Bir de beni ve bana ait hicbirseyimi beğenmeyip söyleniyor hasbamSırf kuru kiskansalar yine iyi. Kiskancligi uğruna benim kaynana oğlunu benim aileme karşı dolduruyor, evimdeki bana ait eşyalara zarar veriyor, evimde sigara içmeye kalkıyor, kendisi pis zaten lavobolari her yeri saçlarıyla dolduruyor, her yeri karıştırıyor,vs vs .. Allah'tan bulsun..
Benim ki düşük tehlikem vardı evine götürdü bakacak gibi iki gün bakmadı kayın babamı doldurdu ha bire bende duyduktan sonra kalktım sonrada meleğimi oğlumu düşürdüm ona karşı sevgim kalmadı artık eşim için katlanıyorumSırf kuru kiskansalar yine iyi. Kiskancligi uğruna benim kaynana oğlunu benim aileme karşı dolduruyor, evimdeki bana ait eşyalara zarar veriyor, evimde sigara içmeye kalkıyor, kendisi pis zaten lavobolari her yeri saçlarıyla dolduruyor, her yeri karıştırıyor,vs vs .. Allah'tan bulsun..
Üzüldüm cnm geçmiş olsun. Allah'tan bulsun demekten başka çare yok. Allah kocalarimizin gözünü açsın. Böyleleri anne kaynana oluyor maalesef. Böyleleri yok olsun inşallahBenim ki düşük tehlikem vardı evine götürdü bakacak gibi iki gün bakmadı kayın babamı doldurdu ha bire bende duyduktan sonra kalktım sonrada meleğimi oğlumu düşürdüm ona karşı sevgim kalmadı artık eşim için katlanıyorum
Eşime söylediğimde inanmadı bile inşallah diğer gelinlerin çeker tek dileğimÜzüldüm cnm geçmiş olsun. Allah'tan bulsun demekten başka çare yok. Allah kocalarimizin gözünü açsın. Böyleleri anne kaynana oluyor maalesef. Böyleleri yok olsun inşallah
Diğer gelinlerimi anlamadım :/ eşinin inanmamasida ayrı bir üzücüEşime söylediğimde inanmadı bile inşallah diğer gelinlerin çeker tek dileğim
Anladım. Allah eşinin gözünü kalbini açsın. Evet o onun annesi ama kıskançlığı yüzünden kime zarar veriyor olursa olsun bunu gorebilmeli ve ona göre mesafe koyabilmeli. Kendi ailesini herkese karşı koruyabilecek kabiliyete kocalar diliyorumBekar kayınlarım var evlenince onların karılarından çeksin yani eşim düşeceği varmiş annemle alaksı yok dedi
Uzgunum Ne kadar itici bir uslubunuz varAnca öldüğünde kurtulurum ondan.baska türlü kurtuluş yok.Allahindan bulsun.bana yapmadığını bırakmadı. Cok çabaladı bosanmamiz icin kopekk.bide bu esimin babaannesi.eşimi o.büyütmüş ona anne diyor
Ne güzel ozetlemissiniz bir insan ne yaşarsa yaşasın nasıl bir insanın ölümünü ister nasıl insafsızca yorumlar şimdi diyceksinizni herkes kendi yaşadığını bilir elbet öyle ama bu kadar kin nefret biriktirmeyin içinizde evet zordur görüp görmemek duyup susmak ama insanı insan yapan maneviyat bunlar degil midir çocuklarımıza bunlari mi ogreticegiz evladım sevdiğini sev sevmediginde aman boşver olsun davanizda ne kadar hakli da olsanız Allahın verdiği cana bukadar vicdansizlik yapmayiniz Ne güzel bir sozdur Allahım sana havale ediyorum kırıcı olduysam şimdiden kusura bakmayinNormald kayınvalideli konularda üzülürüm gelinlere ve gelinlerle empati yaparım ben de bir gelinim netice de.
Ama bu konu ve konudaki kadınlar bana inanılmaz itici geldi kusura bakmayın.
Düşmanım olsa ölmesini istemem mesela.
En basiti insan sevdiği insanın sevdikleri ölsün ister mi? İnsan kocasının üzüleceği bir ölümü düşler mi? Bence bunu söyleyebilen bir insan kocasını da sevmiyordur seven insan demez. Çok çirkin bir beddua.
Bir de dürüst olmak lazım elbette kendini evladını sizden çok sevecek ve pohpohlayacak. Bizlerin anneleri de bizleri daha çok seviyor neticede.
Kayınvalidem konu sahibinin dediği gibi oğlunu çok seviyor mesela. Sürekli punduna getirip öpmeye mıncıklamaya başlıyor. Hatta eve geldiğinde ağlıyor da. Beni de kıskanıyor bazen. Ama bunlar çok normal hisler. İnsan bazen ne kadar yanlış olduğunu bilse de duygularına yenilebilir. Bunu anlayışla karşılamadan bu kadar ağır şeyler yazmak çok vicdansızca değil mi?
Kayınvalideme de anneme de Allah uzun ömür versin inşallah zira ben eşim de üzülsün istemem kendim de üzülmek istemem. Anne acısını yaşamasın inşallah erken yaşta.
Bu kadar gerilip ssinirlenmek size zarar ayrıca.
