- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk sonunda bitiyor diye bir rivayet var o yüzden seviyor olmak çok önemli ama idealler uymuyorsa sonradan kopacak olan bir şey baştan kopsa daha iyi. Sevdiğinden vazgeçmek kolay değil elbet, aklın kalır, yüreğin kalır ve keşkeler kalır içinde o yüzden soruna net bir cevap veremiyorum. Orta yolu bulmaya bakın derim...
orta yolu bulmanız imkansız mı?
Bunun ortasi ne olabilir ki ? Aklim,yuregim,keskelerim havada ucusuyor ama sonunu goremeyince iste..
Oof bu zor iste..cunku bir defa ona alismis oluyor insan..ayrilinca koskocaman bir bosluk..aramak ne yaptigini ogrenmek istiyor insan.ayrildiktan sonra bakis acisini degistirir diye bekler insan..ama hersey daha kotuye gidebilir..sanirim ben dayanardim aramamak icinde baska seylerle kafami mesgul ederdim.ama gece basimi yastiga koyunca ..ahh iste onun icin bir cozumum yok..ama gorunen koy klavuz istemez..pamuk ipligine bagli bir iliski ya da evlilik olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiçbirimiz sonunu görerek başlamıyoruz ilişkilerimize, aranızdaki fikir ayrılıkları idealler arasında ki farkı tabii ki ben bilemem, bilmeden yorum yapıyorum ama her iki tarafta birbirini seviyorsa ve istiyorsa aradaki sınırlar yumuşatılabilir.
Ilerde yine ayrilma ihtimali var, gelecek planlarimiz tutmuyor.
Zorlamanin ne anlami var o zaman.
Ilerde benimle ayni dusuncede olan biri cikar elbet sonucta bulunmaz hint kumasi degil.
Mantığın , kalbine söz geçiremedikten sonra her iki uçta da acı çekeceğin kesin..
Ya çok şanslı olacaksın, karşına öyle biri çıkacak ki gelen , gideni aratmayacak seni her anlamda mutlu edecek..
Ya da bu kişiyle olmayacağını bile bile bir yola çıkacaksın, ve bu yolda elinden geleni yapıp ilişkinin devamını sağlayıp ayrılacaksın, bilinmez..
Yarının ne getireceğini bilemiyoruz belki de şuan düşündüğün şeylerin tersi olacak ..
Emin olduğunuz yola girin derim..
Keske kolay olsa bu kadar oyle alismisim ki uzun sure sonra sevilmeye birine guvenebilmeye sevmeye hayallerim darmadagin..
Mantığa ters geliyorsa olmaz sevgi azalınca her şey batmaya başlar en iyisi acı çeksen de özlesende uzak durmak .
Bazilari tartmadan iliskiye devam eder gozleri hic bir seyi gormez.
Siz yanlis giden bir seylerin farkindasiniz.
Hangi noktalarda uyusmuyorsunuz ?
Gelecek, hayaller demissiniz ama biraz aciklayabilirmisiniz ?