- 24 Ocak 2016
- 174
- 75
- 48
- 28
Ahahhaha çok güldüm buna inş ölürKaynanam 70 yaşında ölse de kurtulsam ama ölmüyor pis insan
Puhahaha özgüven tavan kadındakendini genç kız sanması büyük problem sizle hep yarıs halını alır bu durumda... birde genç gosterıyosa ve cevresınde hep pohpohlanıyorsa onlar kendini böyle hissettiriyordur. benım kv de 58 yasında ama 40 gibidir millet bunu bir şımartıyo anlatamam benden kilolu bana bir keresinde diyo ki boyu 152 benım 168 benım bacak boyum senden uzun bana dar paça kot daha cok yakısıyo senın bacakların kalın dedi dusunun :)
Puhahaha özgüven tavan kadındabenim görümce de benden 2 cm uzun sadece ve kendini 180 falan sanıyo bi havalar bi laf sokmalar aman yarabbi. Neyse küstüm de görmüyorum gudubet yüzünü :))
Ah ah hepsi ayniBenim kaynana nasıl mı? Ben çok ağır hasta iken kendine ev satın almaya uğraşan. Oğlu hafif hasta iken sürekli ağlayan. Sürekli kendini, çocuklarını öven. Konuştuğumda hep aksini söyleyen. Yaşının ağırlığını taşımayan. Bi evime gelse nerdeyse 1 ay kalan düşüncesiz. Daha neler neler. Sevemiyorum bi türlü ama şunu biliyorum. Hoslanmadigim şeyleri, bi gelinim olursa yapmayacağım.
:)Ah ah hepsi ayni
Konu kilitlenmeden yazimmbencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?