Ben de bazen kayınvalideme çok sinirleniyorum. Hele sevgilisi gibi kocama sarılıp sürekli öpüyorsa yalan yok deliriyorum. Ama kendimi germek yerine ortamdan uzaklaşıyorum sonra başbaşa kaldığımızda eşime aynısını benim annem her gittiğimizde yapsa kendini yalnız hissetmez misin? Sevmesin demiyorum ama beni dışlamadan nispet gibi yapmadan sevsin dedim. O günden beri kocam daha dikkatli olduğundan kayınvalidem de düzeldi. Kavga etmeden beddualar savurmadan tatlı dille ve anlayışla çözmek varken nedir ki bu hırs?
Madem öyle dediniz ozaman şöyle soyliyim yaslanicaksiniz belki muhtaç olucaksiniz ama soylemlerinizden anliyorumki bunlar size ugramiycak gibi davraniyorsunuzBide seyler var burayada gelmisler
Sininde oglun var sende kaynana olcaksincilar var.
Ayar oluyorum bu tiplere
Yaw he he
Kaynanalar micsin susalim nicün? Cünküsü bizde kaynana oluciz.
Tımam.
Bazı arkadaşlarımın yorumları çok açıklayıcı zaten üzerinize alinmayin yada alinin farketmez genel yazıyorum ne yazarsanız yaşayın ne kadar hakli olursanız olun karşınızdaki insan sevdiklerinizi sizden almadığı sürece size evlat açısı yasatmadigi sürece bu kadar keskin cümleler kullanmak çok itici geliyor bana evet kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı diye birşey var size iyi kayinvide olmaya bilir ama belki eşinize iyi bir anne belki iyi bir anneanne belki iyi bir eş vs. Bana kötü olan insan olsun gebersin köpek gibi ithamlar ne kadar aşağılayıcıBazen zıvanadan çıkabiliyorlar başımın üzerinde gezdirdim ben onları ama noldu laf sokmalar iftira atmalar eşimi bana beni eşime kötülemeler yüzüme karşı gülümseyip arkamdan plan kurmalar kıskanmalar gerçi kv tek olsa bunlar olmaz ne varsa görümcede var bide kp yüzünden.
Bütün kayinvalideler iki yüzlü şeytan dedikoducu vs. Peki bizim çok sevdiğimiz annelerimiz ablalarimiz halalarimiz teyzelerimiz acaba kimlere kayinvalide oldu çok merak ettim şu cumleniz herşeyin özeti o bir kayinvalideHiç iyi huyu olmaması normal çünkü o bir kaynana : )
Yani gerçekten özür dilerim ama bu nasıl bir mantiktir neresinden tutsaniz elde kaliyorKaynanalr iyiydi de biz mi kötü davrandık tek dertleri oğullarını kıskanmak
Uzgunum ama tavrımızı bakinca gokten zembille inmis gibisinizbazen ben de soyluyorum ama kadın o kadar yuzsuz kı hala ececim dıye dolanıyor etrafımda gorustugumuzde
kaynanayı seven ınsan yok zaten takmayın bu kadar:)
Tek bir cumle butun zihniyetinizi ozetlemisklasik kv
bu kaynanalarin hepsimi boyle itici ve oyuncu olur bayilmalar hasta olmalar bekarken donunu toplamaya aciz olan kadin evlendikten sonra ogluna duskun olmasi allah kahretsin boyle kadinlari magdem boyle bela olacaksin evlendirme oglunu bende kahnanamla konusmuyorum ayni seyler benim seytanda da var evlendigim ilk hafta numaradan oturdugu yerde bayilmis numarasi yapti 45 dakka boyunca ellemedim kendi kendine kalkti nasil bayildiysa oyle kalksin desim esimde uyuyodu bende gidip yanina uyudum umursamayinca o hareketlerinide birkatibencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Bu nasil bir ofke hakliliginizi sorgulamiyorum beni ilgilendirmez ama tavrınız tarzınız cok korkutucu itici seytan Allah kahretsin Donunu kaldirmazdi cümleleriniz neresinden tutulsa elde kalıyor üzgünümbu kaynanalarin hepsimi boyle itici ve oyuncu olur bayilmalar hasta olmalar bekarken donunu toplamaya aciz olan kadin evlendikten sonra ogluna duskun olmasi allah kahretsin boyle kadinlari magdem boyle bela olacaksin evlendirme oglunu bende kahnanamla konusmuyorum ayni seyler benim seytanda da var evlendigim ilk hafta numaradan oturdugu yerde bayilmis numarasi yapti 45 dakka boyunca ellemedim kendi kendine kalkti nasil bayildiysa oyle kalksin desim esimde uyuyodu bende gidip yanina uyudum umursamayinca o hareketlerinide birkatiben yemem valla boyle numarali aldim kocami kiraya ciktim kaldi kemdi oyunlariyla basbasa
Bu nasil bir ofke hakliliginizi sorgulamiyorum beni ilgilendirmez ama tavrınız tarzınız cok korkutucu itici seytan Allah kahretsin Donunu kaldirmazdi cümleleriniz neresinden tutulsa elde kalıyor üzgünüm[/QUTatlim yasamayan bilemez Allahta sana yasatmasin insallah. bazi kv oyle berbatlarki ogullari severek aldimi dunyayi dar ediyolar ben onun yuzunden esimden kac kere siddet gordum kac kere babamin evine gittim biliyomusun bana orospu diyip hakaret etmeleri. sirf oglu akrabalarini almadi diye ayrica 5 gelini var ve kimse onunla konusmuyo soylediklerim ona az bile bu tur kadinlar herseyi hak ediyo bizim annelerimizde kaynana onlar neden damatlarina kotu davranmiyo bizde can degilmiyiz bi annenin evladi degilmiyiz onun farkindaligi ne. illahi huzur kaciracaklar fazlasini hak ediyolar inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?