaynana var evet bende sevmiyorum ama yeri geldiğinde açıyorum hoş öyle şeyler söylüyor ve yapiyo ki onu bile haketmiyo aslında benim anlatmak istediğim allah nasıl biliyosa öyle yapsın bizden uzak nehali varsa görsün demeniz şahsen ben öyle diyorum kaynanam için ve sunuda not geçeyim benimde bir oğlum var büyüdüğü zaman evlenecek ben öyle bir kaynana olcamki inşallah onunla hem arkadaş hem anne kız gibi çünkü ne demişler tatlı soz yılanı deliğinden çıkarır allah size yardım etsin kaynanalar neden böyle davranıyorlar gelinleri biktiriiyorlar hala anlamış değilim iyiilk varken neden kötülük be kaynanalar demi ama arkadaşım

Kaynanalar eski kafa oldukları için şimdiki bizler ne yapsak batıyoruz onlara zaten

yoo şükrediyor benim gibi gelini olduğu için.. çünkü çok farklıyız onunla

Normal şartlar altında bir insan kendini sevmeyen insanı sevmez.
Ya siz iki yüzlülük yapıp seviyor gibi görünüyorsunuz ya da hissiyatınız karşılıklıdır, o da sizi sevmiyordur.

bazen ben de soyluyorum ama kadın o kadar yuzsuz kı hala ececim dıye dolanıyor etrafımda gorustugumuzde

kaynanayı seven ınsan yok zaten takmayın bu kadar:)
sürekli görmek zorunda kalınca ,, kaç yaşında insanlar ,, insan güzel ahlaklı olup küçüklere örnek olur ama nerde .. allah yardım etsin

Normal şartlar altında bir insan kendini sevmeyen insanı sevmez.
Ya siz iki yüzlülük yapıp seviyor gibi görünüyorsunuz ya da hissiyatınız karşılıklıdır, o da sizi sevmiyordur.
yüzüme karşı şükrediyor .. gerisini bilmiyorum ona kalmış .. sevmezsede sevmesin umrumda değil .. ben doğru olayım da yanlışı savunmayayım da varsın sevmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…