Sevsende mantığa uymayınca..?

Ilerde yine ayrilma ihtimali var, gelecek planlarimiz tutmuyor.
Zorlamanin ne anlami var o zaman.
Ilerde benimle ayni dusuncede olan biri cikar elbet sonucta bulunmaz hint kumasi degil.

Oof bu zor iste..cunku bir defa ona alismis oluyor insan..ayrilinca koskocaman bir bosluk..aramak ne yaptigini ogrenmek istiyor insan.ayrildiktan sonra bakis acisini degistirir diye bekler insan..ama hersey daha kotuye gidebilir..sanirim ben dayanardim aramamak icinde baska seylerle kafami mesgul ederdim.ama gece basimi yastiga koyunca ..ahh iste onun icin bir cozumum yok..ama gorunen koy klavuz istemez..pamuk ipligine bagli bir iliski ya da evlilik olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mantığın , kalbine söz geçiremedikten sonra her iki uçta da acı çekeceğin kesin..
Ya çok şanslı olacaksın, karşına öyle biri çıkacak ki gelen , gideni aratmayacak seni her anlamda mutlu edecek..
Ya da bu kişiyle olmayacağını bile bile bir yola çıkacaksın, ve bu yolda elinden geleni yapıp ilişkinin devamını sağlayıp ayrılacaksın, bilinmez..
Yarının ne getireceğini bilemiyoruz belki de şuan düşündüğün şeylerin tersi olacak ..

Emin olduğunuz yola girin derim..

Ama bunu bile bile yine de yaninda olmak guzel olur:) belkide zamana ihtiyac vardir.insnlarin dusunceleri herzaman degiskendir..

bi yerden sonra sevgide yetmiyo .. düşüncelerinizin hemen hemen yakın olması lazım ki uzlaşasınız. :19:

Mantığa ters geliyorsa olmaz sevgi azalınca her şey batmaya başlar en iyisi acı çeksen de özlesende uzak durmak .

Aşk sonunda bitiyor diye bir rivayet var o yüzden seviyor olmak çok önemli ama idealler uymuyorsa sonradan kopacak olan bir şey baştan kopsa daha iyi. Sevdiğinden vazgeçmek kolay değil elbet, aklın kalır, yüreğin kalır ve keşkeler kalır içinde o yüzden soruna net bir cevap veremiyorum. Orta yolu bulmaya bakın derim...

Aşk sonunda bitiyor diye bir rivayet var o yüzden seviyor olmak çok önemli ama idealler uymuyorsa sonradan kopacak olan bir şey baştan kopsa daha iyi. Sevdiğinden vazgeçmek kolay değil elbet, aklın kalır, yüreğin kalır ve keşkeler kalır içinde o yüzden soruna net bir cevap veremiyorum. Orta yolu bulmaya bakın derim...

Bunun ortasi ne olabilir ki ? Aklim,yuregim,keskelerim havada ucusuyor ama sonunu goremeyince iste..

orta yolu bulmanız imkansız mı?

Kafa yapimiz farkli bn elimdeki son kurus kalsa sevdgm icin harcayabilirm dusunmem ama o babasi gbi pintilik ogrendim cok temkinli para konusnda hic hoslanmiyrm karim sirtimdan gecinmemeli gbi bi dsunceye sahip degistirebilcegimi sanmiyrm ailesine cekmis

Bunun ortasi ne olabilir ki ? Aklim,yuregim,keskelerim havada ucusuyor ama sonunu goremeyince iste..

Hiçbirimiz sonunu görerek başlamıyoruz ilişkilerimize, aranızdaki fikir ayrılıkları idealler arasında ki farkı tabii ki ben bilemem, bilmeden yorum yapıyorum ama her iki tarafta birbirini seviyorsa ve istiyorsa aradaki sınırlar yumuşatılabilir.

