sevmiyorum...

bende kıyafet konusunda çok dertliyim bi eğilsem kaş göz göğsün göürünüyo kapat demeye çalışıyo robot var sanki karşısında
sanırım boşanıyosun bu dahada zor benimkinden :18:

yok evli değilim tatlım 1 yıldır beraberdik

cok iyi anlıyorum bu duyguların karısıklıgını benimde erkek arkadasımla olmustu boyle bir durum hatta en son gorusmemizde elini bile tutmak istemedim ama kopamıyordumda ama duygularım degişti artık eskisi gibi sevdigimi hissediyorum sadece zaman lazımmıs bana ama senin durumun nasıl olur bilemem

Sanirim yasadiginiz olumsuz olayin ustunu kapatmissiniz ve o yavas yavas bitirmis sevginizi.
Aslolan su; ayrildiginizda onun baskasiyla olmasini dokunmasini vs kiskanmiyosaniz onemsemiyosaniz bence bitmistir.

Zaten başlarken istekli değilmişsiniz yalan söylemeside tuz biber olmuş.
Bende öyleyim, sizin anlattığınız yalan olayı benimde soğumama neden olurdu kesinlikle.
Arkadaşlarda demiş alışkanlık sizinki tamamen, sevgi yok ama hayatınızdan tümüyle çıksında istemiyorsunuz.
Beraber oldunuz diye kendinizi kötü hissetmeyin. Bu hayat boyu onunla beraber olacağınız anlamına gelmez.
Ama dediğiniz gibi sevgiliniz ailesiyle isteme planları falan yapıyorsa fazla uzatmanızın manası yok, uygun bir şekilde halletmelisiniz.
Çünkü bu şekilde rahat değilsiniz, yapmayın bu kötülüğü kendinize, onada tabii. Boş yere beklenti içine girmesin karşı tarafta.

ben ayrıyken özlüyorum ona ihtiyaç duyuyorum çünkü en yakın arkadaşımda o
gerçekten tam senin durumundayım belkide aile yapısı beni korkuttuğu için soğuyorum ondan
mesela ablası boşanmış facede erkekelrle konuşuyo ya bana çok garip geliyor sevgilimde kızdı ablasına ama benim askılı giymeme laf edip kendilerine bakmıyorlar bu ikiyüzlülük beni deli ediyor

O zaman canım yavaş yavaş artık ona sevginin bittiğini belli etmeye başla.Aile yapılarınızın farklılığından,nette kızla tanışmasını unutmadığından ve seni sarstığından filan bahset.Birden beni çok severken ne oldu bu kıza deyip şok olmasın.En azından o da kendini hazırlar yavaş yavaş.Eğer mezuniyeti etkilenir diyorsan o zaman mezun olmasını bekle bu süre içinde de ondan uzaklaştığını belli et.Ama eğer böyle bir tehlike yoksa şimdiden hemen söyle,mezuniyete kadar üzerinden birkaç ay geçmiş olur,toparlar kendini biraz

Sanirim yasadiginiz olumsuz olayin ustunu kapatmissiniz ve o yavas yavas bitirmis sevginizi.
Aslolan su; ayrildiginizda onun baskasiyla olmasini dokunmasini vs kiskanmiyosaniz onemsemiyosaniz bence bitmistir.
hayır başkasına dokunursa çıldırım yani aklıma geldiğinde
kıskanıyorum onu

evet tüm planı erkek arkadaşımın bana göre :18:

canm aile farklılığımızın beni olumsuz etkilediğini hep anlatıyorum ama hep diyo ki benim aiçin ailemin yanında azcık fedakarlık yap ben seni kısıtlamayacağım askılınıda giyersin dekoltesiz abartısız diyo bende susuyorum ne diyim dekolte falan çok acayip kıskanıyo suratı şekilden şekile giriyo

Canım bence biraz kafanı topla o zaman.Başkasıyla olursa kıskanacağını söylüyorsun.Bu kıskançlık alışkanlıktan gelen bir şey mi sevgiden mi.Eğer alışkanlıktan gelen bir şeyse o zaman oyalama daha fazla.Biz kadınlar böyleyiz bazen.Hem sevmeyiz hem de bizden başkasına baksın istemeyiz.Bazen biz de bencil olabiliyoruz.Sen önce biraz duygularını tart.Gerçekten sevmediğini düşündüğünde de ayrıl ondan.Ona da yazık çünkü,seninle ilgili evlilik hayalleri kurmasın en azından.Hoş gerçi evlilik hayalleri kuran insanın nette başka kızlarla işi ne

Sevdiğiniz adamın size umut verip gidip başkasıyla evlenmesi gibi sizde şuanki insana umut veriyorsunuz,
üstünede kandırıyorsunuz, vaktine ambargo koyuyorsunuz.

