Aynı benim cadaloz
İki yüzlü şeytan, yılan, yalancı, alttan yürüten , bencil bende nefret ediyorum senden . Yaptıklarında düşündüklerin de ayağına dolansın. Rabbim e havale ediyorum .
Aynı haykırışı dün konu açıp yapacaktım sen açmışsın. Bu vesileyle söyleyip rahatladım
aa aynibenim kaynanam onun yuzunden defalarca bosanma asamasina geldim attigi iftiralar soledigi yalanlar yuzunden esim aileme dusman oldu onun doldurmalari yalanlari yuzunden nese allah buyuk cikarsin bekliorum bende
bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, , isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
:) Bende sevmiyorum. Sürekli psikolojimi bozuyor. Hayata kusturuyor resmen. Maalesef bir süre dip dibe kalmak zorunda kaldım. Her an moralimi bozacak kelimelerle nefes alıp veriyor resmen. Neyseki gidecek. Gittikten sonra parti duzenlicek hale geldim resmen. Birgün gelinlere iyi davranan kaynanalar çoğalır umarım. Psikolojimi kurtarma çabasıyla geçiriyorum her saniyemi..bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Ne kaldi geriye. Bu kaynananin hic mi iyi huyu yok.bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Hiç iyi huyu olmaması normal çünkü o bir kaynana : )Ne kaldi geriye. Bu kaynananin hic mi iyi huyu yok.
Bizimde ilerde bir kaynana olacagimizi unutmayalim ama :)) simdi siz dersiniz ki biz iyi kaynana oluruz. Belki onlarda eskiden oyle demislerdi. :))Hiç iyi huyu olmaması normal çünkü o bir kaynana : )
Bu devirde iyi kaynanayi bulan azdır kıymetini bilsin tabi. Ama benimki çok fena ilerde onun gibi olmayacağım diyip büyük konuşmak istemiyorum Allah'a havale ettim bile ne hali varsa görsün o beni kaybetti güzel gecinilebilecek bir zamanı öldürdü ... Ne diyim sana denk gelmemiş demek düşenin halinden düşen anlarBizimde ilerde bir kaynana olacagimizi unutmayalim ama :)) simdi siz dersiniz ki biz iyi kaynana oluruz. Belki onlarda eskiden oyle demislerdi. :))
Hayatını bir yalan olarak harcadiginin farkında olduğu için kaynanamın içini fesat, kıskançlık,kötülük bürümüş,dilinden zehir, davranışlarından seytanlik saçılıyor. Neyseki gitmesine az kaldı..Allah'tan bulsun..Bu devirde iyi kaynanayi bulan azdır kıymetini bilsin tabi. Ama benimki çok fena ilerde onun gibi olmayacağım diyip büyük konuşmak istemiyorum Allah'a havale ettim bile ne hali varsa görsün o beni kaybetti güzel gecinilebilecek bir zamanı öldürdü ... Ne diyim sana denk gelmemiş demek düşenin halinden düşen anlar
not: amin diyenlerim çok olsun : )Hayatını bir yalan olarak harcadiginin farkında olduğu için kaynanamın içini fesat, kıskançlık,kötülük bürümüş,dilinden zehir, davranışlarından seytanlik saçılıyor. Neyseki gitmesine az kaldı..Allah'tan bulsun..
Aynı benim kaynanayı anlatıyosun canım hepsi aynibencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Zaten bütün mesele el olarak görme meselesi kaynanalar gelinlerinin kocalarının eşleri olduklarını kabullenemiyorlar. Benim kaynanam fesatin fesati ayrıca... Ne analar var oğlunu sigara dumanına boğan kahreden..Gelinler de kanatsız melekler hepsi.. Bir koca bulunca herkes kendini bir halt sanıyor. Çoğu gelin suratsiz bencil fesat. Bugün boşansak o kocise el oluruz da anasi ölene dek canı kanı..
Herkes önce kendine başka keşke. Nefret ediyorum kendini bir halt sanan gelinciklerden
Kaynanalr iyiydi de biz mi kötü davrandık tek dertleri oğullarını kıskanmakZaten bütün mesele el olarak görme meselesi kaynanalar gelinlerinin kocalarının eşleri olduklarını kabullenemiyorlar. Benim kaynanam fesatin fesati ayrıca... Ne analar var oğlunu sigara dumanına boğan kahreden..
Sırf kuru kiskansalar yine iyi. Kiskancligi uğruna benim kaynana oğlunu benim aileme karşı dolduruyor, evimdeki bana ait eşyalara zarar veriyor, evimde sigara içmeye kalkıyor, kendisi pis zaten lavobolari her yeri saçlarıyla dolduruyor, her yeri karıştırıyor,vs vs .. Allah'tan bulsun..Kaynanalr iyiydi de biz mi kötü davrandık tek dertleri oğullarını kıskanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?