sevmiyorum seni kaynana..

Biz kaynana olunca bakalım bizim gelinler ne yazacak buraya ?

Eşimi çok seviyorum kaynanadan uzak oturuyoruz benim aileme yakınız ama yinede baba evimde olduğum günleri özlüyorum bazen. Özellikle Bexy in anneme okuttum diye yazdığı mesajı okurken. Ne güzel içimizden geldiği gibiymişim baba evimde içimden ne gelirse rahatça kendimi ifade edebildiğim kimsenin hakkımı yemediği bir aile..sömürü yok duygu sömürüsü yok yanındakiler sana bu dünyadaki en çok kıymet veren kişiler falan bide evlilik sonrasına bak b.k

ben de nefret ediyorum olmaz olsun diyorum oğullarını ya çıkardıkları yer ... yada kendileri yatağına girseler ...
ne kadar terbiyesizce bi cümle, bi gelin olarak buradaki bazı yorumları okuyunca kaynana lara acıdım Rabbim sizler gibi kalbi kararmış insanların eline düşürmesin bu kadınların.

Biraz merhametli olun esinizle aranizi bozmadiktan sonra herseyini dert etmeyin dunya ne size nede kaynananiza kalir.hayattan zevk almak varken illa bi sorun bulup boynunuza takacaksiniz
eşimi çok seviyorum eşimin sevdiği herşeyi seviyorum saygı duyuyorum konu sahibinin ne yaşadığını bilmem ama insanlar empati yapabilmeyi ve o kişinin gözüyle hayata bakmanın ne demek olduğunu unutmuş ne yazikki istiyorlarki evlendikten sonra bu adamlar anayı aileyi silip atsın varsa yoksa kendileri olsun. lokma bile çiğnemeden yutulmazken evlilikte fedakarlık mücadele sevdiğin için çiğ tavuk Bile yenmesi gerektiği olmazmı ya

kaynanasını seven bir tek ben varım sanırım sitede.

evet arada bazı söylemleri beni incitse de, eşim hemen araya girer olayı tatlıya bağlar ve ben sevmeye devam ederim.
bende severim daha çok merhametim ve saygım vardır, benim eşimde Allah razı olsun ne anasını ne beni incinmiştir galiba iş biraz eşlerde düşüyor

Biz kesin bi yerlerden falso veririz beceremeyiz anacim[/QU
Gercektende öyle... Bir ailenin kızıyken yapabildiklerinle gelinin olduğunda yapabileceklerin arasinda dağ gibi fark var. Simdiki bekar kızlara tavsiyem. Baba evinizden rahat yer yok. Bulana kadar evlenmeyin.

Bir ailenin kiziyken herseyini yapabilirsin. Ama bir gelin olan asla ses cıkartamazsın. Sırf saygıdan cogu seye gögüs germek zorunda kalırsın. Yalnız oldugumu evlendikten sonra anladim...
Sabahlari kalk kahvalti yapalim diyen bir annem yok mesela... kalk kahvalti hazirla diyen biri var. 1 saat fazla uyusam merak edip yanima gelen aksamlari uyumadigimi gorunce kizim birsey mi oldu diyen annem yok. Onun yerine kimse umursamamayi tercih ediyor. Belki 1 gün boyunca odadan çıkmasam kv kp hiç umursamaz bile... icerde ölsem merak edip gelip bakmazlar.
Bide arkamdan laf ederler ne çok uyuyor diye...
Mesela annem hep sen bırak ders calis derdi. Simdi kv hangi işi yaptirsam derdinde...
1 hafta annemin yaninda durdum 2 aydir kv min yaninda calisamadigim kadar cok ders calistim vallahi...
Ana gibi yar olmaz ❤

ne kadar terbiyesizce bi cümle, bi gelin olarak buradaki bazı yorumları okuyunca kaynana lara acıdım Rabbim sizler gibi kalbi kararmış insanların eline düşürmesin bu kadınların.

Bazen zıvanadan çıkabiliyorlar başımın üzerinde gezdirdim ben onları ama noldu laf sokmalar iftira atmalar eşimi bana beni eşime kötülemeler yüzüme karşı gülümseyip arkamdan plan kurmalar kıskanmalar gerçi kv tek olsa bunlar olmaz ne varsa görümcede var bide kp yüzünden.

Tek oluncada çok bi fark olmuyor merak etme canım...