Sırf ona ihtiyacınız var diye vazgeçmek istemiyorsunuz, bu tam bir bencillik.

Ayrılmak zorundasınız..

Sizi suçlar ilk başta, yıkılır, üzülür ama en sonunda unutur, kendini gerçekten seven birine verir kalbini.

Eğer ayrıldıktan sonra üstünüze düşmezse bu defa siz onu arayacaksınız gibi geliyor.

Üstünüze düşerse, bunalıp kaçacaksınız.

Böyle gelgit ilişkilerin sonu böyle oluyor.

Herneyse, ayrılmalısınız bence.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

Canm benimmm... Benimde 1 yıllık ilişkim wardı aynı seninki gibi başlarda çok istemedim aklım başkasındaydı.Sonradan iyi bi insan olduğunu anladım ilişkimize şans verdim onu tanıdım çok güzel şeyler paylaştık.

Fakat gün geçtikçe yine aynı senin gbi soğudum , içimden ona aşkım demek canım demek gelmedi elini tutmak sarılmak o kadar zor oldu ki. Hatta tartıştık bunun üzerine neden bana hiç ilgi göstermiyorsun diye..

Ben en sonunda ayrıldım, çünkü sevmediğimi anladım. Bi süre üzüldü etti ama oda unuttu.

Ne yapmak istediğini düşün, bu adama karsı tam olarak ne hissediyorsun?

Sadece alışkanlıksa böyle bi ilişki yürümez...Soğuduysan bi daha zor

başlığındaki gibi sadece sevmiyorum deseydin hemen ayrıl derdim.yalnız bir yerde bazen seviyorum bazen sevmiyorum demişsin.yalan olayı var.sonra kıskanırım diyorsun.bence bu yalan olayına düşündüğünden çok kırılmış ve kızmışsın.onun etkisiyle bu duygu karmaşan diye düşünüyorum.biraz kendine zaman tanı.kendini kasmadan bu olayı düşünmeye çalış.üniversiteydeken bir çok arkadaşım aşk konularında düşünmek istediklerinde deniz kenarına giderlerdi.şansımızada okul deniz kenarındaydı.

arkadaşlar yorumlarınızı okudum çok sağolun
gece çok düşündüm bir söylediği yalan iki aile yapısı soğuttuyo beni
şimdi ayrılıp pişman olmakta var sonunda :18: sanki onsuz olamazmışım gibi geliyor :18:

soğuduğunu söylüyorsun ama bence o yanındayken vermiş olduğu rahatlıktan dolayı bence ayrıldığında pişmanlık yaşaıcakmışsın gibi geliyor

Önünde sonunda ayrılacaksın çünkü sevmedigine karar vermişsin zaten.

Sanma ki şimdi sevmediğin bir insanı daha sonra seversin.

Bu tip durumlar ancak kişiler birbirlerini tanımıyorsa olabilecek durumlar.(Sonradan birbirini sevmek.)

Sen belki kendine de itiraf edemesen de onunla birlikte olduğun için ona bağımlı hissediyorsun kendini ve iki senenin getirdiği alışkanlıktan dolayı.

Şimdi alışkanlıklar bırakılabilir.

Kimse vazgeçilmez değil.

Sen şu anda belki de o kişinin hakkına giriyorsun.

O senin onu sevdiğini sanarak çeşitli hayaller kuruyor. Ümitleniyor. Planlar yapıyor.

Bunu ona yapma. Zamanında sana karşı dürüst olmamış.

İnandığın güvendiğin birinin sana dürüst olmayışı kişiyi ne derece incittiğini biliyorsun demek ki.

O nedenle ona karşı dürüst ol.

