sevmiyorum seni kaynana..

bende söylüyorum hatta hadislerden ayetlerden örnek veriyorum sonra yok öyle demek istemedim diyo onaylıyo sonra gene aynı anladım ki huy ben netim söylüyorum . eşimde kaynanamda net bi şekilde bilirler ki ben babam olsa savunmam yanlışsa yanlıştır. ama zor tahammül etmek gercekten

yok ya bizim övünmelerimiz aşırılarda gerçekten yoksa bende kötü davrandığımdan değil eşim için allahtan korktuğum için iyiyim ama sürekli iç içe olalım istiyor böyle bi kişilikle hergün görüşmek istemiyorum amma velakin yapıcak bişey yok tahammül etmek zor.. ne diyelim imtihan

ben de sevmezdim kaynanayı. :)) bir keresinde artık dayanamadım dedim senin oğlun beni aldatıyor. bana dediği şuydu. erkekler köpek gibidir ne yapıcan işte kızım. !

Tamam sevgili gelinim.Hislerimiz karşılıklı..Sakin ol..)iyi günler
Kaynanan

h
hadi ya:))))

Yazdıklarını nerdeyse bir nefeste okudum, cok dolmuşsun belli aslında.ne denir bu durumda? ALLAH yardımcın olsun,yuvan huzurun bozulmasın...

Bende hemen hemen bu anlattiklarina yakin birini taniyorum ve oglu var bekar cocuk iyi biri ama annesi anlattiklarinin bicogu huyu olan bi kadin cocuga acidim simdiden.onun esidemi boyle diyecek acaba

Herkes çektiğini bilir elbette ama yine de bir insanın ölümünü istemek hoş değil

Normald kayınvalideli konularda üzülürüm gelinlere ve gelinlerle empati yaparım ben de bir gelinim netice de.
Ama bu konu ve konudaki kadınlar bana inanılmaz itici geldi kusura bakmayın.
Düşmanım olsa ölmesini istemem mesela.
En basiti insan sevdiği insanın sevdikleri ölsün ister mi? İnsan kocasının üzüleceği bir ölümü düşler mi? Bence bunu söyleyebilen bir insan kocasını da sevmiyordur seven insan demez. Çok çirkin bir beddua.
Bir de dürüst olmak lazım elbette kendini evladını sizden çok sevecek ve pohpohlayacak. Bizlerin anneleri de bizleri daha çok seviyor neticede.
Kayınvalidem konu sahibinin dediği gibi oğlunu çok seviyor mesela. Sürekli punduna getirip öpmeye mıncıklamaya başlıyor. Hatta eve geldiğinde ağlıyor da. Beni de kıskanıyor bazen. Ama bunlar çok normal hisler. İnsan bazen ne kadar yanlış olduğunu bilse de duygularına yenilebilir. Bunu anlayışla karşılamadan bu kadar ağır şeyler yazmak çok vicdansızca değil mi?
Kayınvalideme de anneme de Allah uzun ömür versin inşallah zira ben eşim de üzülsün istemem kendim de üzülmek istemem. Anne acısını yaşamasın inşallah erken yaşta.
Bu kadar gerilip ssinirlenmek size zarar ayrıca.
Ben de bazen kayınvalideme çok sinirleniyorum. Hele sevgilisi gibi kocama sarılıp sürekli öpüyorsa yalan yok deliriyorum. Ama kendimi germek yerine ortamdan uzaklaşıyorum sonra başbaşa kaldığımızda eşime aynısını benim annem her gittiğimizde yapsa kendini yalnız hissetmez misin? Sevmesin demiyorum ama beni dışlamadan nispet gibi yapmadan sevsin dedim. O günden beri kocam daha dikkatli olduğundan kayınvalidem de düzeldi. Kavga etmeden beddualar savurmadan tatlı dille ve anlayışla çözmek varken nedir ki bu hırs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…