bende kıyafet konusunda çok dertliyim bi eğilsem kaş göz göğsün göürünüyo kapat demeye çalışıyo robot var sanki karşısında
sanırım boşanıyosun bu dahada zor benimkinden :18:
yok evli değilim tatlım 1 yıldır beraberdik
cok iyi anlıyorum bu duyguların karısıklıgını benimde erkek arkadasımla olmustu boyle bir durum hatta en son gorusmemizde elini bile tutmak istemedim ama kopamıyordumda ama duygularım degişti artık eskisi gibi sevdigimi hissediyorum sadece zaman lazımmıs bana ama senin durumun nasıl olur bilemem
aile yapımız çok farklı zaten
evet haklısın sevmediğimi söylemem lazım ama en baştada ona hep seni sevmiyorum dedim sadece şans ver dedi içim ısındı sonra ona şuan onu çok sevdiğimi düşünüyor ama ben söylemeye çok korkuyorum ağlayıp zırlar belkide sınavlara gelmeyip mezun olamaz tartışsak bile çok üzülüyor :18:
hayır başkasına dokunursa çıldırım yani aklıma geldiğindeSanirim yasadiginiz olumsuz olayin ustunu kapatmissiniz ve o yavas yavas bitirmis sevginizi.
Aslolan su; ayrildiginizda onun baskasiyla olmasini dokunmasini vs kiskanmiyosaniz onemsemiyosaniz bence bitmistir.
Zaten başlarken istekli değilmişsiniz yalan söylemeside tuz biber olmuş.
Bende öyleyim, sizin anlattığınız yalan olayı benimde soğumama neden olurdu kesinlikle.
Arkadaşlarda demiş alışkanlık sizinki tamamen, sevgi yok ama hayatınızdan tümüyle çıksında istemiyorsunuz.
Beraber oldunuz diye kendinizi kötü hissetmeyin. Bu hayat boyu onunla beraber olacağınız anlamına gelmez.
Ama dediğiniz gibi sevgiliniz ailesiyle isteme planları falan yapıyorsa fazla uzatmanızın manası yok, uygun bir şekilde halletmelisiniz.
Çünkü bu şekilde rahat değilsiniz, yapmayın bu kötülüğü kendinize, onada tabii. Boş yere beklenti içine girmesin karşı tarafta.
O zaman canım yavaş yavaş artık ona sevginin bittiğini belli etmeye başla.Aile yapılarınızın farklılığından,nette kızla tanışmasını unutmadığından ve seni sarstığından filan bahset.Birden beni çok severken ne oldu bu kıza deyip şok olmasın.En azından o da kendini hazırlar yavaş yavaş.Eğer mezuniyeti etkilenir diyorsan o zaman mezun olmasını bekle bu süre içinde de ondan uzaklaştığını belli et.Ama eğer böyle bir tehlike yoksa şimdiden hemen söyle,mezuniyete kadar üzerinden birkaç ay geçmiş olur,toparlar kendini biraz
canm aile farklılığımızın beni olumsuz etkilediğini hep anlatıyorum ama hep diyo ki benim aiçin ailemin yanında azcık fedakarlık yap ben seni kısıtlamayacağım askılınıda giyersin dekoltesiz abartısız diyo bende susuyorum ne diyim dekolte falan çok acayip kıskanıyo suratı şekilden şekile giriyo
arkadaşlar yorumlarınızı okudum çok sağolun
gece çok düşündüm bir söylediği yalan iki aile yapısı soğuttuyo beni
şimdi ayrılıp pişman olmakta var sonunda :18: sanki onsuz olamazmışım gibi geliyor :18:
Sevdiğiniz adamın size umut verip gidip başkasıyla evlenmesi gibi sizde şuanki insana umut veriyorsunuz,
üstünede kandırıyorsunuz, vaktine ambargo koyuyorsunuz.
Sırf ona ihtiyacınız var diye vazgeçmek istemiyorsunuz, bu tam bir bencillik.
Ayrılmak zorundasınız..
Sizi suçlar ilk başta, yıkılır, üzülür ama en sonunda unutur, kendini gerçekten seven birine verir kalbini.
Eğer ayrıldıktan sonra üstünüze düşmezse bu defa siz onu arayacaksınız gibi geliyor.
Üstünüze düşerse, bunalıp kaçacaksınız.
Böyle gelgit ilişkilerin sonu böyle oluyor.
Herneyse, ayrılmalısınız bence.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?