Şimdi üzülebilir tabi ki ama yarın olduğunda o da anlayacak.

kesinlikle noktasına virgülüne kadar katılıyorum
ayrıldıktan sonra kesinlikle özleyeceksiniz ve bu defada acaba seviyomuydum, yok ben onsuz yapamam fln diyerek geri dönmek isteyeceksiniz..
ayrılmasanız hep böyle sevmiyorum, istemiyorum modunda olacaksınız..
sevmediğiniz ortada, çünkü seven insan, karşısındakine en kızgın olduğu anlarda bile acaba sevmiyomuyum diye düşünemez..
ayrılmalısınız çünkü inanın şuan ona iyilik yapmıyosunuz..
ayrılın ki o da kendisini gerçekten sevecek biriyle devam etsin hayatına..
bence değil 3-5 ay, 1 gün bile beklemeniz hata :26:

yazacaklarım seni üzerse beni affet lütfen.

sen bu kişiiyi sevmediğine zaten karar vermişsin. bilinçaltında bunu yapmışsın.
ama bencilsin. onun sana karşı tutkusu, seni kıskanması, sahiplenmesi sana gurur veriyor.
bundan vazgeçmek istemiyorsun. eldeki kuş, daldaki kuştan iyidir diye düşünüyorsun.
hoşlandığın başka biri karşına çıksa eminin o dakika arkadaşını terk edersin.

önce kendine sonra karşı tarafa dürüst ol.

yalan hergün acıtır, gerçek birkez acıtır.

tabi herşeyin bir usulü var. zaten soğuk davranıyorsun. çeşitli bahanelerle görüşme, onunla yanlız kalma.
telefonda konuşmaları kısa tut. en uygun zamanda kalbinde onun senden daha iyilerine, onu çılgınca seven birine layık olduğunu ama senin onu sevemediğini, aşık olmadığını söyle. ikiniz içinde sevgisiz bir hayat düşünmediğini anlat. tek taraflı sevginin yetmediğini ve birgün biteceğini söyle

vereceği tepkiden çekinmen normal. tabi ağlayacak, bağıracak, isyan edecek...
zamanla herşey geçiyor. unutuluyor o ilk acı kalmıyor. ne tepki verirse versin, peşinde ne kadar dolaşırsa dolaşsın verdiğin karardan dönme.

unutma son pişmanlık fayda etmez. kendini ve onu sevgisiz bir hayata mahkum etme.

pişman olacaksan olacaksın.hayat bu.en basitinden sınav dünyası diye boşuna denirmiyor.pişman olursanda bu seferde hatanı düzeltmeye uğraşırsın.düzeltemezsen de bu duruma alışmak zorundasın tatlım.eğer sevmiyorsan bu sonradan yazdığın mesajda bu sefer bana bunu hissettirdi.eğer gerçekten pişman olmaktan korkuyorsan bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.bende bir kaç ilişki yaşadım.aralarda ilişkime duyduğum çoşkum sevgilime duyduğum sevgim,özlemim azardığı dönemler oldu.duygusal iniş çıkışlar.insan havanın güneşli olup olmamasından bile etkileniyor.daha çoşkulu oluyor.bunu insanın duyguları değişe biliyor diye söylüyorum.örnek olarak

haklısınız kızlar ya onada bencillik oluyo :26:bugün neler oldu
bugün sınıfta bi tane kız sevgilimden not istedi o da tamam dedi ama bu kız zamanında bana ne not verdi ne de hocanın ne işlediğini söyledi kız gidince
bende sevgilime ne ona not veriyosun ya o bana şöyle şöyle yaptı diye anlattım
o da herşey sorun oluyor ya diye surat yaptı o sıra yanımda bi kız arkadaşım var samimi bi arkadaşım
bende arkadaşıma ben kötü bişi mi söyledim ya neden tafra yapıyor dedim kızda yoook dedi
sonra dışarı çıktık sevgilimle epey tartıştık
ben onu arkadaşımın yanında azarlamışım
bende yok o sinirle öyle konuştum sana kızmadım dedim ha sinirlenince benden çıkar hemen diye bağırdı gözlerim doldu eve gidiyom dedim çıktım okuldan sandıl ki arkamdan gelecek yok gelmedi
otobüse bi b indim duraktaydı arkamdanda gelmiş
neyse eve geldim msj attım ben kızmak için yapmadım diye ama kızdın diye uzattı bende onu suçladım bu kızla konuşurken durmadan dürtüyodum off yapmıştı bana of yaptın falan derken
tamam sen haklısın sinirden deliriyorum ya msj atma yazdı atmadm
ya ne biliyim çok tepki verilecek bi durummu bu
bu durumda ayrılsamda korkuyorum bahane ettin ayrılkmak için yaptın bunları mı der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…