Hasta olmaya bile hakkımız yok valla. Ne güzel yazmışsın. Hastayken bikez 3e kadar uyudum görümce sanki 3e kadar uyuduğumun haberini almadı da deprem haberi aldı sanki aaaaalar uuuuular bitmedi demedi ki hastaymış kızcağız. Bide uykuyu seviyor diye kaldı izlenimim. Kimse demez tabi bu kadın sabah 8nuçuktan akşam 23 e kadar çalışıyor yeri geldiğinde, sen daha tek başına otobüse binemiyorsun bide üste para bekliyorsun. Annem babam benim parama kıyamazlardı yoruluyorum cuncacık canım var zaten diye ama onların umurunda değil tabi

Lafta bizde onlarin kizi olduk hic ayirmazlar birbirimizden. Ama hic kızlari gibi düsünmezler. Sen gelinsin nasıl uyuycaksın 3e kadar ben gece sabaha kadar cocuk bakiyorum suan bile uyaniķ mesela. Surekli kucak isteyen gezmek isteyen bi bebek. Cok yoruluyorum. Hergün 7de kalkardık. Bigün 10da uyanmısız. Aman cocuk uyurmus ben uyurmusum. Uyuya kalip cocuga bi zarar getirmeseymisim. Nede uykucuymusum. Bu arada kv sürekli uyur. Kahvaltidan sonra uyur. Tarlaya gider gelir uyur. Yemek yer hemen uyur. Kadın ortalarsa yoksa bakarkm hep uyur. Ama benim bi iki saatlik uykum beni uykucu yapar. Be vicdansiz misiniz. Birinizde sorun gece uyumadi mi cocuk biz ona bakalimda sen 1 saat daha uyu deyin. Ne olacak yani... pullariniz mi dökülür. Ama yok ben gelinim karga pohunu yemeden kalkmam lazım...

Çekimser duram bi kadın kv. Ama bir dolduruyorlar ki anlatamam onunda işine geliyor demekki tabiki ama off neyse iyi niyetim tuttu benim anne gibi olmaz hiçkimse
Asla bir annenin yerini alamaz kv. Asla annemiz gibi yaklaşamaz. Çocugum olduktan sonra bunu daha iyi anladim.
Mesela annem merak eder zirt pirt yanimiza gelirdi. Bunun umurunda degilizzz... 2 gün ses etmesek 3. Gün gelir bakmaya. Oda kp. Zoruyla :/

Üniv okudum diye aşağıladılar beni düşünebiliyor musun? Onların imkanı olmamış (güya) okumamışlar diye sürekli kıskandılar ki ben hayatta böyle bir ayrım yapmam. Hiçbizaman yapmadım. Vay efendim okumuşumda ne olmuş onların hayat tecrübesi varmış. Sanki benim yok sadece okuş değil ki mesele. onlarca insam tanıdım okudum geliştirdim kendimi tek başıma biçok şehri ülkeyi dolaştım ama onlar herşeyi en iyi biliyorlar. Malını mülkünü 9 kardeşine hibe edip, sonrada yaz tatilinde kızlarının elinden tutup konfeksiyona götürüp bundan sonra okul yok çalışıp para kazanacaksınız diyen bir kp im var. Ne kadar saygı duyabilirim ki zaten

Aci olanda bunları eşimize söyleyince aman abartıyorsun bu kadar inceleme sen öyle sanıyorsun vs. Diyecek olması. Yani bizim bu gördüklerimizi neden onlar ailesine yakıştıramıyor. Öyleler işte. Iyi degiller. Bizi üzüyorlar... neden buna karşı böyle kör oluyorlar. Tamam ailesi tamam yakiştırmiyor olabilirler. Ama yaşananlar ayen beyan ortadayken neden hep biz kötü düsünen oluyoruz ki..
Sanki onlar iyilik meleği...

Bana nişanlıyken eski bir kadın için " o bizim evladımız kardeşimizde sen daha gelin olacaksın ama bakalım kardeşimiz olacak mısın" dediler. Neden? Çünkü kadınım parası vardı eşimden 6 yaş büyüktü üstelik küçük yaşta trye gelip onca pisliğin içinden geçerek kazanmıştı o paralarıda bunları bile bile eşimle evlendirmeye zorlamışlar. Neymiş tövbe etmişmiş. Ulan siz benim eskiden erkek arkadaşım olmuş diye laf eden insanlarsınız kime yutturuyorsunuz. Benim miğdeö bulanıyor artık. Allahtan eşim beni ezdirmiyor kolluyor saygı duyuyor onlardan farklı. Yoksa zaten olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…