Son düzenleme:
Oof bu zor iste..cunku bir defa ona alismis oluyor insan..ayrilinca koskocaman bir bosluk..aramak ne yaptigini ogrenmek istiyor insan.ayrildiktan sonra bakis acisini degistirir diye bekler insan..ama hersey daha kotuye gidebilir..sanirim ben dayanardim aramamak icinde baska seylerle kafami mesgul ederdim.ama gece basimi yastiga koyunca ..ahh iste onun icin bir cozumum yok..ama gorunen koy klavuz istemez..pamuk ipligine bagli bir iliski ya da evlilik olur..

Gece sabah farketmiyor basta bole olmali diyordum ama.evet koskocaa bir bosluk caresizce gececegine inandirmaya calisiyorum.kendimi ve bekliyorum.ozleyerek

Hiçbirimiz sonunu görerek başlamıyoruz ilişkilerimize, aranızdaki fikir ayrılıkları idealler arasında ki farkı tabii ki ben bilemem, bilmeden yorum yapıyorum ama her iki tarafta birbirini seviyorsa ve istiyorsa aradaki sınırlar yumuşatılabilir.

Evlensek.ikimizi etkileyeck seyler kafa yapimiz uymuyor..

Ilerde yine ayrilma ihtimali var, gelecek planlarimiz tutmuyor.
Zorlamanin ne anlami var o zaman.
Ilerde benimle ayni dusuncede olan biri cikar elbet sonucta bulunmaz hint kumasi degil.

Keske kolay olsa bu kadar oyle alismisim ki uzun sure sonra sevilmeye birine guvenebilmeye sevmeye hayallerim darmadagin..

Mantığın , kalbine söz geçiremedikten sonra her iki uçta da acı çekeceğin kesin..
Ya çok şanslı olacaksın, karşına öyle biri çıkacak ki gelen , gideni aratmayacak seni her anlamda mutlu edecek..
Ya da bu kişiyle olmayacağını bile bile bir yola çıkacaksın, ve bu yolda elinden geleni yapıp ilişkinin devamını sağlayıp ayrılacaksın, bilinmez..
Yarının ne getireceğini bilemiyoruz belki de şuan düşündüğün şeylerin tersi olacak ..

Emin olduğunuz yola girin derim..

Bende o sans nerde canim... Zaten aileden yanada sansim yok olumlu dusunmk istiyorum olmuyor ilerde pisman olmaktan korksamda barisacak cesareti de bulamiyorum.kendimde..

Keske kolay olsa bu kadar oyle alismisim ki uzun sure sonra sevilmeye birine guvenebilmeye sevmeye hayallerim darmadagin..

Bazilari tartmadan iliskiye devam eder gozleri hic bir seyi gormez.
Siz yanlis giden bir seylerin farkindasiniz.
Hangi noktalarda uyusmuyorsunuz ?
Gelecek, hayaller demissiniz ama biraz aciklayabilirmisiniz ?

Mantığa ters geliyorsa olmaz sevgi azalınca her şey batmaya başlar en iyisi acı çeksen de özlesende uzak durmak .

Oyle yapiyorum aci cekiyorum ve bu gunlerde cok ozluyorum bir ay oldu 10 gundur yazmiyor en son mesaj atmisti tartistik eskileri acip atma msj artik demistim..

Bazilari tartmadan iliskiye devam eder gozleri hic bir seyi gormez.
Siz yanlis giden bir seylerin farkindasiniz.
Hangi noktalarda uyusmuyorsunuz ?
Gelecek, hayaller demissiniz ama biraz aciklayabilirmisiniz ?

Mesela bn 2 yila okulu bitirecegim o ise dha yuksek lisans istiyr doktora istiyr yurtdsinda ypmak istiyr bunlari ama bnle olursa hayallernden hemn vazgecebilrmis psikologum kararlarinn arkasnda duramayacagini gosterr dedi.. sonra babasi cok pinti onun da karim da calismali bnm sirtimdan gecnmesn gbi sacma bi dsuncesi oldgunu ogrendim. Cok ilgili sever bagli sadik ama bunlar olmaynca evlilikte sorun yasarim gbi geliyr .Din konusunda da onun ailesi daha uzak boyle seylere kndisi de siyasi olarak da uyusmuyr aileler. Ve en son ozguvenszligi gozume batiyrdu.

Back
X