sevmiyorum...

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar 2 yıllık bi ilişkim var..hiç istemedim başlarda onla çıkmayı hatta aşık olduğum biri vardı ama aşık olduğum adam bana umut verip başkasıyla evlendi
şuanki sevgilimde bi şsan diye tutturdu ve 2 yıldır çıkıyoruz.. ilşkimizin 1.yılında ilşkiye girdik yani hayatta asla yapmam dediğim şeyi yaptım :18: bu olaydan sonra sanki bağlılığım arttı ona... çok saygılı biri ilşkiye girdikten sonra 1 yıl içinde 3 yada 4 kez tekrarlandı bu olay sadece ben istediğimde bi kez bile cinsel bi konuda ısrar etmedi

ama sevgilimin en küçük yanlışı ya da normal davranışı gözüme batıyor rahatsız oluyorum gıcık oluyorum bazen ona demekki sevmiyorum..sevgimden şüphe ettiğime göre demekki gerçek sevgide değil bilmiyorum tek bildiğim artık ona aşkım demek istemiyorum onu öpmek istemiyorum elini tutarken heyecanlanmıyorum

ama ona çok alıştım ayrılmakta istemiyorum dün gece msj attı neden bu soğukluk dedi seni sevmiyorum demek istedim ama diyemedim cesaretimi toplasam bile yıkılacak 2 yılımı çaldın diyecek ama çok zorladı onla çıkmam için..başta ona hep seni sevmiyorum dedim ama zamanla ısındığımı sanmıştım şuan ise çok pişmanım ona en başta evet dediğim için

çok karmaşığım bazen seviyorum bazen sevmiyorum bu neden böyle anlamıyorum
keşke hep arkadaş kalsaydık çünkü ona sadece arkadaş olarak ihtiyacım var

Gerçekten çok zor bi durum olsa gerek.
Biraz uzak kalmayı deneyin yani zaman isteyin oturun düşünün
Eğer sevmediğinize karar verirseniz yollarınızı ayırın,alışkanlık diyerek ilişkiyi yürütmeye çalışmayın
İleride daha çok yara alırsınız.

bu yıl mezun olacağız memleketine gidecek uzakta kalacağız en az 3 ay o zamana kadar sabretsemmi diyorum

ilişkiye girdin diye beraber olmak onu çekmek zorunda değilsin
kesinlikle şimdi birçok üyenin mesajı olacak bu
sevmiyorsan bir an önce kendi yolunu çiz derim ben alışkanlık
seninki merak etme geçer sevmediğininde farkındasın
böyle düşüncelere sahipken zaman bile kaybetme hatta şuan
bile söyle kendine itiraf ettiklerini biran önce sevgilinle paylaş

bu yıl mezun olacağız memleketine gidecek uzakta kalacağız en az 3 ay o zamana kadar sabretsemmi diyorum

Kalbinin sesini dinle bence.2 yılda az bir zaman değil.Sabretmek daha doğru olur sanırım
Karşıda ki insanı da düşünmek lazım:26:

bende böyle birşey yazacaktım

bunada hiç cesaretim yok ailesine anlattı annesi beni istemeye gelme programı yapıoyor geceleri sıkıntıdan nefes almata zorlanıyorum artık :18:

Kalbinin sesini dinle bence.2 yılda az bir zaman değil.Sabretmek daha doğru olur sanırım
Karşıda ki insanı da düşünmek lazım:26:

o hiç hak etmiyo böyle durduk yere terkedilmeyi bi kaç ay daha bekleyim bakalım :18:

ben bu duyguyu hiç anlamıyorum:44:

birini ya tam sevıyorsundur ya hiç sevmiyorsundur bana gore:26:

arkadas olarak mı goruyorsunuz en basından berı sonradan mı sogudunuz?
durup dururken mı yoksa bi sebebı var mı?
bence ask yoksa onu kandırmayın uygun bır dılle bitirin...

sebebi var aslında ben tam ona kalbimi vermişken bana yalan söyledi
nette bi kızla konuşmuş akrabam dedi ama nette tanıştığını öğrendim o ara çok bağlıydım ayrılamadm ama kalbime şüphe girdi artık yapamıyorum

Bir Şey Varsa Var..
Yoksa Yoktur..
Varsayımlarla Hareket Etmeyiniz..

işin rengi değişti ve snn masum aşık gözümden düştü

işin rengi değişti ve snn masum aşık gözümden düştü

benimde düştü bu konuyu hallettik güya falan ama tek orun bu da değil ailesi yapısıda çok farklı sinir oluyorum babamın yanında askılı giyme o kızar o yokken giy diyo böyle şeyler normal mi benim babam karışmazken onun babasına ne oluyor ya böyle şeylerde var o kadar bunaldım ki durduk yere ağalama krizine giriyorum

Canım sırf karşıdaki insan çok iyi birisi diye,sevmeden aşık olmadan bir ömür geçer mi bir düşün.Üstelik sana yalan da söylemiş.Zaten bu sanal ortamda erkekler bayanlarla tanışıp konuşmaktan ne anlarlar hiç bilmiyorum.Heralde aman bu aldatma sayılmaz diye kandırıyorlar kendilerini Üstelik aile yapılarınız da farklı sanırım.Normalde eğer seviyor olsaydın aile yapısına pek bir şey demezdim ama sen arkadaş olsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorsun.Bence ona da haksızlık yapma canım.O zaman sana umut verip başkasıyla evlenen adamdan ne farkın kalır.Ayrılık bu bir taraf mecburen kırılacak.Ama kendini onun yerine koy.Sevdiğin insan seni gerçekten sevmeyip,bu çelişkileri yaşasaydı sen yine de onunla olmak ister miydin?

bence giyim kuşam konusu bireye özel olmalı
ya sevmiyorum böyle şeyleri
karışma arkadaş sen beni böyle sevdin neden
değiştirmeye kalkar ki bi insan sevdiğini anlamış
değilim
hiçbir şey için ağlama değmez gerçekten
bnmde çok sorunlu bir ilişkim var giysi iş konusu
vs... beni kısıtlayacak birçok talepte bulunması
delirtti beni 1 yıldır gerçekten söylüyorum
psikolojimi bozdu yarın dr a gitcem randevu aldım
ve bastım tekmeyi aman yaaa ohh valla
ama benim senden tek farkım imzam:2:

aile yapımız çok farklı zaten
evet haklısın sevmediğimi söylemem lazım ama en baştada ona hep seni sevmiyorum dedim sadece şans ver dedi içim ısındı sonra ona şuan onu çok sevdiğimi düşünüyor ama ben söylemeye çok korkuyorum ağlayıp zırlar belkide sınavlara gelmeyip mezun olamaz tartışsak bile çok üzülüyor :18:

onu düşünüp ayrılamıyorsunuz.peki sizi kim düşünecek?bir de şimdi aileler girecekmiş devreye. bence işler daha da zorlaşmadan kararınızı verip harekete geçin.başlığınız bile herşeyi gösteriyor.biran önce sıkıntılarınızdan kurtulun...

bende kıyafet konusunda çok dertliyim bi eğilsem kaş göz göğsün göürünüyo kapat demeye çalışıyo robot var sanki karşısında
sanırım boşanıyosun bu dahada zor benimkinden :18:

haklısınız valla sırtımda bi yük var sanki artık taşıyamıyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…