evet sürekli gormek zorunda olmak cok zordur ben allahtan farklı sehırdeyım
bizimki de sürekli kendını ve cocuklarını över
bırak senı baskaları ovsun deıl mı:)
bır de etrafındakı tum ınsanları tanıdım artık gormedıgım halde
tum ahbaplarının herseyını anlatıyor bana afakanlar basıyor
kadın sabah bı uyanıyor yatana kadar asla susmuyor
süreklı aynı ınsanları aynı seylerı , kim ne yaptı , ne aldı vs vs bunları dınlemekten fenalık geldı
aynı benim kaynana
bende söylüyorum hatta hadislerden ayetlerden örnek veriyorum sonra yok öyle demek istemedim diyo onaylıyo sonra gene aynı anladım ki huy ben netim söylüyorum . eşimde kaynanamda net bi şekilde bilirler ki ben babam olsa savunmam yanlışsa yanlıştır. ama zor tahammül etmek gercekteneee anında sen de ikiyüzlüsün o zaman o da sana böyle der diyeceksiniz
bırakın kötü olun mesafeli olun
net olun içinize atmayın
kv birilerine onlar şucu bucu dedi sen gözünle gördün mü dedik ki o kişileri bile hayatında ya bir ya iki görmüştür uzaktan
kem küm sana da derler dedik susturduk
bizim yanımızda artık öyle konuşamaz belki yine abuk sabuk laf eder ama en azından kulağım duymaz
evet aynısıbenımkı de yapar aynı seyı:)))
yazlıkta bahcede otururuz ,herkesı kapıdan bahceye cagırır yuzlerıne guler
onlar gıdınce bana herseylerını anlatır bananeyse:))))))))))))))))
İşte asıl sorun o zaten , eşinin tutumu !!! Kendimden biliyorumölsün demiyorum bizi rahat bıraksın istiyorum sürekli görüşmek istemiyorum ama aksine eşimde çok düşkün
yok ya bizim övünmelerimiz aşırılarda gerçekten yoksa bende kötü davrandığımdan değil eşim için allahtan korktuğum için iyiyim ama sürekli iç içe olalım istiyor böyle bi kişilikle hergün görüşmek istemiyorum amma velakin yapıcak bişey yok tahammül etmek zor.. ne diyelim imtihanbakın..
benim kaynanam da kaynanasini sevmezdi..
çünkü kaynanasi çok çektirdi gelini.. hasta bile ediyordu daha neler..
bunlari kaynanam anlatmişti
bende kaynanama kötülük etseydim sende bana ederdin dedi etmedim kötülüğü hep boyun egdim dedi
sonra ben geldim kaynanam bana oğlunu övsede hee deyip geçiyorum takmiyorum ki.
mesela kocam dün acili menemen yapmıştı hep birlikte yiyelim dedik..
parmaklarini yicektim dedim kocama :)
kaynanama bunu eşim yaptı dedi oda benim oğlum yapar dedi takmadim ki..yapar tabi:)
iyi davrandi mi iyi olursun dedikleri pek alinmayacaksin
ben bile pek dinlemiyom deliye döndüğü bile olureşim de bişey de demiyo:)
evet eşime göre annesi mükemmel.. ben annemin babamın bi eksiği olduğunda bunu görürüm ama eşim göremiyor maalesefİşte asıl sorun o zaten , eşinin tutumu !!! Kendimden biliyorum
olabilirEltimiyiz ki
ben de sevmezdim kaynanayı. :)) bir keresinde artık dayanamadım dedim senin oğlun beni aldatıyor. bana dediği şuydu. erkekler köpek gibidir ne yapıcan işte kızım. ![ yazık.. insan kendi kızına olsa tahamül etmeyeceği bişeyii başkasının kızına gelince de tahammül etmemeli ama nerde öyle duyarlı insanlar..
NEFRETİMSİN KAYNANA
SAÇI UZUN BEYNİ KISA KAYNANAM
Tamam sevgili gelinim.Hislerimiz karşılıklı..Sakin ol..)iyi günlerbencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Herkes çektiğini bilir elbette ama yine de bir insanın ölümünü istemek hoş değilAnca öldüğünde kurtulurum ondan.baska türlü kurtuluş yok.Allahindan bulsun.bana yapmadığını bırakmadı. Cok çabaladı bosanmamiz icin kopekk.bide bu esimin babaannesi.eşimi o.büyütmüş ona anne diyor
der bence :)Bende hemen hemen bu anlattiklarina yakin birini taniyorum ve oglu var bekar cocuk iyi biri ama annesi anlattiklarinin bicogu huyu olan bi kadin cocuga acidim simdiden.onun esidemi boyle diyecek acaba
amin allahtan eşim bambaşka hiç öyle değilYazdıklarını nerdeyse bir nefeste okudum, cok dolmuşsun belli aslında.ne denir bu durumda? ALLAH yardımcın olsun,yuvan huzurun bozulmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?