[/QUbakin su yaşadıklarınızı boyle naiflikle anlattiginizda içim acidi anlatmaya calıştığım uslup haklilik kadar hakkını arama izah etme uslup cok onemlidir bence. Hadi onlar varsayıyorum yaptıklarına karşılık geri kafali cahil görmemişler ondan Boyle konusuyoar Peki bizim gibi okumus kendini geliştirmiş nesiI bu cümleleri neden kullanır onlari elestiriyorsak bir farkımiz olmamalimi
Bakin yineliyorum haksizsiniz demiyorum ne guzel demissiniz 5 gelinide konuşmuyor ona onguzel cevap budur ama en guzel cezayi biz dilemeyelim birakalim ona yaradan karar versin Allahim sana siginiyorum ne guzel cümledir kimin zulmu kime kalmıştır gecmis bazi yorumlar var ölsün gebersin kopek gibi ne kadar şuursuzca yine diyorum bir insan sevdiklerinizin acısını göstermedikce bize evlat acisi yasatmadikca bu Cumleler cok itici diyceksinizki herkes kendi yaşadığını bilir elbet oyle ama o laflarI hakedebilir belki daha fazlasını ama biz o cumleleri kendimize yakistirmayaliminanki oyle seyler yasatiyolarki insanda ne naiflik ne saygi ne bisey birakiyolar hele kizlariyla bir olup dedikodu yapmalari yokmu. bak net soyluyorum benim annem gelinlerine bu sekilde davranirsa oda hak ediyodur cunku bak suan erkek kardeslerime o kadar aman oglum soyle oglum boyle oglum diye uzerine titremiyo gelin geldikten sonra annem bile degisirse karsisinda ilk beni bulur hakki yok chnku severek evlenen insanlara zulum etmeye hickimsenin hakki yoktur geli lerine cephe alirlarsa bu laflarj onlarda duyarlar. sahsen ben hic bi zaman ezdirmedim kendimi bana ne yaptiysa birbir burnundan getirdim ogluda hakli oldugumu dusunmeseydi beni alip kiraya cikmazdi
Kimler olduysa oldu. Belli neslin kaynanalari bağnaz bencil gelini mahvetmeye programlı.Bütün kayinvalideler iki yüzlü şeytan dedikoducu vs. Peki bizim çok sevdiğimiz annelerimiz ablalarimiz halalarimiz teyzelerimiz acaba kimlere kayinvalide oldu çok merak ettim şu cumleniz herşeyin özeti o bir kayinvalide
+1bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Fikir ayriligimiz var ben haklilikKimler olduysa oldu. Belli neslin kaynanalari bağnaz bencil gelini mahvetmeye programlı.
Ben de bir gelinim hemde gorumceyim ama ayni sekilde annemde bir kayinvalide yani söylemeye çalıştığım bu bir kisir dongu ben kayinvalidemden cok cektim ama annemde bir kayinvalide hic boyle degil laflarina istisnalar disinda anlam veremiyorum belki abartmasalarda annelerimizde bizi eleştiriyor ama ayni cumleyi kayinvalide kurunca niyetine bakmadan kayinvalide degilmi diyoruz yani biz onlari annemiz gibi gormuyoruzki onlarda bizi kizi gibi görsünler Ayrica kimsenin kizi olmak icin evlenmedik biz annemize kiymetliyiz onların kizlari onlara bu Boyle Surer gider ben sunu savunuyorum ölsün gebersin pislik kopek gibi ithamlar yakışmıyor onlar haketsede bize yakismiyorKimler olduysa oldu. Belli neslin kaynanalari bağnaz bencil gelini mahvetmeye programlı.
İnsan çektiği eziyete karşı çaresizse diline vurur. Diline vurmazsa kafasına takar. İnsanlarda kafasına taktıkları sorunları böyle kelimeye vurmuş. Çünkü eziyet karşısında çaresiz. Birde bu çaresizliği burda yermeyin.Fikir ayriligimiz var ben haklilik
Ben de bir gelinim hemde gorumceyim ama ayni sekilde annemde bir kayinvalide yani söylemeye çalıştığım bu bir kisir dongu ben kayinvalidemden cok cektim ama annemde bir kayinvalide hic boyle degil laflarina istisnalar disinda anlam veremiyorum belki abartmasalarda annelerimizde bizi eleştiriyor ama ayni cumleyi kayinvalide kurunca niyetine bakmadan kayinvalide degilmi diyoruz yani biz onlari annemiz gibi gormuyoruzki onlarda bizi kizi gibi görsünler Ayrica kimsenin kizi olmak icin evlenmedik biz annemize kiymetliyiz onların kizlari onlara bu Boyle Surer gider ben sunu savunuyorum ölsün gebersin pislik kopek gibi ithamlar yakışmıyor onlar haketsede bize yakismiyor
Fikrinize saygı duyuyorum ama malesef ayni seyi sizde goremedim oyuzden üzülerek soyluyorum bana cevap yazmayın ben haksızlığa uğramış cok eziyet cekmis insanlara Basta annem olmak uzere cok uzurum ama olsun gebersin kopek gibi tabirler yanlis Allahim sana havale ediyorum dediginizde kimin zulmu kime kalmis cevap hakki doğuracak bisey yazmadım lutfen bana hitaben yazmayinİnsan çektiği eziyete karşı çaresizce diline vurur. Diline vurmazsa kafasına takar. İnsanlarda kafasına taktıkları sorunları böyle kelimeye vurmuş. Çünkü eziyet karşısında çaresiz. Birde bu çaresizliği burda yermeyin.
Olur yazmam bı daha.Beni niye oglu kadar kizi kadar sevsin benim zaten bir annem babam var yada ben kayinvalideye co hizmet ederim bizim gelinimiz neden benim anneme yapmıyor kayinvidem hastalandiginda anneme üzüldüğüm kadar uzulebilirmiyim elbet hayir e ozaman neden kizi gibi olmayi bekliyim yani benimle evladi kadar samimi olmasın zaten beklentiler yükselmemeli
Fikrinize saygı duyuyorum ama malesef ayni seyi sizde goremedim oyuzden üzülerek soyluyorum bana cevap yazmayın ben haksızlığa uğramış cok eziyet cekmis insanlara Basta annem olmak uzere cok uzurum ama olsun gebersin kopek gibi tabirler yanlis Allahim sana havale ediyorum dediginizde kimin zulmu kime kalmis cevap hakki doğuracak bisey yazmadım lutfen bana hitaben yazmayin
Ne güzel... Bunu kendine buraya belki başkalarına bile söyleyebilmen .. Valla çok hoşuma gitti.. Bende sevmiyorum ama neden hep hatayı kusuru kendimde arıyorum ..bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Bence bu kadar ciddiye almamalıdır yaaabencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Ah mutlu günler:)Şunu diyeceğim günü bekliyorum " oh oh öldü ya ne de güzel oldu ya ogluda bana kaldı ya" : D
bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?