aslında yaptığım yanlış konuda bana söylese uyarsa alınmam ben eleştiriye açığım yeterki uygun dille söylensin. ama ben yalana iki yüzlülüğe samimiyetsizliğe gelemiyorumKaynanalar eski kafa oldukları için şimdiki bizler ne yapsak batıyoruz onlara zaten
evet sürekli gormek zorunda olmak cok zordur ben allahtan farklı sehırdeyımsürekli görmek zorunda kalınca ,, kaç yaşında insanlar ,, insan güzel ahlaklı olup küçüklere örnek olur ama nerde .. allah yardım etsin
samımıyetsızlık ve ıkı yuzluluk derken ne yapıyor mesels?aslında yaptığım yanlış konuda bana söylese uyarsa alınmam ben eleştiriye açığım yeterki uygun dille söylensin. ama ben yalana iki yüzlülüğe samimiyetsizliğe gelemiyorum
Yok artık daha neler. Görüşmeyin istemiyorsanız neden ölüm istensinKaynanam 70 yaşında ölse de kurtulsam ama ölmüyor pis insan
bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
ay bu da farklı modelmiş.. benimkide öyle herkesin herşeyini anlatır bi mevlüte gider gelir milletin bayıla bayıla anlattığı şeyi abartarak kötü olarak anlatır hep kötü hep olumsuz milletin herşeyi kötü gelini çirkin torunu çirkin evleri çirkin kocaları kötü kendi ailesi mükemmellevet sürekli gormek zorunda olmak cok zordur ben allahtan farklı sehırdeyım
bizimki de sürekli kendını ve cocuklarını över
bırak senı baskaları ovsun deıl mı:)
bır de etrafındakı tum ınsanları tanıdım artık gormedıgım halde
tum ahbaplarının herseyını anlatıyor bana afakanlar basıyor
kadın sabah bı uyanıyor yatana kadar asla susmuyor
süreklı aynı ınsanları aynı seylerı , kim ne yaptı , ne aldı vs vs bunları dınlemekten fenalık geldı
bir de benımkı süreklı aglar :) yanı aglıyor gbı yapar
telefonda oğlu ile konusurken annacim konusamayacagım der, çat dıye kocamın suratına kapatır
bazen de bize geldıgınde banyoya kapanır aglar :))))))))))))) neymıs duygulanıyormus oğlunun evıne gelınce
anca laf , hep gösteriş hem lakırtı
çok sevdiği canı ciğeri dediği insanların yüzüne karşı seni çok seviyorum kardeşimden ötesin deyip gittikten sonra beş para etmez öyle böyle saydırır bunun gibi bi sürü şeysamımıyetsızlık ve ıkı yuzluluk derken ne yapıyor mesels?
yani bide insan kendinin farkında olsa .. değiştirmeye çalışsaAnaamm bu nee allah sana sabır versin kardeşim iyi olmak neden böle kötü olunur ki allaha havale et boşverdüşündüm de benim annem (kaynanam) bi melek allah basımızdan eksik etmesin
evet . baaşka kimsenin oğlu yok zaten..bende nefret ediyorum oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanan kaynanalardan. sanki biz evlat değiliz
Anca öldüğünde kurtulurum ondan.baska türlü kurtuluş yok.Allahindan bulsun.bana yapmadığını bırakmadı. Cok çabaladı bosanmamiz icin kopekk.bide bu esimin babaannesi.eşimi o.büyütmüş ona anne diyorYok artık daha neler. Görüşmeyin istemiyorsanız neden ölüm istensin
benımkı de yapar aynı seyı:)))çok sevdiği canı ciğeri dediği insanların yüzüne karşı seni çok seviyorum kardeşimden ötesin deyip gittikten sonra beş para etmez öyle böyle saydırır bunun gibi bi sürü şey
kim sever kaynanasinikaynanasını seven el kaldırsın
çok sevdiği canı ciğeri dediği insanların yüzüne karşı seni çok seviyorum kardeşimden ötesin deyip gittikten sonra beş para etmez öyle böyle saydırır bunun gibi bi sürü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?